mikl Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 no ja to mam udelane na zamceni auta s dalkou,ze mi se zapnutym alarmem dojedou okna i sibr,jinak premyslim,co udelat,at na me nesviti slunce pri otevrenem sibru,ku,,,,,to je pak vetsi parak nez venku,jestli jde udelat,at ta clona sibru nezajizdi nebo nainstalovat nejakou dalsi roletku To máš ale origo šíbr ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 jo origos,nejak sem zabloudil mezi fabky,ale myslim,ze ten sibr je stejny,ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ahojte všetci, tak som rád, že dilemu či kúpiť, alebo nekúpiť si strešné okno ste už viacerí riešili. V týchto horúcich dňoch som tiež nad tým uvažoval a zvažoval som či rezať, alebo nerezať do Fabky. Ale myslím (teraz už), že ochladeniu interiéru to asi moc nepomôže a klíma je dosť drahá. Inak v Tescu predávajú mobilné klímy za 15 tis., tá by sa nedala namontovať? Šak je mobilná? Tak po zvážení všetkých vašich názorov sa prikláňam k nerezaniu strechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Ahojte všetci, tak som rád, že dilemu či kúpiť, alebo nekúpiť si strešné okno ste už viacerí riešili. V týchto horúcich dňoch som tiež nad tým uvažoval a zvažoval som či rezať, alebo nerezať do Fabky. Ale myslím (teraz už), že ochladeniu interiéru to asi moc nepomôže a klíma je dosť drahá. Inak v Tescu predávajú mobilné klímy za 15 tis., tá by sa nedala namontovať? Šak je mobilná? Tak po zvážení všetkých vašich názorov sa prikláňam k nerezaniu strechy. Jaka mobilni klima?Myslis tu obrovskou vec na 220v? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Áno túto: http://www.mobilna-klimatizacia.sk/foto/AC9.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Ahojte všetci, tak som rád, že dilemu či kúpiť, alebo nekúpiť si strešné okno ste už viacerí riešili. V týchto horúcich dňoch som tiež nad tým uvažoval a zvažoval som či rezať, alebo nerezať do Fabky. Ale myslím (teraz už), že ochladeniu interiéru to asi moc nepomôže a klíma je dosť drahá. Inak v Tescu predávajú mobilné klímy za 15 tis., tá by sa nedala namontovať? Šak je mobilná? Tak po zvážení všetkých vašich názorov sa prikláňam k nerezaniu strechy. já nechal vyřezat a nevidím v tom žádný problém a jestli pomůže ochlazení???? větrání to určitě pomůže, ono jde taky o to zvolit správné okno, které je pro fábii - tedy včetně pomocného rámu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ahojte všetci, tak som rád, že dilemu či kúpiť, alebo nekúpiť si strešné okno ste už viacerí riešili. V týchto horúcich dňoch som tiež nad tým uvažoval a zvažoval som či rezať, alebo nerezať do Fabky. Ale myslím (teraz už), že ochladeniu interiéru to asi moc nepomôže a klíma je dosť drahá. Inak v Tescu predávajú mobilné klímy za 15 tis., tá by sa nedala namontovať? Šak je mobilná? Tak po zvážení všetkých vašich názorov sa prikláňam k nerezaniu strechy. já nechal vyřezat a nevidím v tom žádný problém a jestli pomůže ochlazení???? větrání to určitě pomůže, ono jde taky o to zvolit správné okno, které je pro fábii - tedy včetně pomocného rámu to máš origo šíbr? je elektrickej nebo jen na kličku? na kolik to tak vyjde, taková potvůrka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Ahojte všetci, tak som rád, že dilemu či kúpiť, alebo nekúpiť si strešné okno ste už viacerí riešili. V týchto horúcich dňoch som tiež nad tým uvažoval a zvažoval som či rezať, alebo nerezať do Fabky. Ale myslím (teraz už), že ochladeniu interiéru to asi moc nepomôže a klíma je dosť drahá. Inak v Tescu predávajú mobilné klímy za 15 tis., tá by sa nedala namontovať? Šak je mobilná? Tak po zvážení všetkých vašich názorov sa prikláňam k nerezaniu strechy. já nechal vyřezat a nevidím v tom žádný problém a jestli pomůže ochlazení???? větrání to určitě pomůže, ono jde taky o to zvolit správné okno, které je pro fábii - tedy včetně pomocného rámu to máš origo šíbr? je elektrickej nebo jen na kličku? na kolik to tak vyjde, taková potvůrka? vyklopné a vysouvací na kličku z origo příslušenství, jen cena je blbá cca 8500,-, ale dnes je za tuhle cenu v elektrice od Webasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Ahojte všetci, tak som rád, že dilemu či kúpiť, alebo nekúpiť si strešné okno ste už viacerí riešili. V týchto horúcich dňoch som tiež nad tým uvažoval a zvažoval som či rezať, alebo nerezať do Fabky. Ale myslím (teraz už), že ochladeniu interiéru to asi moc nepomôže a klíma je dosť drahá. Inak v Tescu predávajú mobilné klímy za 15 tis., tá by sa nedala namontovať? Šak je mobilná? Tak po zvážení všetkých vašich názorov sa prikláňam k nerezaniu strechy. já nechal vyřezat a nevidím v tom žádný problém a jestli pomůže ochlazení???? větrání to určitě pomůže, ono jde taky o to zvolit správné okno, které je pro fábii - tedy včetně pomocného rámu to máš origo šíbr? je elektrickej nebo jen na kličku? na kolik to tak vyjde, taková potvůrka? vyklopné a vysouvací na kličku z origo příslušenství, jen cena je blbá cca 8500,-, ale dnes je za tuhle cenu v elektrice od Webasta a myslíš že to od Webasta bude v poho? dá se vůbec koupit origo elektrickej šíbr přímo od Škody, v nabídce příslušenství sem ho totiž nenašel.. Možná bude lepší koupit origo el. šíbr z vrakáče, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Ahojte všetci, tak som rád, že dilemu či kúpiť, alebo nekúpiť si strešné okno ste už viacerí riešili. V týchto horúcich dňoch som tiež nad tým uvažoval a zvažoval som či rezať, alebo nerezať do Fabky. Ale myslím (teraz už), že ochladeniu interiéru to asi moc nepomôže a klíma je dosť drahá. Inak v Tescu predávajú mobilné klímy za 15 tis., tá by sa nedala namontovať? Šak je mobilná? Tak po zvážení všetkých vašich názorov sa prikláňam k nerezaniu strechy. já nechal vyřezat a nevidím v tom žádný problém a jestli pomůže ochlazení???? větrání to určitě pomůže, ono jde taky o to zvolit správné okno, které je pro fábii - tedy včetně pomocného rámu to máš origo šíbr? je elektrickej nebo jen na kličku? na kolik to tak vyjde, taková potvůrka? vyklopné a vysouvací na kličku z origo příslušenství, jen cena je blbá cca 8500,-, ale dnes je za tuhle cenu v elektrice od Webasta a myslíš že to od Webasta bude v poho? dá se vůbec koupit origo elektrickej šíbr přímo od Škody, v nabídce příslušenství sem ho totiž nenašel.. Možná bude lepší koupit origo el. šíbr z vrakáče, ne? tak to asi ne, ledaže by jsi pak vyměnil střechu, origo šíbr je přeci součástí střechy a do ní taky zajíždí, "šíbr" z příslušenství vyjíždí při odsunu nad střechu, to okno od Webasta je v pohodě, je přímo na fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Ahojte všetci, tak som rád, že dilemu či kúpiť, alebo nekúpiť si strešné okno ste už viacerí riešili. V týchto horúcich dňoch som tiež nad tým uvažoval a zvažoval som či rezať, alebo nerezať do Fabky. Ale myslím (teraz už), že ochladeniu interiéru to asi moc nepomôže a klíma je dosť drahá. Inak v Tescu predávajú mobilné klímy za 15 tis., tá by sa nedala namontovať? Šak je mobilná? Tak po zvážení všetkých vašich názorov sa prikláňam k nerezaniu strechy. já nechal vyřezat a nevidím v tom žádný problém a jestli pomůže ochlazení???? větrání to určitě pomůže, ono jde taky o to zvolit správné okno, které je pro fábii - tedy včetně pomocného rámu to máš origo šíbr? je elektrickej nebo jen na kličku? na kolik to tak vyjde, taková potvůrka? vyklopné a vysouvací na kličku z origo příslušenství, jen cena je blbá cca 8500,-, ale dnes je za tuhle cenu v elektrice od Webasta a myslíš že to od Webasta bude v poho? dá se vůbec koupit origo elektrickej šíbr přímo od Škody, v nabídce příslušenství sem ho totiž nenašel.. Možná bude lepší koupit origo el. šíbr z vrakáče, ne? tak to asi ne, ledaže by jsi pak vyměnil střechu, origo šíbr je přeci součástí střechy a do ní taky zajíždí, "šíbr" z příslušenství vyjíždí při odsunu nad střechu, to okno od Webasta je v pohodě, je přímo na fábii jj, to je pravda, tam je vlastně zmenšenej prostor nad hlavou... už si vybavuju, jak sem to měl u Pegyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 a myslíš že to od Webasta bude v poho? dá se vůbec koupit origo elektrickej šíbr přímo od Škody, v nabídce příslušenství sem ho totiž nenašel.. Možná bude lepší koupit origo el. šíbr z vrakáče, ne? Škodovka na Fabiu nemá origo elektrický šíbr, len ten jeden mechanický. A fest drahý... Uvažoval som o tomto elektrickom http://www.mag.sk/?p=3&m=ProduktDetail...9&id=178341 momentálne je u nás v akcii za 7999,-Sk = 6666,-Kč :-) ale rezať strechu nebudem, v piatok sa má už ochladiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 má origo el. šíbr, ale musíš si ho tam nechat dát už při výrobě a bohužel sehnat Fabku 1,9TDI s klimou a střešákem není až tak jednoduchý... No, u mě teda spíš rozhodovala cena, takže sem ani nesháněl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 otazne je kto a ako ti to akciove okno namontuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 (editace) má origo el. šíbr, ale musíš si ho tam nechat dát už při výrobě a bohužel sehnat Fabku 1,9TDI s klimou a střešákem není až tak jednoduchý... No, u mě teda spíš rozhodovala cena, takže sem ani nesháněl.. mám taky origo el. šíbr na (F) už z výroby i s klimou. Okno je naprosto bez problémů.Bezvadně to větrá při vysunutí nahoru a zatažené vnitřní cloně s větracími otvory. Editováno: 20. Září 2007, autor: aleshh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawee Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jj taky mám el. střešní okno v kombinaci s mech klimou.Měl jsem štěstí a narazil jsem na jeden kousek z Itálie.Sice když jsem to viděl tak jsem si říkal že jsou Italové asi blázni když to takhle kombinují, ale pak jsem zjistil že tahle kombinace má hodně co do sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jj taky mám el. střešní okno v kombinaci s mech klimou.Měl jsem štěstí a narazil jsem na jeden kousek z Itálie.Sice když jsem to viděl tak jsem si říkal že jsou Italové asi blázni když to takhle kombinují, ale pak jsem zjistil že tahle kombinace má hodně co do sebe... Také to mám jako ty a naprostá spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Velzel Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Za 20t uz mozes mat klimu ked sa posnazis Njn, hezký, jenže já mám třeba na klimatizované prostory alergii jako kráva Takže u mne jednoznačně vítězí střešní okno, klimu bych nechtěl ani zadarmo Ale uznávám, že to jsem asi rarita BTW: klima za 20k je použitá z bouračky, ne? Střešní okno za ty prachy je nové a splnou zárukou... No, jestli má někdo zájem, tak taky jedno elektrické střešní okno na Fabii - originál mám a je na prodej. Cena: kolem 3 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 No, jestli má někdo zájem, tak taky jedno elektrické střešní okno na Fabii - originál mám a je na prodej. Cena: kolem 3 tisíc. Dík, já už jedno mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) ja neviem, nie som si istý ale origo nie je náhodou zapustené do strechy a teda treba aj aby strecha mala nejaký zapustený profil? videl som totiž odvodňovacie hadice z toho strešného okna a kôli niečomu asi budú nie? ja mam original okno na FII a su tam tie odvodnovacie hadice ... . je to inak dost haluz .. ze okapy ako na dome .. a neni tam ani tesnenie mezdi plechom a oknom .. Editováno: 22. Květen 2008, autor: profor zlúčenie dvoch postov ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Arts: nauč sa editovať svoje posty a nedavaj zbytočne dva po sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Arts: nauč sa editovať svoje posty a nedavaj zbytočne dva po sebe... fnuk .. sry. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.