Sniper_2003 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Prostě máš v okruhu vzduch. Musíš to celé pořádně odvzdušnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Po neděli se na to vrhnu ;-) Editováno: 11. Únor 2016, autor: jirka mz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Ahoj, chci se zeptat, budu na jaře měnit brzdové desky a kotouče. Mám 2.0TDi 103kW, takže rozměr 288x25. Váhám mezi značkou. Já bych byl pro ATE, jakožto prvovýroba. Na zadek jsem kupoval loni od místního člena Meyle, ale je to jenom zadek, na předek bych šel spíše do té prvovýroby. Přeci jen, ta námaha je někde jinde. Co jsem koukal, celá sada se dá koupit za 3500 i s poštovným, takže pohoda. Před koupí se ale ještě chci zeptat místních, abych neudělal chybu Jezdím jako člověk, žádný prudký brzdění, originální brzdy vydržely 190 tisíc, což o něčem vypovídá. Jediný co nechci je PÍSKÁNÍ!!!Předem děkuji za rady Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci82 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Prosím o radu znalé. Jelikož jsem v německu a tady moje motorizace není k dispozici, nejsem si jistý, které destičky jsou pro můj model určené. Poradí někdo? Mám Octavii II po faceliftu, 1,6 TDI 77kW, dle servisní knížky Typ 1Z3224, zadní náprava by del všeho měla být Typ 1KD ale u přední si nejsem jistý. Když jsem se snažil zjistit který typ je pro mě tipuji na tento, chci se ale ujistit než budu měnit. 1ZF/1ZM/1ZC s parametry Délka kontaktu [mm]: 145 mm Brzdící systém: ATE Výška: 54,7 mm Šířka: 146 mm Síla: 19,7 mm Ke kotouči 280mm K výběru jsou ještě varianty s označením 1ZE, 1LL, 1LP Síla [mm]: 20,3 mm Šířka [mm]: 156,4 mm Výška [mm]: 71,4 mm Délka var. kontaktu 155 mm Ke kotouči 288mm Pak mám ještě jeden dotaz... Co soudíte o značce Bosch? Cenově me tady vychází ještě lépe než ATE a všude kolem jen chvála. Editováno: 12. Únor 2016, autor: janci82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Tak po přečtení několika témat jdu do originálních desek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 zadné brzdy predné brzdy PR-1ZF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 cawte budem pravdepodobne menit na octavii II 1.9 tdi brzdy za originalne brzdy z RS (z 280 mm na 312mm) tak by som sem hodil, nejake fotecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zro Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Zdravím, máte někdo zkušenosti s těmi kotouči Meyle? Chci je dát na předek, láká mě rozumná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Mám je už 3 roky na obou autech a mohu říct, že opravdu dobrý. Dobře brzdí, nepískají a fakt nerezavějí. Mám tedy MEYLE PD = Platinum (malý příplatek za povrchovou úpravu). A mohu nabídnout za super ceny. Ahoj Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBo Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Koupil jsem si je také na předek a potvrzuji předchozí příspěvek. Plně srovnatelné z předchozími oreginály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zro Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Díky, vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 (editace) Octavia II vymenene brzdy z 280mm za RS 312 brzdy rozdiel je neporovnatelny a brzdi to neskutocne - menil som komplet otoce/ tehlice z rs - rs brzdy, strmene, drziaky, kotuce, aj dosticky - nove tlmice s priemerom 55mm - myslel som ze aj poloosy bude treba menit, ale pasuju Editováno: 21. Březen 2016, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 To si menil na 1.9tdi ze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Včera jsem nechal měnit přední kotouče i desky za Meyle PD (mám je na zadku a zatím "spokojenost"... uvozovky proto, protože zadek auta moc nebrzdí, tak uvidíme co to udělá na přední nápravě). Každopádně předchozí desky byly už fakt v hrozném stavu. Tzv. za 5 minut 12. Asi by to ještě něco sneslo, ale známe to všichni, až bych je potřeboval (v kritické situaci), byl by problém...Takže neoddalovat a raději měnit v čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBo Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Kluci poraďte, koupil jsem nové brzdové desky se signalizací opotřebení, ale zjistil jsem, že ji na autě nemám. Mám ten kablík k těhlici nějak upevnit nebo ho natvrdo u desky střihnout? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 pokud nehodláš desky vracet, měnit za správné, tak normálně odstřihni, bude ti tam kablík s konektorem k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Nebo mě napiš VIN (do PM) a kouknu na to, jak to tam má být z výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 tak jestli zjistil, že signalizaci na autě nemá, tak netřeba nic zjišťovat VINem, ne? Předpokládám že shodil kolo a viděl, že tam nic nemá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBo Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 díky, vím na 100%, že původní jsou z výroby a jsou bez signalizace. Musím se rozhodnout, zda je vrátím nebo odstřihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 ... musel by si jinak mít v protikonektoru propojené oba kontakty, aby ti nesvítila kontrolka na palubce, pokud by jsi původně měl signalizaci a "někdo" dal desky bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Nebo to mit deaktivovane v kodovani pristrojovky... To "cidlo" by melo jit z desky i vyrvat, takze to ani nemusis strihat. Proste za ten drat zaber... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 (editace) Rád bych přešel z 288mm na 312mm nebo 340mm. Poradí někdo vhodnou kombinaci kotoučů a destiček? Nejlépe bez reznutí, pískání a velkýho špinění. Koukám po zimmermann sport, ale nevím jestli je to dobrá volba a jaký destičky k tomu. Na předchozím autě jsem měl brembo maxx a origo destičky, sice to nerezlo, nepískalo, brzdný účinek super, ale špinění bylo děsný. Editováno: 8. Září 2016, autor: rarach89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 (editace) Pokud jsi byl spokojen s kotouči Brembo Max tak nevidím problém proč je nepoužít znovu jen zvol k tomu brzdové destičky keramické ty nešpiní. Výrobce Textar bych třeba mohl doporučit. Editováno: 8. Září 2016, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Zdravím, tak jsem neskutečně nasranej, protože už asi 2. měsíc řeším pískání na předních deskách, konkrétně pravou stranu. 2x mi to už rozdělávali v servise a čistili. Chvilku to vydrželo a zase to píská, až se stydím. Je divný, že to chvilku nedělalo (asi 2-3 měsíce) a pak to začalo. Fakt hnus humus. Mám MEYLE PD, nemáte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Co by jsi po Meyle chtěl.Je to jedna z nejlevnějších "německých" značek.To dáváme pokud chce někdo ušetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.