Maverick Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 virgin: Muzes rict kde je za takovou cenu maji?Oficialni Skoda cena je 726,- Kc/ks Třeba tady. Stačí zadat heslo sklo zrcátka... Nerikam, ze nemaj dobry ceny, ale at hledam jak hledam, zrcatko 6Y1857521C na Fabii za 155,- Kc jsem tam nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 virgin: Muzes rict kde je za takovou cenu maji?Oficialni Skoda cena je 726,- Kc/ks Třeba tady. Stačí zadat heslo sklo zrcátka... Nerikam, ze nemaj dobry ceny, ale at hledam jak hledam, zrcatko 6Y1857521C na Fabii za 155,- Kc jsem tam nenasel... je tam, ale stoji 129,71 s DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 virgin: Muzes rict kde je za takovou cenu maji?Oficialni Skoda cena je 726,- Kc/ks Třeba tady. Stačí zadat heslo sklo zrcátka... Nerikam, ze nemaj dobry ceny, ale at hledam jak hledam, zrcatko 6Y1857521C na Fabii za 155,- Kc jsem tam nenasel... je tam, ale stoji 129,71 s DPH. Jo to je velkoobchodní cena-je k tomu nutný přičíst ještě tu přirážku minimálně 10%, jak tam píšou...ale přesto by to mělo do těch 150Kč být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Uz mam naťahane kable a vymenene zrkadla... ale mam tu jeden problem. Ako vytiahnúť pin z BSG konektora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajfáš Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Zdravím Vás, včera som prišiel na neprijemnú vec pred zimou, že mi prestalo fungovať na ľavom zrkadielku vyhrev. Neviete mi poradiť kde by mohol byť problém ???????????????????????????? Ďik.... Kajfas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajfáš Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Zdravím Vás, včera som prišiel na neprijemnú vec pred zimou, že mi prestalo fungovať na ľavom zrkadielku vyhrev. Neviete mi poradiť kde by mohol byť problém ???????????????????????????? Ďik.... Kajfas Fakt nikdo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jelikož píšeš, že nevyhřívá jen levé, tak bude pojistka v pohodě... Mohlo by to teoreticky být zoxidování kontaktu ve sloupku (mezi károu a dveřmi je takový gumový vlnovec, v kterém je ten konektor). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 mám stejný problém. ještě jsem to neřešil, ale taky bych rád znal závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Taky jsem ráno zjistil stejný problém, přední okno oškrábu, zrcátka nechám rozmrazit, po cca 7km právé čisté a levé jen kousíček uprostřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Dnes ráno jsem si musel oškrábat i zrcátka, protože zrcátka cca po celým oškrabání auta byla stále zamrzlá. Jak dlouho cca trvá rozmrznutí zamrzlých zrcátek? Musím zapnout vyhřívání pouze na ovladači zrcátek, nebo zároveň pustit i výhřev zadního okna? Nevíte, jaká pojistka je případně na zrcátka? Když vám vyhřívání funguje, cítíte teplo ze zrcátka ? díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 dnes se mi to co mi hřeje líp rozmrazilo za cca 10min jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Paul aha, takže to chvíli potrvá vyzkouším, až zase bude námraza... předpokládám, že zrcátko nepálí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 nie neboj nepopalis sa, ale je citit ze je torsku teplne, hmm prazenicu by si na nom spravil asi len taaaazko:D a netreba zapinat nic ine staci len ten ovladac ci co to je co sa nastavuju zrkadla a musi bezat motor myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mě to začne rozmrazovat asi tak po minutě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Neví někdo, jestli není v ETCE nějaké alternativní zrcátko s vrstvou proti oslnění ? Nebo se prodávají jenom čirá? Má někdo kód origo vyhřívaných zrcátek (skel) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajfáš Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Jelikož píšeš, že nevyhřívá jen levé, tak bude pojistka v pohodě... Mohlo by to teoreticky být zoxidování kontaktu ve sloupku (mezi károu a dveřmi je takový gumový vlnovec, v kterém je ten konektor). Hej, hej. Poistka je v pohode. Tú som pozeral... Skusim teda pozriet ten kontakt.... Dik za radu... Dúfam, že to bude v tom... Peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 (editace) Kajfáš a když zapneš vyhřívání, slyšíš ten zvuk sepnutí? Pokud ano, tak máš asi stejný problém jako já... měl jsem staré skla zrcátek zezadu úplně spálený, proto mi nevyhřívaly. S kamarádem jsme je vypáčili, a vyměnili za nové vyhřívané skla zrcátek a nyní plně funkční Editováno: 19. Prosinec 2008, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slovakfan Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Ahoj, chcem si dorobit do auta vyhrievané zrkadlá, nemám však el. stahovanie okien, tým pádom ani RJ dverí. Je možné zapojiť to nejak inak? rozmyslal som zapojit to z vyhrievania zadného skla, ale nechcem spraviť nejaku blbosť. Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 A chceš jen vyhřívaní nebo i ovládaní zrcátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 (editace) mozes to napojit na hocjake najlepsie spinane plus, staci ti k tomu len kupit vyhrievane zrkadielka a konektor a kus kabla a psinac niekde do kabiny. Editováno: 6. Prosinec 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Takže ty zrcátka jsou napojený na normálních 12 voltů? Chtěl bych si je taky dodělat,ale nevěděl jsem kolik do nich jde voltů aby se nespálily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 (editace) Koukám na Tvojí vizitku o autě a pokuď máš origoš el.okna tak je to lehký jako facka. Kup zrcátka předfacelift z dlouhým drátem do ŘJ dveří a přepínač 6Y1959565 F s konektorem a podle DP zapoj piny a v kabině udělej propoj od A sloupku do BSG a od pojistky pro výhřev a máš to. A pak ještě musíš nakódovat přes VAG ovládání výhřevu. Zrcátka se budou hejbat automaticky Editováno: 6. Prosinec 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slovakfan Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Dakujem za radu, ale nemam stahovanie okien, ani nechcem robit el. nastavitelne zrkadlá. Ide mi iba o to rozmrazovanie... Tieto schemy som pozeral, akurat to ide cez RJ okna, a kedze ta je sucastou motorceka stahovania, tak tu nemam... Fungovalo by to keby som to zapojil do RJ auta, na pin, z ktorého ide kábel do vyhrievania zadného skla? tým padom by som nemusel mat nejaky dalsí vypínač... Fungovalo by to spolu s rozmrazovaním zadného okna... ci som uplne vedla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Asi by to fungovalo u starších Octavii to snad tak bylo, ale nevím co na to pojistka a proudové zatížení relé. Schéma bylo určené pro Albína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Kubenec dík za vysvětlení,jednuduchý jak facka ,až na to že jsem z toho teda vůbec nic nepochopil,v takovýchto věcech já se vůbec nepohybuju. Myslel jsem to asi stejně jako Slovakfan,že bych prostě natáhl kabel od spínače vyhřívání zadního okna do zrcátek a bylo by to spínané spolu s ním. Ale jak píšeš tak to asi nepujde. Ale dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.