Přejít na obsah

Škoda RAPID


djpetr

Doporučené příspěvky

Jen tak na rychlo - jsou tam drobné rozdíly v koncovém písmenu čísel některých dílů, na přední nápravě např. u spodního ramene. Na zadní je jiné číslo u tělesa zadní nápravy se stabilizátorem, viz screeny:
Přední náprava:
post-32075-0-31885300-1347559179_thumb.jpost-32075-0-12443800-1347559186_thumb.j

Zadní náprava:
post-32075-0-92543000-1347559207_thumb.jpost-32075-0-66188100-1347559213_thumb.j

Jestli chceš něco konkrétního, co tady není vidět, tak není problém to zjistit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

a uspokojniť sa s výbavou na úrpvni citigo :-)

nonič treba si kupit Rapid 1,4 TSI s automatom v najvyssej vybave , vymenime predne sedadla za take co sa daju normlane stelovat a maju kolejnice okrytovane plastom, prípadne aj s schrankami pod sedadlami , na dverove vyplne dolepime latku a kožu, doplnime vedla pedalov opierku na nohu, na zadne sedadla kupime dodatocne decky na vyhrievanie sedadiel,

samozrejme odhlucnime .. a bude to take ako by to malo za tie ceny vyzerat :-)))

len .. hmm toto som naposledy robil na favorite v minulom storoci ...

Editováno: , autor: LUKY-007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je fakt cena pro rodinu jak dělaná :smich: to už raději fakt toho golfa VI než tohle a ještě ho budu mít líp vybaveného než rapida a kvalitou asi úplně někde jinde :D no když by byl základ na 250tis dalo by se o tom možná uvažovat :)

Editováno: , autor: KoNG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to stejně jen ceník. Snad bude prostor pro slevy a "něco" grátis. Stejně je to nejžádanější z příplatků v nějakých paketech dnes do konce roku grátis a podle toho jak kurevsky zazdili prodeje CitiGoučka tak

ty pakety budou pravděpodobně testem co to dělá s prodeji v reálu a pak to zamíchají do výbav a bude to v rámci výbavy snad normálně.....

Dnes je to loterie, ale raději dám na autě cca 15% navíc proti žlutým a dám to na práci a hlavně vývoj tady než abych to cpal kopírákům....

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na druhej strane preco sa nechat oberat o veci vo vybave, kvalite vramci akehosi setrenia.... na platy pre montaznikov v nemeckych fabrikach ...

na strane tretej , ja by som do rapida siel , keby aspon existovala moznost .. mat vybavu ktoru chcem .. a som aj ochotny za nu zaplatit ..

ale ked ta moznost nie je ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kufr, zapomínáte na kufr. K ceně Golfu přidejte cca 40 000Kč za verzi combi a pak srovnávejte. A s tou "akcí" paketů Plus za 0Kč to vypadá, že byli překvapení cenama Golfu i ve Škodě :-) Tak nebo tak přijdou dřív nebo později akční nabídky. Když si srovnáte ceníky s Roomsterem a Fabiou, tak jsou velmi podobné.

K té Kii - opravdu člověk dostane víc, hlavně víc smradu. Měl jsem půl dne na cestách volno, tak jsem si vyzkoušel slavné Hojandé I30, Kiu Ceed, pak ještě C4ku a pro ilustraci i výběhový Golf. Právě ten smrad v interieru bylo to nejzajímavější z Ceedu. Pokud člověk nic nečeká, asi je spokojený. Při cenách Golfu nevidím ani jeden důvod přemýšlet o korejcích. C4 má fakt hezký interiér, tím mně hodně mile překvapili.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomhle musí s tebou souhlasit Golf je Golf a tím zůstane. Měl jsem před nedávnem na jedné akci možnost po brutálním ježďení, přesedat z jednoho auta do druhého a testovat, dělo se tak mezi Renaultem , Kiou a VW v různých modelech a jen tak člověk pozná slabiny. Nejtragičtější je u Kie ten smrad, hlučnost vozu u vnitř a to i u Optimi, povrzávání v interiéru. To Renault na tom byl líp, ale na VW nemá ani jeden! A takhle to bude i u nových škodovek. Tím nechci žádnou značku poškozovat, každý si svého kupce najde. U Kie to bude vzhledem cenám hodně těžký vždyť Optima se dostává v podobných výbavách na cenu Passata.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem to studoval, tak není to obhajoba, ale nevidím moc chybějících položek co by auto nemohlo mít. I v holém základu je něco málo vč. hlavových pytlů, ale raději nějaký groš navíc do elegance a je to jak víno. Co se v pár položkách u Activu doplatí přeleze i elegance a tam je na Alučkách a vše v ceně.V eleganci je v podstatě vše a octávku, beru-li novou ve stejné výbavě vyžene dalece výč ač to jsou auta jiného levelu.

Už jsem to psal, elegane, bílá candy,dvojkombinace palubky, polepená střecha, na 17ky a Mission jak z praku....

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...