Napster050 Vloženo 8. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 mal som Vam tu čo ukazať... teraz to chce každy Inak nechapem prečo sa tu každy pyta ake pružiny tam idu, ked snad na každej stranke to je napisane... Na facelifte to funguje tiež ?? nezmenily vzpery alebo čosi ine ?? Všimol som si že dosť šetria... už je to len take obyčajne plastove, aj tie bočne "kryty" na blatniky v kufry su už len obyč plast... ja tam mam ešte aspon kusok nejakeho koberca na "oživenie" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 chalani stale mi nikto nepovie ktore mam kupit na FII facelift combi aby mi to fungovalo ? poprosim ten typ spravny , lebo napster nevie isto ci tam vojdu, tak neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Nezlob se, ale všechny informace včetně zkušeností s montáží jsou ve vlákně. Zas tolik času to nezabere a navíc jenom typ je ti stejně bez ostatních informací docela naprd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Práce na 5min. funguje 100 %.viz foto video.Velké díky Evers za info. Btw.:ztište audio řvou u toho zprávy z radia sory bylo to natočeno na rychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 chalani stale mi nikto nepovie ktore mam kupit na FII facelift combi aby mi to fungovalo ? poprosim ten typ spravny , lebo napster nevie isto ci tam vojdu, tak neviem este stale mi nedošli dam urcite vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 (editace) nemusis , ja uz mam doma obe aj modre aj zeleene, uz len nech mi auto vyrobia konecne ************************ Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! ************************ Editováno: 15. Srpen 2010, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 (editace) Práce na 5min. funguje 100 %.viz foto video.Velké díky Evers za info. Btw.:ztište audio řvou u toho zprávy z radia sory bylo to natočeno na rychlo No a jaké jsi dal pružiny? Já jsem kolegovi z práce dal na Fab II Combi předface zelené z Penty a neotevře. Na Fab II krátké mojí sestry zelené fungují bezvadně už dlouhou dobu asi od vzniku tohoto vlákna. Editováno: 20. Srpen 2010, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 No a jaké jsi dal pružiny? Já jsem kolegovi z práce dal na Fab II Combi předface zelené z Penty a neotevře. Na Fab II krátké mojí sestry zelené fungují bezvadně už dlouhou dobu asi od vzniku tohoto vlákna. Já jsem dal taky z penty SZ8010 nevím tet ten rozměr z hlavy je to tady někde napsané.funguje to uplně v poho zadné upravy nebo tak nevím proč to na FII C nefakčí ale víc lidem to nejde myslel jsem si ze ty dveře jsou stejne tak asi ne e .Fakt nevím jak poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 (editace) No já jsem si mysle že ty máš Combi ,ale jak se teď pořádně dívám tak máš krátkou. Fab II combi má totiž jiné páté dveře a větší sklo na pátých dveřích a tím jsou těžší a proto to nefunguje. Editováno: 22. Srpen 2010, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakinee Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Zdaravim, prosim Vas, mozete mi niekto hodit link, kde sa daju taketo pruziny na Fabiu II objednat? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Jenom bude úplně stačit, když si pročteš toto vlákno a narazíš na to , že u firmy PENTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Zkus víc číst a velmi snadno to zjistíš. Nápověda je "penta". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakinee Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Typ je SZ 8020.25x032 - až teď jsem si všiml, že jsou nakonec ve vnějším průměru 25mm a ne 20mm. Mám k tomu papír o nákupu z 15.4., kdyby to někdo chtěl na DPH nebo do nákladů. Cena je 245Kč, můžeme se domluvit tak, že při platbě předem to bude včetně poštovného. Kdyžtak přes SZ. Ahoj, su tie pruziny este aktualne? Myslis, ze budu fungovat na Octaviu III sedan ? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 aktualni porad jsou nevim presne ktere bych pouzil na OIIFL - predpokladam, ze myslis tu, ale kdyz se tu kouknes tak myslim ze to tu nekdo resil na sedana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuchta Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Potreboval bych taky ty pruziny na FII combi vypada to moc dobre kde to mam objednat a jak se to montuje???Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killah21 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Caute, vsimol som si ze ked je vonku zima - tak sa to otvori len do polovice, nevytlaci kufor uplne (robi to este niekomu??). MOozne je ze som nestal na uplnej rovinke a studene vzpery to proste nevytlacili.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Kuci ma nekdo ty pružiny z Penty na FI hatch?Budou mi fungovat zelene?Napište mi někdo kdo už je ma na kratke Fabce.Moc děkuji, klidne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danybada Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Potřeboval bych poradit,jaké pružiny mám použít na OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 danybada: na O1 to nebude fungovat, nemá el. odskok zámku... leda by ho musel dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Caute, vsimol som si ze ked je vonku zima - tak sa to otvori len do polovice, nevytlaci kufor uplne (robi to este niekomu??). MOozne je ze som nestal na uplnej rovinke a studene vzpery to proste nevytlacili.. hej hej moze byt ze sa to neotvori skrz to ze to je stuhnute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Tohle a podobne tema v sekci O2 jsem precetl snad cele, ale nenasel jsem odpoved na to, jakou pruzinu pouzit na Octavii 2 Combi, aby nezpusobovala nadzvedavani vika v zavrenem stavu. Nekdo pise, ze viko pruziny nenadzvedavaj, jinemu viko nelicuje uz po par minutach. Existuje jednoznacna odpoved? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Takovou pružinu myslím nenajdeš. Prostě silou jakékoli přidané pružiny (která zároveň funkčně otevírá) dojde k naporužení pantů dveří - nevím jak moc na kombi, ale u mne na liftu se to projeví cca 2mm mezerou mezi střechou a horní hranou skla (těsnící gumou). Ale nezoufej - je to vratný jev, aspoň mně se po dvou měsících po demontáži pružin dveře / pantyy srovnaly zpátky. takže mám už od jara na liftu vzpěry 500N + modré Penta pérka, 2mm posunuté vrata a vše funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 hej hej moze byt ze sa to neotvori skrz to ze to je stuhnute Tak tak , jde taky o to jak casto otevíráš kufr... Všimnul sem si že v jeden moment kdy jsem neotevřel kufr asi 3 týdny byly pérka pěkně líné . Chce to čas od času i na prázdno otevřít ať nejsou prušiny pořád ztlačené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Pružiny mi funguju na 100%, ale chcem sa opytať ako to spraviť, že ked sa dvere otvoria tak pružiny mi spadnu, nemožu držať pekne hore ??? Dík za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Dát před ně o kroužek pak nebudou padat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.