Přejít na obsah

Spotřeba různých motorů ve Fabii I


tondas

Doporučené příspěvky

Muerte: No po meste mas nahodou good spotrebu... To ja se obcas po meste dostanu i na 9 :) Ale to je tak po krizovatkach, jakmile se dostanu mimo uplne centrum, tak to spadne tak na 7,5. Jinak spotreba pod 5 je realna, naprosto v pohode. Ale to si clovek musi spotrebu hlidat, jinak spotreba kolem 6ti je realna zpusobem, ze clovek nic hlidat nemusi, jen to chce nemit misto nohy cihlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem jel z Prahy do Brna - spotreba 5,1l/100 km vcetne vyjezdu z Prahy a dojezdu v Brne, ale fakt jsem se musel snazit :D Na dalnici rychlost 120 km/h, rychlejs jenom pri predjizdeni. Normalne kdyz nejedu pro zabavu "economy run", tak to mam tak za 6,7l - 7,3 / 100km. Na druhou stranu kdyby ted neprselo, mel bych navoskovany auto, lip nahusteny pneu, zhasnuty svetla a nestavel bych na benzince, tak by to bylo urcite i pod 5l :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím mám 1,2 HTP 40kW a točím Praha - Žďár nad Sázavou - 50% dálnice, 20% po Praze a 30% okrsky(celkem asi 200km) - 5,4l ,prum. rychl. 82km/h středně naložené s 15" alu, ale chci se zeptat těch co mají PP kolik jim to ukazuje na volnoběh l/h ukazovalo mi to 0,7 občas 0,8 a poté co jsem asi 2x natankoval N98 tak 1:1 s N95 mi to ukazuje 0,6 občas 0,7 l/h a to jezdím zpět na N95. Mám najeto 26 000km je to normální vzhledem k počtu ujetých km, nebo to způsobil N98.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
Mam pocit, ze to snad urciti uzivatele delaji schvalne!! :076

Proc zakladate 85 temat o spotrebe????????? Je problem to dat do jedineho tematu????? Odted jakoukoli informaci o spotrebe, dotazy o spotrebe, problemy se spotrebou, RESTE TADY!!!!!!!!!!

OT: :D

oni to ti uzivatele nedelaji naschval :) treba konkretne ta spotreba zajima kazdeho (asi tak jako jaky olej pouzit, jaka kola nasadit nebo problemy se servem :) )...a kazdy novy uzivatel tak vetsinou zalozi takovouhle sadu temat, protoze nepouziva vyhledavani :) myslim, ze problem je v tom,ze vyhledavani by melo byt pro nove uzivatele nejak vic zvyrazneno...ne kazdy je uz odjinud nauceny a zvykly chovat se "vhodne" v diskuznim foru (at uz je o cemkoliv) a pouzivat treba prave to vyhledavani...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vazeni jsem tu poprve tak mozna to sem nepetri ale mam fabii 1,4MPI 50Kw r.v.2001 a zajimalo by me za kolik mam tim na mysli spotrebu benzinu tento motor jezdi ja mam takovou zkusenost ze asi tak 7,5l a co vy

Měl jsem ji do nedávna jako služební najel jsem s ní 156000 a můj celkový průměr byl 7,6 Jinak máme ještě 4 další služební tentýž motor. A kolegové - Třinec - nejezdí po dálnici 6,6 Ostatní přibližně necelých 8. Dvě co jezdí převážně po Brně asi 8,2.

Teď mám 1,4 TDI 59Kw . Je to nebe a dudy. Větší výkon, pružnější motor, spotřeba s klimou 5,5 bez klimy snad asi tak kolem 4,9. Mám najeto zatím málo. Za necelé 2 měsíce 9000 km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Fábii Clasic 1.4 MPI 2000 + dodělávaná palubní PC najeto 63000km motor chip na 59kw jezdím převážně město ale i mimo snažím se jezdit podle palubního počítače ve městě to nejde ale mimo se snažím držet kolem 6l/h moje clekové spotřeby jsou tak kolem 6.5-7l mimo město z kopce sundavákm nohu z plynu auto je obsazeno 2 dospělý a 2 děti nevím niší spotřeba se nedá udělat.....tuším že mezi 6-7 l je normál......při kombi jízdě palubní počítač je dobrá věc!!!!!naučil mě nešlepat tolik na plny když to není nutné a hlavně vím jak decentě sešlápnout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...