Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Díky za čísla.

@Pandora - co jsem se tady soukromně ptal na ESP, tak cituji "Na nové díly raději zapoměňte, to by Vás vyšlo na třetinu ceny Vašeho auta, jen jednotka stojí 32 tis.", s použitými by to mělo být cca 15000Kč

Vloženo

taky to ted chci řešit,prodal jsem SII, a ted na přechodnou dobu jezdím od manželky room.TSI, na sněhu bez asr je to katastrofa,v tahu se to vždy nečekaně urve... neví někdo číslo jednotky .je to 2010 63kw

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Čítam tu skúsenosti s ASR a prekvapuje ma že ste s ním spokojní. Je pravda že nebývam a ani nejazdím v kopcoch, takže skúsenosti priamo z horského terénu nemám, ale doteraz keď u nás v Bratislave pár krát nasnežilo, tak som ASR nakoniec vždy vypol, lebo ma obťažovalo ako funguje. Ja osobne som radšej keď mi do šoférovania elektronika nezasahuje. Nechcem tým povedať že som úplne proti elektronickým systémom, ale chcem ich mať v aute iba pre núdzové prípady alebo ako pomocníkov pre komfort (tempomat, ideálne s radarom, sledovanie mŕtvych uhľov a pod.), ale nie pre situácie ktoré dokáže priemerný šofér bez problémov korigovať. Tiež by som uvítal ak by aj ABS niekedy zasahovalo jemnejšie. Vždy keď jeden z týchto systémov je aktívny, tak mám pocit ako keby zrazu niekto prevzal kontrolu nad autom a nemám to rád.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Taky bych rád namontoval ale svépomocí kdyby někdo mohl poradit co a jak bylo by to gut.I když mám jen 1.2 Htp tak ale furt tu máme hromady sněhu a mám s fábkou docela problém mám nové dobré pneu a stejně se kolikrát nemůžu vyškrábat

• o 1 rok později...
  • o 3 roky později...
Vloženo (editace)

Nemám ani tlačítko ESP. Tam, kde má být (dle návodu k autu) tlačítko na vypnutí ASR na palubní desce. Já nemám nic.
(FII 10/2010 Elegance 1.2 TSI 63kW)

Editováno: , autor: Valer22
  • o 7 let později...
Vloženo

Ahoj přeji krásné svátky všem a chtěl bych se zeptat jestli by někdo uměl dodělat ASR u Škoda Roomster 1,4 16V 63Kw v okolí Jablonce nad Nisou. Nebo jestli by někdo poradil jak to dodělat? Předem díky. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...