SUP1 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Tak to máš úplně stejně jako u mě. Jakmile mrzne, funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 mne neide uz vobec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salymero Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 pánové já to mám přesně obráceně když je hyc fakčí, zaprší nebo se ochladí a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 ja tak isto, staci ze naprsi a uz nejde zmrd..mal som dole aj naraznik a nic nebolo podozrive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 ja to mam ted tak ze jedou i kdyz prsi ale jak se otepli a voda se zacne odparovat " asi " tak mi nefungujou. Sem zvedav kolik kol to vydrzi nez zase nebudou fungovat vubec. Strasne napicu udelane to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Jo jo, svatá pravda kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinka Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Panove kde se prosim presne nachazi parkovaci jednotka? Je to v kufru po prave strane jakoby před zásuvkou nebo ještě za ni smerem k sedackam? Jinak tapec sundam pouhym odsroubovanim tech plastovych sroubku? Diky za info, nerad bych to nejak zmrsil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 na prave strane sundas dva plast srouby a za tapecem primo nad kolem jakoby, cerna plast krabicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lalemu Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) Dobrej den jsem novej stastnej majitel Supa 2.5 v automatu a taky mne to zlobi diky za rady ktere jsem zde precetl.Dnes jsem byl na vagu a ten hlasi ,ze cidlo 2,3,4 je spatne.Je to mozne,ze jsou hned 3 v pr...? Jeste mam jednu otazku uz jsem ji sice psal SUP 1,ale mam moznost sehnat cou.senzory z nove octavky budou tam pasovat? Editováno: 8. Září 2013, autor: lalemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 z oktavky nepasujou, jedine to tam nacpat i s jednotkou z oktavky (nejlepsi řešení) Jinak to že odešli 3 je klidně možné, měl jsem to taky tak, poslal jsem to nekam daleko a namontoval cinsky senzory za 200 kč Origos jsou ale lepsi, tyhle cinsky reagujou jenom na vetsi predmety a maji zpozdeni, nicmene pro moje potreby to celkem staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinka Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Taktez jsem zkousel zamenovat cidla (VW, Octavia) a nefunguje jine nez 3u0919275 pro Superb. Kdyby nekdo shanel, v sekci BAZAR nabizim 4ks cidel pro Superb 3u0919275A. Vice info pres SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 (editace) Omlouvám se. Patřilo to do fora Octavia II Editováno: 5. Říjen 2013, autor: abit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy20 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Ahoj, tak jsem další s nefunkčními parkovacími senzory. Auto jsem připojil na VAG a zjistil jsem, že levý vnitřní senzor to hlásí jako vadný. Tento senzor však nejeví žádné známky mechanického ani jakého koliv jiného poškození. Každopádně z toho důvodu mi všechny senzory vypověděli funkčnost (při zařazení zpátečky se ozve krátký a poté dlouhý tón a senzory jako by nebyly). Dá se toto nějak obejít (myslím, než stihnu pořídit nový senzor aby fungovali alespoň ty zbývající)? A nemůže toto být způsobeno něčím jiným? (Například že jednotka nedostává signál od senzoru (porušené vedení, zoxidované kontaky, etc...)) ? Děkuji za info Prochy20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudlacek.tomas Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Zdravím chlapi, neměl by někdo z vás na prodej použité funkční čidlo 3U0919275A?? Krátce po koupi Supa mi jedno vypovědělo a cena nového je k zblití. Inzeráty na netu prolezené, nic jsem nenašel. Kdyžtak SZ, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Ty vole, podívej se o tři řádky výš (jiřinka) Main got! Editováno: 18. Listopad 2013, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudlacek.tomas Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Ty vole, podívej se o tři řádky výš (jiřinka) Main got! Dík za tip, ale ta mi odpoledne napsala, že už nemá ani jendo Editováno: 18. Listopad 2013, autor: kudlacek.tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 ja tak isto, staci ze naprsi a uz nejde zmrd..mal som dole aj naraznik a nic nebolo podozrive Takze zavada vyriesena. Naraznik dole, vsetky senzory vycvakat, vizualna kontrola konektorov a kablov, dokladne precistenie alkoholom a nasledne nastriekanie ochranneho vosku od Wurthu. Slape aj ked leje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Tu demontaz narazniku zvládne aj "kutil" ako ja? Je tam nieco na co by som si mal davat pozor? Senzor mam doma uz dva tyzdne a stále som sa neodhodlal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Jo svetla von a mas tam par srobov..to das Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Jde o to jaký senzor, dá se to i bez demontáže nárazníku. Ale i tak je dobrý to udělat jako wladi a zkontrolovat všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 (editace) chalani dnes som sa v tom hrabal a je to v... odpojovali ste baterku pred vymenou? po vymene treba vymazat zavadu cez Vag? a hlavny moj problem je ze neviem uz vobec ktory senzor je ten moj chybny... ukazuje mi vzadu vpravo 00-03. je to ten uplne napravo alebo ten stredny v pravo... chapete ma niekto? som z toho zblbnuty... vaginu este doma nemam. je tu moznost ze mi predal chalanisko vadny senzor... za kazdu radu vopred diky. edit// tak podla dielenskej prirucky by to mal byt ten krajny v pravo (G206) ostavaju mi 2 moznosti - kupil som nefunkcny senzor (co by ma netrapilo az tak lebo by som ho vratil) alebo - su poskodene kabliky k tomu senzoru, co uz neviem ci by som zvladol opravit ja antitalent na vsetko Editováno: 4. leden 2014, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 přes vag sem nic nemazal a chodí to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 a baterku si mal odpojenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Baterku odpájať netreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 tak dnes znovu naraznik dole, prehadzovali sa senzory atd ale stale ukazovalo rovnaku chybu, cize tomu uz vobec nechapem 01548 cidlo pomoci pri zaparkovani vzadu vpravo (g206) 03-00 ziadny signal ... dokonca to ukazalo aj ked som dva naraz odpojil som v koncoch z toho. namatkovo som prezrel aj kabelaz po prvy senzor ale vyzerala byt v pohode. tak neviem ci mam zhanat novu kabelaz ale aj jednotku parkovacieho asistenta... alebo sa na to vykaslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.