Listopad 11, 201410 r To není možný, to tak je, např. 1.4 16V, 1.6 MPI, HTP... Ano, 3.6 ho nemá, ale zpětné vedení výfukových plynů tam je, jen je prováděno jinak - zajišťuje ho přestavování vačkových hřídelů, kdy je při "výfuku" otevřen i sací ventil, takže spaliny se dostanou do sání a následně zpět se vzduchem do spalovacího prostoru.
Listopad 11, 201410 r EGR to díky bohu nemá ale recirkuláciu áno , akú konkrétnu chybu to píše ? toto sú všetko mechanické veci a VAS ich nepozná...
Listopad 11, 201410 r Nic to nepíše ale příjde mi že v nízkých se tomu moc nechce jako dřív okolo 1100-2000 a hlavně to má nepravidelný chod doprovázený zvukovým projevem TDi na volnoběh ale pálí všech 6 válců svíčky jsem měnil. Ještě mě napadlo jestli náhodou škrtící klapka? Ale to by to něco psalo ne? A když tam žádný nálepky nemám tak by mi to měli udělat zdarma ne? Protože byla svolávačka na přehrátí SW motoru u 3.6 ne? Upraveno Listopad 11, 201410 r od LadaT
Listopad 11, 201410 r prosím tě, co bys chtěl po 3.6 aby dělala v 1100-2000 otáčkách? to auto jede od 4500-7000 otáček.(tohle pitomé nastavení to nevytočí tuším víc než 6500) Upraveno Listopad 11, 201410 r od kokta7
Listopad 11, 201410 r No jasně vím že to není nafta ale prostě jedu si 60 auto mi točí 6 okolo 1100 otáček chci jen lehce přidat tak jakoby dunění alá tdi skoro nic se neděje pak už se naseru kickdown a letí ale když přidám jen trochu víc tak to podřadí ale sakra to trvá než pochopí co chci. ale buďto má moje dsg nějakej ekoralley mód nebo už nevím rozjezdit to na S nepomáhá. Máte to stejně? Jen podotýkám že jezdím jen po městě to auto už nebylo za Prahou ani nrpamatuju Upraveno Listopad 11, 201410 r od LadaT
Listopad 11, 201410 r Tenhle motor je spíš na delší dálniční přesuny. Naštěstí ho celkem pravidelně protahuji a tejden skákání po Praze je znát. DSG se snaží jet co nejekologičtěji a má se přizpůsobovat jízdními stylu. No nevím, když chci pohnout, nebo více brzdit, dávám S.
Listopad 12, 201410 r Měl jsi pravdu... Stačilo to vzít na okresky a 2 hoďky tomu dávat. Ale to musím vždycky třeba po týdnu? Jinak se to zas naučí ten eko styl?
Listopad 12, 201410 r Jj. Učí se pořád. A někdy na to se.e a neřadí vůbec. Nejvíc mě naštve, když chci vypálit z křižovatky a nechá mi tam dvojku. Proto raději dávám S a mám jistotu, že nebude myslet, ale makat.:-)
Listopad 12, 201410 r DSG je hrozná převodovka, jak píše tady motosman. Přijíždíš ke křižovatce třeba 20km/h rychlostí nechá ti tam dvojku. Pak potřebuješ akcelerovat a řádově sekundy čekáš, až ti přeřadí na 1 stupen... hrozný. jediná možnost podřadit pádlama nebo mít Sko.
Listopad 12, 201410 r A stáva se Vám taky že jedete třeba táhlá zatáčka do kopce (chodkovy sady v praze směr nahoru ta vracečka ) brzdím dole na nájezdovou rychlost a pak chci trochu pridat v tý zatáčce tak než to pochopí že z 3 musí na 2 tak to je porod to stejný sjezd z letiště na evropskou přes ty světla.
Listopad 12, 201410 r Nemyslím. Když dáš S , tak se jen převodovce řekne, že má řadit jinak. Stejné jako když přehodíš na manuál. Upraveno Listopad 12, 201410 r od motosman
Listopad 12, 201410 r Automatická převodovka Vašeho vozidla je řízena elektronicky. Řazení rychlostních stupňů nahoru či dolů probíhá automaticky v závislosti na daném programu.Při klidném způsobu jízdy volí převodovka nejhospodárnější program řazení. Včasnější řazení na vyšší a pozdější řazení na nižší rychlostní stupeň snižuje spotřebu pohonných hmot.Při razantním způsobu jízdy s rychlými pohyby plynovým pedálem, při prudkém zrychlování, často se měnící rychlosti a při využívání maximální rychlosti se po sešlápnutí plynového pedálu až na podlahu (režim kick-down) převodovka adaptuje na tento styl jízdy a podřazuje dřív, mnohdy i o více rychlostních stupňů v porovnání s klidným způsobem jízdy.Výběr nejvhodnějších jízdních programů je neustále probíhající proces. Nezávisle na tom je však možné rychlým sešlápnutím plynového pedálu přejít do dynamičtějšího programu řazení, případně podřazování. V tomto programu řadí převodovka nižší rychlostní stupeň, než jaký přísluší okamžité rychlosti, a tak umožňuje větší zrychlení (např. při předjíždění), aniž by bylo nutné sešlápnout pedál plynu až do oblasti kick-down. Po zařazení vyššího rychlostního stupně se při odpovídajícím stylu jízdy opět zvolí původní program.Při jízdě v horách se řazení přizpůsobuje stoupání a klesání. Zamezí se tak neustálému přeřazování při jízdě do kopce. Při jízdě s kopce je možné pro využití brzdného momentu motoru podřazovat v režimu Tiptronic. Tohle je Octávie, ale sup to má stejné. Upraveno Listopad 12, 201410 r od motosman
Listopad 12, 201410 r by som tam dal nejaký kvalitný 100oktánový benzín , pozrel stav sviečok a rozbehal to , zadaptuje sa aj motor , aj prevodovka , ak to chodí na kochačku tak je to naozaj zaspaté ale inak podobné problémy som nepočul a ani 1100 otáčok po rovine mu nevadilo ...
Září 6, 201510 r Rikam, ma temer 2x takovej obsah a bez turba velkej vykon. To musi necim nakrmit :-) jinak podivej na hodnotu cz - chorvatsko, plne nalozen, rychl.prumer 112 a jen 8l spotreba:-) pokud s takovym autem jezdi kolega 50:50 mesto mimomesto, je jasny ze takovej motor zere. Je urcen spis na dalnici. Ty ses beztak honil s chipnutym 1.8tsi a dodelaval lauf navic ne Hodně si to předělavají naftáci na 4 vyfuky....a pak se někdo diví že mu(3.6)neujede.....kdo nemá na pořádné auto,musí předělávat aby se pak cítil jako ve 3.6
Září 6, 201510 r Já si nechával DSG právě proto,aby tak šíleně nepodtáčela upravit u Zdenka Hájka-TDI Fun a paráda. Sice u TDi,ale 3,6 jsem měl také a kdybych ji měl,nechal bych si to udělat i tam.Hlavně také kvůli setrváku,to podtáčení té dvouhmotě moc nesvědčí
Září 6, 201510 r a kolik za to cosby chtěl? dřív dsg přeřazuje na cca 1200 otáček, ted ti to nastavil jak?
Leden 24, 20169 r http://www.playtvak.cz/proc-pavel-novotny-vlastni-zemanuv-superb-f27-/ukaz-karu.aspx?c=A160122_105830_ukazkaru_kuko#utm_source=facebook&utm_medium=traffic&utm_campaign=fb05 bože to sú sračky , 200 koní , permanentná 4x4 a podznačky Zákaznícke centrum ktoré majú len vládne špeciály , policajné autá a moja OII 1,4 59kw
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.