Přejít na obsah

SLABE PROUDENI VZDUCHU Z VENTILATORU


zdeno4

Doporučené příspěvky

dobry den.schanim radu.fouka mi nejak slabe ventilator v aute.teplota je normalni jen slabe fouka v jakekoliv poloze.dnes jsem sedel u kamose ve fabce a tomu to frcelo jednou tolik rychleji nez me..tak nevim jestli treba neni pylovy filtr zanesen nebo tak neco...diky za rady,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mal by si ho tam mať. Teda ak sa ti nestane to čo brachovi, teda že v servise mu ho tam na prehliadke nedali a nemal ho tam do včera, keď to náhodou zistil ;-)

Nie je nič je jednoduchšie pre teba, ako sa pozrieť k nohám spolujazdca. Kedže sa ti zahmlievajú okná, tak asi tam bude a je pekne zasratý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Já jsem taky dnes vyměnil filtr,byl černej jak bota. Fouká to lo trochu lépe,ale pořád nic moc. Je to slabost fábií,nebo je někde problém??? Hlavně k řidičovi na nohy to nefouká skoro vůbec,ke spolujezdci i na okno to celkem jde. Měl jsem rozdělanej ten plast pod palubkou,po sundání to fouká lépe,přijde mi že to brzdí ten plast. A ještě otázka,má pod tímto plastem být nějaký husý krk,nebo nějaký rozvod vzduchu na nohy řidiče??? Já tam nic nemám,a z vyústění topení to fouká jakoby do prostoru palubky ale na nohy moc ne. Jestli to nečím usměrnit,nebo jestli tam cosi chybí. Díky za radu

Editováno: , autor: Milhauss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...