Přejít na obsah

fabie II kryt motoru na nafťák 1.4 TDI


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny měl bych prosbičku a potřeboval bych foto a info o horním plastovém krytu motoru na fabii II 1,4 tdi 51kw 2008 pokud se tam vůbec nějaký dával u autorizovaných prodejců jsem moc nepochodilnebo spíše dělali že to nevědí alesponˇ mi tak někteří připadali a každý tvrdil něco jiného :huh:

Editováno: , autor: martinsticky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No právě že nemám já jsem tu fabku koupil už bez něj a proto mi bylo divný že tam není proto jsem se ptal u prodejce že tam schází kryt motoru a ten mi pak sdělil že ho tam nedali už ve výrobě , prý se tam dával na tuto verzi a pak zase ne tak já nevím ale jestli ho tam máš tak bych byl rád za fotečku jak vypadá abych kryt propřípadně dokoupil za hříšný peníz u prdejce .

Fabie je z roku 7/2008 , 51 kw diesel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je to stejny u R. Tak se daval ten velkej kryt nekdy do 2009. Pak uz jem malej. Taky diky upravam sani, protoze v tom velkym je vzduchovej filtr. Pokud uz mas vzduchovej filtr v "krabici" vedle baterky, tak tam ten velkej nepujde. Tohle je fotka z benzinu, ale asi to bude podobny.

http://195.113.141.6/cerny/foto/ostatni/automoto/rumik/obrazy/roomsterx21_JPG.jpg dej si na googlu vyhledat fotky motoru roomsteru a uvidis. Ja ho tam mit musim a libi se mi, ale jinak to asi nema valnej vliv. Pokud mas zaspoda na kapote ten filc, tak to hluk z motoru krapet tlumi a vic uz by znamenalo nejak slozite tlumit motorovej prostor. Nekde se tady resilo vytlumeni podbehu proti kaminkum. Koberec filc, karimatka, ale nevim jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravím jsem tu náhodou, mám o1 tour 1,6 a byl jsem překvapen jaká vliv má ten malý kryt s kouskem pěny na hlučnost. Při reklamaci v servise jsem jel na zkušební jízdu bez krytu a bylo to znát. O1 1,6 nemá taky ten filc zespoda na kapotě tak jsem ho tam vrazil, ale takový vliv na hlučnost jak plastový kryt nemá. Chce to asi napřed vyzkoušet i v tvém případě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Blacky já mám právě ten filtr vedle baterky a ani ten zmíněný filc asi na této fabce trochu výrobce trochu šetřil ;)

To Ben 06 stím krytem jsem to už zkoušel projel jsem se v romstru ( mimochodem parádní autíčko  lol) a byl to ynatelný rozdíl už v hlučnosti ale ten filc už jsem objednal a do podběhů nic lepit nebudu považuji to blbý nápad  <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zdar hoši takže už vim jak tam dopasovat kryt z 55kw a 59kw verze, jsou potřeba tyto věci: Samotný kryt, pote 3 držaky krytu (ty koule na stopce do kterych kryt zacvakne + držaky tech kouli :) ) sehnal sem na vrakači za 300kč všechny 3 džaky krytu,  a jako posledni vec je vyvyšení olejové zatky na ventilviku, je třeba sehnat z 55kw nebo 59kw redukci diky které je uzávěr pro nalívani oleje asi o 3cm výš a gumu kolem toho otvoru, taktéž sem sehnal na vrakovišti za 350kč Redukce se pouze nacvakne stejnym zpusobem jako original krytka nalevaciho otvoru a do ni se zacvakne uzaver te nalevky a kolem toho přide takova ochrana guma proti rozliti oleje, celkem mě to vyšlo na 1200Kč + antivibrační odhlučnění krytu 400kč a motor de trošičku meně slyšet do kabiny ;) Žaden zazrak to není ale aspon nejde vidět ten třivalec když se otevře kapota :D  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...