Crake Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Kdo by mel zajem, muzu mu poslat kupon na Slevu 25% z nove sady prneumatik Continental... viz info nize... mam 2 kupony - ja to nevyuziju, takze kdo by mel zajem, tak tomu prenecham... ps: cislo kuponu jsem zamerne schoval, aby se nedalo zneuzit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Kdo by mel zajem, muzu mu poslat kupon na Slevu 25% z nove sady prneumatik Continental... viz info nize... mam 2 kupony - ja to nevyuziju, takze kdo by mel zajem, tak tomu prenecham... ps: cislo kuponu jsem zamerne schoval, aby se nedalo zneuzit... sakra, skoda ze to nejde na zimni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Jestli to dobre chapu tak je to sleva z cen pneu, ktere jsou uvedene na tech jejich strankach. To bohuzel moc velka sleva neni, i kdyz by se to mohlo na prvni pohled znat. Napr. Continental Premium Contact 185/60 R14 4 x 1908,- - 25% = 5724,- Pokud nakoupim napr. na www.pneu-servis.cz tak mam ty stejne gumy bez slev za 4x 1125 = 4500,-. Takze si muzu koupit treba novou i rezervu Ony ty oficialni ceny jsou totiz tezce predrazene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Prosím tě, kdo by to u nás v česku zneužíval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 NiceOne: Asi je to tak.. ja jsem to nezkoumal... mozna, ze by to slo z cen na netu, ale to si ten nekdo musi proverit ...... Xp3: Dal jsem to sem proto kdyby to nekdo chtel vyuzit... Jsou stale k dispozici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 NiceOne: Asi je to tak.. ja jsem to nezkoumal... mozna, ze by to slo z cen na netu, ale to si ten nekdo musi proverit ...... Vsak ja to pocital z cen na netu. (sleva 22% + ta tvoje 25%) Jsou to proste zlodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Jj, to je pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.