michal2009 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Čau borci, chtěl bych na svý auto dat zadní stěrač z o2 ,mám o1, pujde to? díval jsem se že je trochu jinak řešený ostřik. Nechci moc bastlit díky za odpověd a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 ¨jestli ho tam už máš zkusil bych jen přehodit ramínko ostřik je trochu jinak chce to vyzkoušet třeba to pujde uplně v pohotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 jasný, už ho na oktě mám, chci ho jen vyměnit za dvojkový, jsetli to pjde pěkně práve, abych ho nekoupil zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 asi bych to nejdřív s někým domluvil a vyzkoušel ono i na jedničkovou Octu byly dva typy zadních stěračů jeden kladika druhej hodně podobnej Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 jj právě, já mám ten první typ jak si psal Možná to tady někdo řešil.. kéž by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Tohle by mě taky moc zajímalo, zejména výměna toho ošklivého drátěného za plasťák co byl později na OI a nebo rovnou za OII. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.