peteres Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Ahojte, nevíte někdo číslo dílu na obrázku pod písmenem "P"? Potřeboval bych ho sehnat ... Díky moc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Sice moc neporadím, jelikož nemám u sebe teď zrovna etku, ale zajdi do škodovky a za 140,- Kč ti ho prodají. Já ho taky scháněl a když jsem zjistil kolik tam stojí, tak jsem nic neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Právě že nepředpokládám vysokou cenu ani v origo servisu, jen potřebuju vědět co chci a nejlépe předem zavolat, jestli mají a případně objednat, abych tam nelítal jak idiot ... Když víš číslo, jsou pak ochotnější ... Opravdu by někdo třeba nevycvakl a nepodíval se, moc by mi to pomohlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 PETERES: 1U0 864 279 lava strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Děkuji mnohokrát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hupy Frud Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Taky dík, za kilo čtyřicet se už snad nebude odchlipovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Když už je tady ta diskuze o loketkách, nezkoušel už někdo z vás použit dopředu zadní širokou výklopnou loketku z opěradel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 1) se tam nevejde 2) neni jak připevnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tumig Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Má někdo zkušenosti z čalounem na loketce? Dá se vyměnit? Jak rozebrat víko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 je to v manualech dole, pohledej a jde to, taky se na to chystam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tumig Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Díky za odpověď, ale jsem tu poprvé. Můžeš mě nasměrovat kde hledat manuály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 odkaz se jmenuje Instalační manuály (alespoň myslím) najdeš na hlavní stránce spíš dole.. pod Octavii ale zase před bazarem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adriano-Cz Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 zdravim, chtěl bych se zeptat zda tato opěrka bude pasovat do O1 RV 2002 ? Prodávající tam píše po úpravě, tak proto se ptám... http://aukro.cz/show_item.php?item=1333597647 Díky za ochotu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 mám ji půl roku namontovanou, je super. Jen je třeba upravit trojnožku - odříznout výstupky ,ale na to přijdeš sám, je to jednoduché. Doporučuji ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adriano-Cz Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) díky za odpověď, opěrka úspěšně zakoupena. Snad montáž zvládnu )) Editováno: 29. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, téma je pak nepřehledné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Ahoj, u vrchního dílu se mi ulomil pant, ten jsem znova přilepil, ale nevim jak rozebrat loketku, abych ji mohl znova složit, nevíte tak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choutas Vloženo 25. Červen 2011 Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 zdravím , nevím asi to tu už bylo,pokud ano omlouvám se...evidentně neumím číst,ale mám dotaz ... mám O1 r.v. 1998 verze slx (stará palubovka atd.) jde tam přidělat origo loketní opěrka? páč jak tak koukám tak ty origo opěrky se přidělávají do toho středového panelu v místě kde mám takový to ,,držátko'' na pití a přijde mi to celý vcelku ...to se musí vyříznout nebo jak? Kdyby tu byl návod na tenhle typ montáže, případně fotky jak to kdo udělal, byl bych vděčnej ... dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 choutas - ano, jde přidělat, je to tak jak píšeš - musíš vyříznout tu kruhovou část na pití :-) montáž je popsána v návodu k loketce. Někde bude i na netu. Není to složité, jen trošku pracnější, ale zvládneš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romi84 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 nazdar kupil som origo laktovu opierku, ale bez skrutiek napisete mi, ze ake skrutky treba? hlavne tu predlzovaciu na tu kratšiu nožku diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 romi84: V skoda predajni ti vsetky skrutky na montaz laktovej opierky predaju. Dole mas zoznam dielov na prichytenie-montaz laktovej opierky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jameson01 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Dobrý den, mám dotaz,prosbu: loketní opěra nedrží v poloze při opření lokte,prostě se o ni nejde opřít. Dotaz: je nutné vyměnit celou opěrku nebo stačí jen nějakou západku( ulomilo se něco???) ? Jde o OCTAVII I. r.v. 2000. Díky moc za odpověď. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Vlákna jsem spojil. Není nutné zakládat další. Prostuduj si to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Kde by som mohol zohnat iba samotnu 3-nozku? Alebo nemate niekto navyse tento diel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 chcel by som sa len spytat ako sa montuje ta vrchna cast opierky (ta komplet s pantmi) do spodnej casti....len sa to nasilu nasunie alebo ako??? (pytam sa to preto lebo sa mi nalomili panty, vybral som vrchnu cast, polepil lepidlom (UNIVERSUM) ale naspat uz neviem ako na to) v spodnej strane opierky boli 4 skrutky 2x hned pri pantoch (na krizovy skrutkovac) a 2x asi v strede opierky (torx) , vyskrutkoval som ich aby som vybral ten semis z vnutra opierky ale neslo mi to nejako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.