Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pár krát ho hoď o zem a on sa mu bude skracovať dosah. Kamarátovi kľúč padol pár krát na zem a až potom na to došiel, že má menší dosah, keď išiel ako obvykle otvoriť manželke kufor z balkóna. Bežne to išlo, teraz nie. A ani po výmene batérie. DO už fungovalo tak na 10m :D

Vloženo

jojo jak to spadne je to špatné. taky mi spadlo a ted to jde tak na 5 m ani to ne. a už jsem měnil 2 x baterku, ale tou to nebylo. po pádu to fakt jde hůř :angry:

• o 6 let později...
Vloženo (editace)

Zdravym pánové, mám opačný problém, Dodělal jsem si do Fabky originální DO centrálu, vše funguje perfektně ale DO má kratký dosah(cca 10m). V montážním návodu se píše o dosahu zhruba 10m ve volném prostranství. Mě to ale připadá příliš málo. Kolega odemyká Roomstra už od vrátnice což je asi 30m a já musím skoro stát před autem. Je nějaká možnost zvýšit dosah? Delší anténa? Děkuji za vaše cenné rady.

Editováno: , autor: Jandax
Vloženo

Jo aha.. to je "originální příslušenství" a ne origo centrál.. tam s tím nic neuděláš.. prostě to má dosah jaký to má.. měl sis radši koupit vystřelováky a komforktu.. když se dívám na tu cenu tak to bys sehnal v pohodě..

Vloženo
Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to. :kol-31:

Jo, a potom co Ti to opálilo mozek si napsal tento příspěvek.

To jsou rady jak od báby kořenářky.

Vloženo

Jo jo vyndej to to jako originální příslušenství z auta ven,dej tam co psal ROYCE a máš pokoj. A nenosíš na klíčích další přívěšky. Budeš to mít 2v1. Na vystřelováky a komfortky jsou na bazarech hodně zajímavé ceny a to se oplatí!

Vloženo

Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to. :kol-31:

By mě zajímalo, který kkt to šel po přečtení vyzkoušet :_icon_smich2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...