bobo Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Byl by někdo ochoten mě udělat zaslepení EGR?Záslepky nerez mám.Okolí SO,KV-děkuji za pomoc P.S.Na ceně se domluvíme SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Byl by někdo ochoten mě udělat zaslepení EGR?Záslepky nerez mám.Okolí SO,KV-děkuji za pomoc P.S.Na ceně se domluvíme SZ Taky jsem o tom přemýšlel, ale bylo mi řečeno že u PDček se to dělá jenom přes vag elektronicky. Mechanicky to nejde protože to bude dávat chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 (editace) martikk: a kdo ti to napovidal ? normos tam frkni zaslepku a neres nic ti to nevyhodi edit: sorac je to jen do roku 2005 cca s eu3 Editováno: 11. Květen 2010, autor: shotik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanf Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 u euro4 svieti kontrolka, ale aj to sa da spravit, aby nesvietila. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Zdravím, tento víkend se chystám zaslepit EGR, ale protože mám Euro4 motor (1.4 TDI PD 51kW), tak se určitě rozsvítí kontrolka emisí. Nevíte o nějaké firmě v Praze, která umí udělat soft. úpravu téhle diagnostiky. Našel jsem firmu v Chomutově (dieselpower) nebo to umí v TDIFUN, ale ten má provozovnu až v Těšíně, což je trošku z ruky. Díky za typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 tady se určitě nespálíš a máš to za humnama http://www.chipforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=1944 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 tady se určitě nespálíš a máš to za humnama http://www.chipforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=1944 díky za tip, volal jsem tam a úpravu udělat umí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Tak jsem provedl zaslepení a vyčištění EGR a mělo to efekt Motor táhne líp v nízkých a středních otáčkách a spotřeba šla dolů podle PP o 0,2l. Kontrolka emisí se ještě nerozsvítila, ale mám od zaslepení najeto teprve 150km, tak uvidím. Během čištění jsme měli odpojenou baterku, aby se vyresetovala ŘJ a mohla si načíst nové hodnoty, tak třeba proto se kontrolka nerozsvítila. Všem zaslepení i vyčištění doporučuju, ale divil bych se kdyby to už všichni neměli zaslepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 tak to se div , pac ja jsem jenom cistil a nezaslepoval duvod prosty:) vyhovuje mi ze se mi auto rychleji ohreje .) ale mozna k tomu zaslepeni taky dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Taky to planuju :-) nastesti mam 2004, tak to nebude svitit asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 tak to se div , pac ja jsem jenom cistil a nezaslepoval duvod prosty:) vyhovuje mi ze se mi auto rychleji ohreje .) ale mozna k tomu zaslepeni taky dojde Po zaslepení se auto zahřívá furt stejně, ale je v zimě tam už můžou být rozdíly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 no tak jasne ze mluvim o zime:) proste mam rad v aute teplo kdyz je potreba )) ale taky neni do veci delat zimni a letni verzi (zaslepeno/ nezaslepeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 no tak jasne ze mluvim o zime:) proste mam rad v aute teplo kdyz je potreba )) ale taky neni do veci delat zimni a letni verzi (zaslepeno/ nezaslepeno) To já mám taky rád teplo v autě, ale od toho tam je přidávné elektrické topení, které funguje dobře Ale rozebírat auto před a po zimě kvůli záslepce mi příjde zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 tak ja na tom nevidim nic sloziteho 5 sroubku a je to venku jojo webasto mam taky a problem mi to nedela ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Tak už se rozsvítila kontrolka emisí. Vypadá to že to nemá vliv na funkci motoru, tak s tím budu jezdit. Ale časem si to necham soft. vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 (editace) tak ja na tom nevidim nic sloziteho 5 sroubku a je to venku jojo webasto mam taky a problem mi to nedela ) určitě to není problém dělat léto off zima on...ani těch 5 šroubků se nemusí řešit, stačí vždy jen povolit 2 šrouby na spodku EGR a vyndat, popř vložit záslepku Slavisimo: 2004 je zrovna přelomovej rrok, mkni jakou emisní normu plníš, pokud EU4, tak, pokud se nepletu, kontrolka se rozsvítí jináč v zimě se to logicky dýl ohřívá, do motoru nejdou horký spalny (čti sajrajt), který ho přihřívají PS: kdyby někdo chtěl mám tu zbytečný 2ks laserem pálený přesný 4mm silný nerez záslepky...za pár kaček prodám Editováno: 7. Červen 2010, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 kibi: beru je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 kibi: beru je Kua prisel sem pozde :-D grrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Kua prisel sem pozde :-D grrr Tak si to objednej tady http://www.tdifun.cz/ taky jsem si tam objednal 2 záslepky a přišly do 3 dnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 já osobně je bral na VW klubu zde: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=129411&p=1737089&hilit=+z%C3%A1slepky#p1737089 krásná cena je to přesně vypálený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 sice už tady nikdo dlouho nepřispíval, ale tak zkusím si nechat zaslepit ERG a upravit SW, aby to nesvítilo a jsem zvědavej na zimu, o kolik se to bude pomaleji zahřívat... tak nějak to mám vyzkoušené z minulé zimy s aktivním ERG, tak pak hodím postřehy, taky váhám, ale mám pocit, že víc prospěju motoru zaslepením ERG. :D o kolik se to bude potom pomaleji zahřívat uvidíme. Nebo to má někdo vyzkoušené? Nějaké zkušenosti, že je to třeba cca o 1km nebo 2km nájezdu víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Jarys: jasný vyzkoušený odměřený aktivní EGR po cca 5-7km dle ukazatele 90°C.....EGR OFF cca po 10-12km 90°C....je to znát, ale opravdu to není žádná katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 (editace) Ahoj Kibi díky, takhle mi to stačí, sice je to znatelnej rozdíl, ale nic hrozného... možná se zdá, že se ptám pořád dokola na podobný věcí, ale na chip a ERG off, jdu až za 14dní... vůbec ten čas neutíká (když se člověk na něco těší) , ale tak si spíš jen upřesňuj a utřiďuji informace, přece jen je lepší se zeptat a dostat odpověď od někoho, kdo s tím má praktické zkušenosti.. Auto nebyla levná investice, tak pak nechci něco výrazně pokazit... Editováno: 27. Červenec 2010, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thopr Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Já jsem taky zaslepil EGR i odstranil chladič výfukových plynu a rozdíl v zahřívání není. S EGR ON jsem měl při -4st 90 na budíku za 4 km a s EGR OFF při -7st za 5km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kam Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 U FRS jsem zaslepil EGR, ale rozsvěcela se kontrolka motoru. Nevěděli si s tím rady ani ve značkovém servisu. Je potřeba najít softweráka, který o tom ví víc než škodováci. To se mně nakonec podařilo a vše je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.