Jan Tichy Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Zdravim mam prozbu na majitele, mohly by jste mi zmerit, jak je vysoky kufr zavazadloveho prostoru v Yetikovy od podlahy az po strop? Budu totiz prevazet astronomicky dalekohled ktery ma 85 cm na vysku ve slozenem stavu. Vim ze sirka mezi podbehama je 101 cm delka po sklopeni asi 150 cm ale co vyska diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr1 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Ahoj, tak jsem to měřil, a má to 100cm. Ale mám Yetiho bez rezervy, takže s rezervou to bude nějakých cca 85cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Ok moc dekuji! to je super, tak to se tam dalekohled vejde, i s 10 cm rezervou rezervou, takto to vypada to ve slozenem stavu takto: http://www.supra-dalekohledy.cz/common/img/thumb/842684.jpg diky hesky den Honza Editováno: 28. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helenka Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Dobry den, mam take dotaz k velikosti kufru. Sirka mezi podbehy je mi jasna, ale jaka je vzdalenost mezi sedadly /nesklopenymi/ a hranou kufru? Moc dekuji. A vsem uzivatelum Yetiho preji dobrou jizdu H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 (editace) Tusim ze 78- az 84 cm podle posunuti sedacek a po sklopeni 150 cm. Editováno: 12. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Zkoušel jste už někdo v Yetim přespat? Samozřejmě zadní sedadla pryč a přední posunutý co nejvíc dopředu, je tam aspon 160 cm na délku?? Sámo jedná se jen o nouzovku, kdyby náhodou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) Já to měřil, protože chci v Yetim vozit kola, Za mojí sedačkou (měřím 186cm) je při vyndaném zadním sedadle cca 160cm. Editováno: 28. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 dík za info, tzn. že při posunu přední sedačky by tam 170 cm na délku být mohlo. Zkoušel jsi už převážet ty kola? Taky je budu často vozit, tak doufám, že po vyjmutí jednoho krajního sedadla se tam bike vejde na stojáka bez problémů (samozřejmě bez předního kola) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) No to by mohlo, klidně Ti to změřím a napíšu. Kola jsem tam ještě nedával, teď vozím lyže. Po vyndání sedadla a předního kola biku by se to tam mělo vejít na stojáka v pohodě, na výšku je v kufru bez rezervy něco přes 100cm (změřím a upřesním) já vozím hlavně silničky tak doufám že to půjde bez problému, mám v plánu ten vnitřní držak, vypadá dobře Editováno: 28. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Takže výška stropu na místě sklopené sedačky je 110cm, v kufru (bez rezervy) je to 100cm. Na délku má kufr po vyndání sedačky 160cm (řidičova sedačka nastavena na mých 186cm) když posunu řidičovu sedačku až dopředu tak je tam 173cm, to už by na nějaké nouzové přespání mohlo stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 díky za změření, při mých 184 cm to jako nouzovka bude stačit. Myslíš tenhle vnitřní držák na kola http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=3T9056700&searchcat=0000000208&ref=%3fc%3d0000000208 ? Mě to přijde zbytečně drahý, kola ale budu vozit každý týden tak to nějak pořeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 (editace) Jj ten, je fakt že je dražší, pak je tady ještě možnost od Thule, ten je levnější http://www.thule.com/cs-CZ/CZ/Products/BikeCarriers/RearDoor/Thule%20Indoor%20592.aspx cena kolem 2000,- Editováno: 28. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.