kolin87 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 chtel bych se zeptat mam fabii 1,9tdi 74 kw necham ji nastartovanou na volnobeh a tak po minute zacne piskat turbo slapnu trochu na plyn a prestane nevite nekdo cim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin RS Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Regulace turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Buď v klidu,to je normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrdav Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Mne se zase ozývá slabý pískot při sešlápnutém plynovém pedálu, ale pokud ho "pustím" tak pískot přestane. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 chtel bych se zeptat mam fabii 1,9tdi 74 kw necham ji nastartovanou na volnobeh a tak po minute zacne piskat turbo slapnu trochu na plyn a prestane nevite nekdo cim to je jak víš že je to turbo? mne to teda moc normální nepříjde modrdav: při sešlápnutí je "hvízdání" turba normál...víc plynu znamená = záběr turba = hvízdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 normalni to urco neni jestli piska na neutral . to by tam musel mit tisic koni ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanf Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 mne to robi tiez a je to uplne normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 kdo ti to rekl ze to je normalni kdyz na neutral piska turbo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanf Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 tiez som sa na to pytal a suvisi to s erg. neviem aky mas motor, ale skus rano nastartovat nechaj bezat na volnobeh vystup z auta a pocuvaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 (editace) mám taky 1,9TDI 74kW předváděčka rovnou od škodovky, najeto jen 20tis. km a při nastartování po ránu (studený motor) po cca 30sec. (co jdu otevřít vrata od vjezdu) jemně sviští (možná aj píská) :D prostě normál.. Fabia I, (jeden z posledních modelů r.v. 2006) nemyslím si, že je to vada, kolegovi to dělá taky PS: dělalo to i při koupi, když měla najeto 5tis. km , možná máme jen citlivější uši.. Editováno: 10. Červen 2010, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Mám to samé a turbo v perfekt stavu (teda tlačí jako nové ve vagu:)). Nastartuju studený motor a tak po půl minutě se taky ozve lehké pískání. U teplého motoru to není. Myslím, že to předtím nedělalo, ale těžko říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartes Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Mám najeto 280tkm a zadne piskani za studena neslysim. Kazdy rano cekam az spotreba klesne na 0,8/h (asi takova moje uchylka - rikam si ze to znaci ze uz je dostatecne promazano). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.