Přejít na obsah

voňafka do auta : )

Mara2000

Doporučené příspěvky

nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk :smich:

Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky ;)

Zeptejte se gdanx jaka je nejlepsi vonafka do auta. Myslim, ze se to stalo jemu, rychlej plyn a manzelky kava v pristrojovce... :smich:;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk :smich:

Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky ;)

Zeptejte se gdanx jaka je nejlepsi vonafka do auta. Myslim, ze se to stalo jemu, rychlej plyn a manzelky kava v pristrojovce... :smich:;)

brachovi se to stalo s cokoladou a ma klimosku...kdykoliv zapne, voni to jak v cokoladovnach...kazdopadne ma problem a musi resit, jak to vycistit

Odkaz ke komentáři

Jednoznačne vaše typy a názory nemajú chybu. Trebelo by osloviť nejakú renomovanú značku a dať im zopár typov. Uspech zaručený. Dobrý typ je aj keď novorodenec hodí šablu z mlieka a zároveň sa na zadných sedačkách dos..e. Aj s tým je kopec zábavy. :o ::':smich:

Odkaz ke komentáři

Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! :angry::angry::angry:

á, panáček se taky ráčil zde objevit. :D A hned za plnej počet bodů! :smich:

Ještě mně tak napadlo, a bylo by to prakticky zadara, natáhnout hadici od výfuku :D Docela i stylové :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...