cartmanko Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 nizsiu cenu ziskas iba kupou pokazeneho symhony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJ_UA Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ahoj Dotázat možný upgrade auto Symphony CD jsem to auto Symphony CD II MP3, že by se moje auto rozmnožovány MP3 disků, aniž by došlo ke změně vozu. Tyto dva velmi podobné auto mohlo suschistvuet možnosti konverze, pereproshivki? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJ_UA Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Zapomněl jsem napsat Symphony CD, ale ne z Fabii na Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 co je toto za nepochopitelnu blbost? automaticky google prekladac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJ_UA Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Nevím, český jazyk a mohu použít překladatelem. Promiňte, prosím A významu zprávy jasné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJ_UA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Pomozte prosím. Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 http://www.brm.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJ_UA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Děkuji mnohokrát. Teď už vím, že auto může být pereproshit. Ale žít v jiné zemi, a já musím nosit drahé auto v české republice. A ne jeden z firmwaru .. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJ_UA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dalším tématem, které pereproshivaetsya v autě? Flush? nebo mikroprocesor 'Motorola' Děkujeme vám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 please use your natural language. its probably better then automatic translator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CJ_UA Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Help please. At me autoradio tape recorder Symphony CD from Skoda Octavia it does not reproduce MP3 disks. I would like to stitch its feather that it could read MP3 disks, the insertion is necessary for me, there is it at whom or? On the native language I shall not write hardly it who or knows. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ja by som povedal že v Bazare kúpi celé funkčné rádio za tú cenu:) treba hľadať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 CJ: Unfortunately it's not possible to "convert" a Symphony with tape to a Symphony with CD. You have to replace the whole radio unit. The best place to buy a Symphony with MP3 would be at http://www.brm.cz, two years ago I ordered a Symphony MP3 radio for Fabia there and they sent it toe me abroad without any problem... It will be definitely cheaper there than buying a new radio at your Skoda dealer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Někde to tu bylo, ale už to nemůžu najít. Chci připojit SYMPHONY k Maxikovi. Stačí propojit dva dráty?Radio -----------------------------------Maxi-DOT (20pólová - zelená) ----------------- (32 pólová) 8 (druhý displej, CLOCK) --------- 9 (CAN-BUS komfort (high)) 9 (druhý displej, DATA )------------ 10 (CAN-BUS komfort (low)) Viz obr. Pokud to tak je, ještě jak a kde (nejvhodnější místo a způsob) se připojit na ty CAN-BUSy? Je to obyčejný vodič a můžu to k němu přiletovat? Jo a ještě jak se pozná Sympfony, který jde připojit k Maxikovi jedním nebo druhým způsobem (viz příspěvek Cosby)? Všem děkuji za odpovědi Dobry den. Rad by som si svoj Symphony prepojil s Maxikom, ale neviem ake objednavacie cisla maju piny, ktore potrebujem. V servise mi pani tvrdila, ze samostatne sa piny nedaju kupit. Prosim viete mi pomoct, Dakujem Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinhad Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Dobrý de, jsme tu nový a potřeboval bych poradit. Mám fábii a v ní neoriginální rádio. (dole je dádio a nahoře přihrádka). Chci si koupit rádio škoda symphony CD.Samozřejmě že ne ve škodováckým servisu.A potřeboval bych poradit. Budu potřebovat nějaké rámečky a lišti k jeho zabudování? popřípadě jaké? A ta montáž bude stejná jak u toho co tam mám?tzn vytahnu isokonektory ze stareho radia(je na CD a přehrává i mp3) a zapojím je no nového? Nezlobte se že píši asi dost hloupé dotazy ale jsem v této problematice začátečník takže každá rada mi přijde vhod. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Ked tam zapojis symphony do HORNEJ CASTI tak ti nebude treba ziadne plasty ani nic... akurat ked vyhodis radio zo spodnej casti tak tam musis dat kastlik alebo taku platovu dierku Dalej ohladom tej ISO redukcie....tu vyhod a symphony zapoj az priamo na ten povodny konektor...to uvidis..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinhad Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Ked tam zapojis symphony do HORNEJ CASTI tak ti nebude treba ziadne plasty ani nic... akurat ked vyhodis radio zo spodnej casti tak tam musis dat kastlik alebo taku platovu dierku Dalej ohladom tej ISO redukcie....tu vyhod a symphony zapoj az priamo na ten povodny konektor...to uvidis..... Děkuji za radu, to jsem potreboval vedet. jen jakou tu prihradku mam dat dolu mistoho stavajiciho radia?da se koupit nekde na netu? mohl bys m i dat odkaz? dekuji moc.Jsem rad ze existuje takoveto forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 no taketo obycajne odkladacie schranky pod radio zozenies aj na vrakovisku alebo aj na nete napr : www.aukro.cz alebo vsade na webe kde predavaju nahradne diely pouzite.... a vobec takyto odkladaci otvor mam nazvys aj ja a dal by som ti ho aj za uplne smiesnu sumu... len to postovne... Dalsia moznost je odkladacia schranka pod radio...vysuvna....- je to omnoho krajsie a zhana sa pomerne dost tazko... cena okolo 800 KC pouzita.... je to z vybavy ELEGANCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKÁŠŠ Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Prosím ,poradí mi někdo jak zapojit maxi dot ve fábii I s origo rádiem?? Snažím se to tu najít ve forum ale bez úspěchu!!Písněte mi prosím kdyžtak odkaz na mail.prasak.lukas@seznam.cz Díky Lukáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Rádio Symphony Fábia: verze Can Bus Rádio----------Maxidot 9--------------10 8---------------9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Už jste někdo kupoval rádio od brm s.r.o ? Bylo všechno ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) .. po delší době jsem vyndal Pioneera a vracím do auta kvůli prodeji origo rádio ALE po zapojení mi to pořád ukazuje jen PHONE a pak když jsem dal zpátečku tak naskočilo rádio= špatně zapojené a musim to přepinovat ale nevím kterej drát je na co proto prosím o foto nebo odkaz s popisem jak černého tak hnědého konektoru co se zezadu strká do Symphonye. děkuju Editováno: 25. Srpen 2009, autor: Marceliusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) Editováno: 25. Srpen 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Zkontroluj kabely v iso konektoru, rádio mi taky nesvítilo, protože jeden kablík byl utržený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Makazdym dile je vyrazen kalendar s vyrobou ... symphony se dava od poctaku vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.