Přejít na obsah

Originální rádio ŠKODA Symphony Fabia I


Host Lacer

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

kámojda si kupovala FABKU I bez maxidotu, měla tam Symphony na CD, ale není nakódované.. Týpek dělá a prodává káry normálně na jméno, tak věřim, že to bude celkem legitimní. Dnes dorazí klíče na vyndání rádia. Trošku doufám, že bude čtyřmístný kod na něm někde tužkou. V papírech nic prý neměla. Na rádiu není ukázáno, že by se někdo snažil rádio nějak odkodovat x pokusy.

 

Zajímá mne, jestli rádio zprovozním ok, když nemám VAG kabel, jestli je nutné nějaké párování přes VAG.  Kolega v práci si kupoval si nějakou diagnostiku za 3k na VW koncern, ale neni to VAG a nevim, jestli by to nešlo i přes to.  Dá se zjistit přes nějaký sw? Podle VIN a sw z netu jsem zjistil kód na nastartování svého starého Twinga, když mi lehnul imobilizér u dálkového ovládání, tak třeba to bude easy i u té její Fabky. Na foru věnovaném Octě jsem našel jen nějaký obecný kód dekodér pro VW koncern.

 

Nerad bych se s tím jebal moc dlouho, ideálně přijel, vyndal, ofotil, nacvakal někam a byl hotov. Budu vděčný, na co se připravit... Slíbil jsem jí, že se na to mrknu, ať s tim nemusí někam do servisu, kam už chtěla a už mohla jet, ale já ji odradil, že jo...  Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Dobrý den, panstvo. Mám na vás takovou delikátní otázku, zdánlivě nesmyslnou, ale vše vysvětlím. Otázka zní: Co vše potřebuju, abych rozchodil multifunkční volant k Symphony mimo vůz Škoda? Multifunkci, rádio, kroužek pod volant a podvolantovou jednotku? Dalo by se to zprovoznit v takhle minimalistickem podání? O co mi jde? Rád bych multifunkční volant do Liazky - jeden z posledních modelů. Mám tam origo symphony, ale je nad hlavou. Rád bych dodělal ovládání na dosah. Nějaké nápady?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zdravím, ve Fabii 1 mám originál rádio Symphony. Po výměně baterie se zakódovalo a po 2 špatných kódech se mi ukazuje 2 SAFE. Jak se toho zbavím, abych mohl zadat správný kód?

Rádio bylo zaplé cca 2 hodiny a zadání kódu to nenabídlo.

Děkuji za pomoc. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Zdravím, nevíte někdo zda se dají koupit na SYMHPONY ty pružné plíšky na boku rádia co ho drží v palubce? Mám je ulámané. Nebo kdyby někdo měl toto rádio nefunkční a mohl by je postrádat, moc by mě to pomohlo.

 

20220530_201706.jpg

20220530_201719.jpg

Editováno: , autor: denitex
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Skús podobný postup, mne to pomohlo pri iných rádiách (RCD300 a Swing), ale neručím za to že aj tebe to takto pôjde.

Vypni rádio cez gombík, vo vypnutom stave zatlač a drž eject. Mal by vybehnúť disk von. Podotýkam, odskúšané na iných rádiách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • Pawouk změnil název na Originální rádio ŠKODA Symphony Fabia I

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...