MUSA Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 MUSA: To co jsem pripojil je vytazeny z navodu, kterej je vyvesenej na webu Skodovky, pdf soubor, 0,98 MB, konkretne na strane 18. díkec, mám to už stahnuty, rádio je ok, ten manual co jsem měl byl nějak oškubany a nebyl ze škodováckých stránek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Namáte někdo foto rozdělanýho čelního panelu na Symphony kvůli podsvícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Namáte někdo foto rozdělanýho čelního panelu na Symphony kvůli podsvícení? Foto sice nemám, ale jde to docela dobře, až na displej, kterej musíš dost odehnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 OK. A ještě co tam je za LEDky? SMD 0805 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 OK. A ještě co tam je za LEDky? SMD 0805 ? Napiš Fidelkovi, dělali jsme to minulej tejden, tak ti poradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mám ve Fabii rádio MS 402 (bohužel bez ovládání CD měniče) a uvažuji o jeho nahrazení rádiem Symphony. Zobrazuje se na Symphony CD-TEXT? Jaké máte s tímto rádiem zkušennosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mám Symphony,celková spokojenost,ale ten CD-Text bohužel Jo a taky ta cena je myslím si dost vysoká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Stále sa mi zdá, že mi nejde zosilovač v anténe.Dá sa zistiť či aktívna anténa je naozaj "aktívna"?Podľa mňa by malo ísť po koaxiále +12V, ale nič tam nenamerám.Neviem čo s tým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Kde jsi měřil napětí?Asi budeš muset demontovat zadní část a změřit napájení přímo u antény. Začni plastem, který je mezi bočnicemi, demontuj zadní pásy od horního uchycení a pak samotné bočnice.Aby nedošlo ke zlomení stropnice doporučuji ještě pokračovat demontáží stropních madel po obou stranách. Pak se dostaneš ke konektoru který je rozebíratelný.Při zapnutém rádiu by jsi měl mít napětí na napájecím kabelu.Doporučuji ještě demontovat samotnou anténu a zkontrolovat jestli nedošlo k oxidaci v zesilovači.Někdy to bývá tak znečištěné, že se musí anténa vyměnit.Její cena je cca 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 (editace) Ja som nenameral žiadne napätie na anténnom vstupe hneď z rádia, takže nemôže byť ani na anténe... Editováno: 7. Říjen 2006, autor: jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 měl jsem taky 402, ale přešel jsem na symphony, a nestěžuju si, a cd-text nejni ani od cd-měniče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Jsem se Symphony skutecne spokojenej, byt aftermarketovy radia nabizeji urcite vic. Mne to ale za ten design stoji. Jinak CD-TEXT - bohuzel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Měl jsem základní 202 a ted symphony a dobrý.Je pravda,že proti radiům z marketu žádné funkce,ale designově sedí skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Ešte raz sa spýtam.Má byť na anténnom vstupe (koaxial) prítomné napätie (12V)pre napájanie aktívnej antény?Mám origo rádio z výroby, nikto do toho nezasahoval... Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 (editace) Mám Symphony od nákupu vozu, nejdřív jsem chtěl koupit nějaké pořádnější rádio, ale Symphony Fábce prostě sluší. + (plusy) CD hraje super, nikdy nepřeskakuje ! , přečte RW, docela dobré jsou funkce nahrávání dopravních zpráv, úžasnej je mega knoflík ovládání hlasitosti a hlavně krásně sedí ten zelenej podsvit se zbytkem auta... - (mínusy) tuner je dost hroznej, moje staré rádio za 200 kaček mělo lepší příjem.. Ještě jsem chtěl říct, na vrakáčích mají těhle rádií dost, takže jestli ti není stydno, koupit si něčí naše ukradené rádio, kup si ho tam.. vyjde tě levně,- Já bych to morálně nepřekousl, půjdu si ho tam znovu koupit, jen až mi ho zase ukradnou Editováno: 8. Říjen 2006, autor: luckyluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Napětí tam má být, pokud není, nech si zkontrolovat kódování autorádia. Poslední číslice musí být lichá (1,3,5 nebo 7) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logo2 Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Mám k Symphony pár výhrad, ale do Fabky prostě patří. Koupil jsem zo za 4.000,-na inzerát od maníka, kterýmu auto stojí venku a nechtěl, aby mu ho ukradli, tak ho radši vyndal a koupil za pár babek tatranku. Ve služební Fabce mi taky žere CD, ale už vím jak na to. Při výsuvu ven narazí CD na horní hranu slotu zevnitř a jde zpátky. Když mu pomůžu kreditkou jemně zasunutou k horní hraně trošku šikmo dovnitř, tak po ní sklouzne a vyjede ven. V mojí Fabce celkem chodí, i když rádio je fakt slabší. Často po zapnutí ale začne docela cvakat a vydrží aspoň 10 sekund. Zajímavé je že ne vždycky. Vypadá to na točící se CD mechaniku, ale proč by tam mělo něco cvakat fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Mě se Symphony fakt ještě neokoukalo, ale chtělo by to nějakej návod, jak vylepšit ten příjem rádia !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zdravím, začínám přemýšlet, že bych trochu investoval do vylepšení hifi v autě. Mám Symphony, což je nějakejch 4x25w, takže asi jen nové repro stačit nebude. Můžete někdo poradit, jak za málo peněz honě muziky. Jinak předek mám origo, středy + vejšky a vzadu mám tuším "desítky" pioneery v origo umístění. Mám totiž hatchback, tam fakt moc místa není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Při troše štěstí je tam 4x15W a pomohl by jen externí zesilovač.Zadní část je možné vylepšit umístněním repro do plata popřípadě systém doplnit o subwoofer. Symphony "OUT" použít lepší repro a zesilovač+woofer a bude to úplně jinde.Je to pouze můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 no takze jednoznacne symphony von potom radio na MP3 teda ja mam Panasonica a som spokojny, teraz idu radia s vykonom 4x50W za lacny peniaz. neviem ako ti hraju predne, pretoze ja mam od nova namontovane Blaupunkty. a dozadu jednoznacne nejake trojpasma, JBL alebo pozri si nejaku recenziu. ja osobne mam Xplody. netreba to moc prehanat, je to vcelku na ohluchnutie preto so subwooferom nepocitam. takato zostava ti uplne staci aby si prepocul napr. sanitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 njo, jenže já se se Symphony rozhodně nechci loučit, protože autu "sluší". Tím pádem abych koupil nějakej zesík, co?! Máte nějakej tip za rozumný peníze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Sympohony klidně nechej. Je to věc názoru. Jinak tady je moje rada a moje zástavba. Rádio Symphony by SUPERB, podsvícené do modra Přední dveře komplet vytlumeny a ozazeny komponentnímy repro Hertz 165 vzadu v platu ovály Magnaty 6x9 (ty jsou z nižší modelové řady) zesík JBL 4x60 RMS zapojen následovně: 1. kanál přední repro 2. kanál zadní repro 3. + 4. kanál do můstku zapojen na box Spectron( vyjímatelný) nějaká ta kabeláž a je hotovo. Jinak Symphony má pouze ISO,ale nemá cinče, tak se musí použít HI-LO adaptér. Kdyby jsi chtěl poradit, napiš. Jinak posílám nějaké foto pro inspiraci Editováno: 2. Listopad 2006, autor: gimbeam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 vytlumený plech a detail reproduktoru, který je umístěn v MDF kroužku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.