Salim Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Ahojte. Kúpil som rádio Škoda Symphony zo Superba 2003, nahodil som ho do Fabie 2004 a rádio ide, iba mi nefunguje podsvietenie a takisto nereaguje na vytiahnutie kľúča zo zapaľovania. Rady som si už prečítal, no moc mi nepomohli. Vyskúšal som sa spojiť s rádiom cez SuperVAG a prekódovať ho na hodnotu 00403, ale nepodarilo sa mi s ním nadviazať komunikáciu, nenašlo to RJ, takže súdim, že do rádia nie je dotiahnutá K-Linka. Viete mi prosím vás niekto poradiť, čo teraz? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 není dotáhnutá k-linka a proč 403? ty máš cd changer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salim Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Preklep, 401 som myslel. No pointou zostáva, že sa mi s tým nepodarilo spojiť, aj keď v mieste pre diagnostiku, resp. K-lin mám dotiahnutý kábel a konektor je plne obsadený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Alimov Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Ahoj, mam O1 a Symphony na CD. Radio jsem nakodoval (nefungovalo mi podsviceni) ted je vse ok PROBLEM: radio se nevypina/nezapina s klickem (pamet stanic si radio pamatuje) VAG blok hodnot 1 : Skontakt vypnuty VAG chyba: sporadicky S KONTAKT kdyz jsem rozdelal spinacku, tak jsem tam nasel Skontakt a vse funguje jak ma, vypnuty klicek 0V zapnuty klicek +12V kdyz vypnu klicek tak mi napr. pipa, ze mam rozsvicene svetla tedy dle tohoto myslim, ze taky bere z Skontaktu spinacka funguje? Ma otazka, na pinu c4 (zlutocerveny drat) kde ma byt Skontakt je stale 0V. Mam zkontolovat kam kabel vede(jesli neni prekously)? V DP jsem se docetl, ze kabel vede pod pristrojovou desku, tam nekde musi byt spojen s s kontaktem ze spinacky. Je k tomu pristup? mate nejakou jinou radu? jak zporovznit zapinani vypinani radia s klickem? v priloze zasilam zapojeni konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 pojistky ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Alimov Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 (editace) pojistky ok? Chvilka badani v manualu a pojistka c. 10 [ zapalovani, S-kontakt ] byla opravdu vadna. Vymeneno a RADIO JIZ VYPINA ZAPINA S KLICKEM dik Editováno: 5. Březen 2012, autor: Jakub Alimov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Alimov Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Preklep, 401 som myslel. No pointou zostáva, že sa mi s tým nepodarilo spojiť, aj keď v mieste pre diagnostiku, resp. K-lin mám dotiahnutý kábel a konektor je plne obsadený Tak zkontroluj konektor radia "udajny" k-line jestli opravdu vede do diagnosticke zasuvky (promerit). Mel jsem neco podobneho nakonec jsem si k-line musel dotahnout sam do radia. Pokud se na to necitis tak nejjednodussi cesta je vyndat radio v jinem aute spravne nakodovat dat do sveho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salim Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 rádio bolo nakódované na 401, prekódovalo sa na 407 a stále nefunguje podsvietenie, ani GALA, ani vypínanie s kľúčom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 zkontoluj zapojení a typ radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ahoj, potrebuju poradit,koupil jsem auto a tam bylo ,,SAFE" radio,tak jsem ho dal odkodovat a radio hraje jenom nesviti podsviceni a ani my nekomunikuje s multif.volantem, kde muže bejt problem ? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 nutné nakodování radia dle typu a zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 tak nakodoval jsem radio na 401 a funguje podsviceni aj vypinani radia pri vytahovani kličku ale stale nefacha ovladani na volantu :-( tempomat funguje, posilam foto zapojeni radia,typ radia,VAG volant+radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 nemusí tam náhodou pro MF volant být natažený CAN-K? piny 8 a 9 na zeleném konektoru? (případně "třídrát" piny 8, 9 a 10) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 záleží na typu radia a typu RJ mf volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makitak Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Ahoj, koupil jsem O1 s rádiem symphony mp3. Vše funguje, až na ty mp3. Nevím, jestli dělám něco špatně já, nebo je špatná mechanika, ale ikdyž jsem zkoušel mp3 na třech druhách cd, tak se mi to nepodařilo rozjet. Zkoušel jsem mp3 dávat do složek i mimo, s dlouhým i krátkým názvem samotné mp3 a taky v různých formátech od 196 až po 320kbps. Neměl tady taky někdo takový problém? CD normálně hrají. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 a je to opravdu mp3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Ako nastaviť na origo rádiu aby sa pri dopravných saprávach zvýšila hlasitosť,zapnutú funkciu TP mám no hlasitosť zvýšenia neviem nastaviť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makitak Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Na rádiu je přímo napsané "symphony mp3". Zatím se mi mp3 podařily rozjet jen jednou. Na jednom cd jsem měl jen jediné tři mp3 a všechny bez problému jely, tak jsem jich tam připálil víc a zas mi to vyhazovalo error. Tak nevím, co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Ahojte mám problém s autorádiem ve škodě Fabia, stále mám na displeji nápis PHONE a rádio mi nechce hrát, ať dělám, co dělám, koukal jsem i do návodu, ale bohužel, nevím, čím to je, ať mačkám, co chci, tak prostě tam je pořád nápis PHONE, jde akorát regulace bassů a tlačítko CD, ale rádio nehraje. Nechápu, proč a z ničeho nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Problém vyřešen odpojením baterie, jedoduché, jak jsem předpokládal, ale stalo se to z ničeho nic, snad už se to opakovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xba Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Odkud se dá u O1 2004 dotáhnout k rádiu k-line (pin3)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 climatronic nebo spojení pod řadící pákou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 nebo z budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 to je dál a nutné výndávat budíky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumcek Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Chtěl bych se zeptat jestli je možné napojit subwoofer http://www.auto-audio.cz/produkt/Dibeisy-N8015A.html na originální rádio Symphony v F1 r.v. 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.