Lukas_cz Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Prosím o radu. Byl jsem na diagnostice a nasli mi chybu P0342 - Snímač polohy 1. vačkové hřídele - malý signál??? Co stím co to může být a jak to odstranic diky mocc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Děkuji za odpověd. Rozdíl mezi motorem 1,2 a 1,4 16V nebo jestli se dá ve fabii šuk*t to je hned příspěvků. Ale při opravdové závadě se odpovědi vždy nějak nedostává. Ach jo. Neberte to jako urážku, ale vážně mě tohle s*re Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Hele,klidně bych ti poradil,ale asi bych nedělal nic jiného.Mě zase sere,že všude je ke stažení DP,Vag má kde kdo a když k něčemu dojde,neví si rady.Na co potom máte ty Vagy a DP???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Já bych řekl že bude špatné čidlo polohy vačkového hřídele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Vymazať chyby a ak sa to objaví zase, tak skúsiť s niekým snímač zameniť prípadne premerať, či je OK kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Proč tak složitě,Diamante.V DP je popsán postup odstranění n.zjištení závady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Cosby co je to DP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 dilenska prirucka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaVa Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Hele,klidně bych ti poradil,ale asi bych nedělal nic jiného.Mě zase sere,že všude je ke stažení DP,Vag má kde kdo a když k něčemu dojde,neví si rady.Na co potom máte ty Vagy a DP???? Kdekto ma VAG? Aj ja chcem !!! Ja som na cloveka, ktory by bol ochotny sa o dany soft (aj za cenu nejakej protisluzby) este nenarazil :-( Pomoze mi niekto tu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Dovez do Štramberka Flašku Martini Bianco a máš ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 o jaký se jedná motor?u 1,4mpi,jsem snímač polohy vač. hřídele nikdy neviděl!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 o jaký se jedná motor?u 1,4mpi,jsem snímač polohy vač. hřídele nikdy neviděl!!!! tak se na něho někdy podívej, je zhruba v tom místě, kde na tom motoru u embéčka bývala AC pumpa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 u MPi......nad olejovym filtrem jsou dve cidla, to niz je Baroskop a horni je na polohu vackoveho hridele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Jenže číslo závady v DP není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Mohl by mi někdo poradit,kde se v 1,4 MPI nachází ,,snímač polohy vačkového hřídele"? Nejlépe fotku.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 (editace) Pozicia 9 na obrazku v prilohe snimace.doc Editováno: 13. Červenec 2010, autor: ocec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Pozicia 9 na obrazku v prilohe Pěkně rozkreslený.Moc díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Chtěl bych poprosit o radu.Tece mi olej z motoru snímačem otáček pro vačkovou hřídel. Má s tím někdo zkušenosti?Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Treba vymenit gumenne O kruzko a mas to vyriesene. Je natiahnute na snimaci .Pri vymene pozor aby ti nespadol do motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Neví někdo rozměr toho těsnění na snímači? Teče mi kolem toho olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 rozmer nevim,.. ale koupis kdekoliv v v mototechne a nebo nejlepsi primo u dealera cena je okolo 60 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Jo dík už jsem to taky našel http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n90422201-tesnici-krouzek-17x2-5-oe-8531.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duso6 Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Zdravím. Na fabii 1.4 mpi 44kw hlasi diagnostika" snimač vačkového hriadela" svieti kontrolka motoru.Už niekoľko krát bolo vymazané za dva dni sa zase rozsvieti kontrolka motoru a hlási tú istú chybu.Bol menení snimač zotrvačníka,bol kupovaní ako snímač vačkového hriadela vyzerá to uplne rovnako.Poprosím Vás o nejaké rady a typi ako to dať do poriadku.Vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.