Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes ráno přijdu k autu a vidím vylomený zámek a koukám dovnitř a symphony v PRDELI!!!!!!!!Kdyby ti ču...ci alespon to rádio vytáhli normálně,jenže mi u toho rozlomily držák na nápoje a skurvili mi celý ten plast.Asi profíci!!!!přikládám foto

post-9-1149182930.jpg

Vloženo

Upřímnou soustrast :(

Myslím si, že to víceméně čeká jednou každého. Osobně neznám nikoho, komu by ňácí hovna alespoň jednou nevybrali auto.....

Vloženo

Vždy to parkuju před barákem a v poho,včera večer už nebylo místo tak jsem to dal pod stromy a ráno tohle,to rádio už stejně neprodají páč tam byly v prdeli ty držáky a ono drželo jen ze zadu,ale je v prdeli šuplík,držák nápojů a hlavně od šroubováku zničený celý ten plast

Vloženo

Ouu....tak to fakt zamrzí. Možná ani ne tak to rádio, jako ty věci okolo... :(

Vloženo

Kamaradovi nedávno vybrali hudbu z kufru..jediné co říct na jejich obhajobu je to,že byli slušní...auto "nějak" otevřeli nic neponičili...nikde ani škrábnuti...jen woofer v pr...

Vloženo

sou to svině kokám že ty konektory co ti tam visej sou v prd.li maj urvaný to jištění proti vypadnutí , tak to museli bejt úplný č.ráci. Sekat ruce a byl by klid.

Vloženo
Dnes ráno přijdu k autu a vidím vylomený zámek a koukám dovnitř a symphony v PRDELI!!!!!!!!

Tak to je sůra...... jen tak pro informaci máš tam nějaký alarm nebo tak něco ???

Vloženo

Fakt hovada, tolik zničenejch věcí kvůli "obyčejnýmu" rádiu.

Kamarádovi taky vykradly sice jen 120 ale měl tam přístrojovku z Erka, ale rozlámaly celý ten středový panel na rádio než to rádio dostaly ven. Asi podobný s....

Vloženo

No já mám firemního Praktika a ještě se mi to nestalo tak jsem asi jedinej. Je mi to divný protože ho mám fakt pořád čistýho, vevnitř vypucovanýho jako obývák dokonce na noc sklápím zrcátka a co myslíte, že je skoro každej víkend ? nějakej zmrd mi obrací zrcátko naschvál.Bydlím v okrajové části většího města, ale jeden debil si na začátku ulice otevřel hospodu a chodí tam samý socky :angry::angry::angry::angry:

Asi si dám na barák kameru sice je to firemní auto, ale ta práce s tím aby bylo čistý a v pořádku a pak přijde takovej kokot :angry:

P.S. Dokonce si vyndavá i to kolečko z rádia víte, že je vyndavací :p

Vloženo

Skús ten škrabanec najsôr zľahka niečím nahriať, ako niekto radil na takéto škrabance. Vraj sa to samo zacelí. Len sa to nesmie prehnať. A ak by to nevyšlo, tak kúpa nového to istí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...