Rabbyt Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Zdravim, v servisní knížce v "Záznamech servisu" mi poznacili pri garanckach v Auto Jarov kdysi tohle: "Dílenská akce: 48E9 28C4 9737" a nic víc... Na garancky uz k nim nechodim a pred par lety, kdyz se to na aute delalo, tak jsem u toho nebyl a nevim, o co slo...ale zajimalo by me, co s tim autem bylo, co se menilo. Mate nekdo potuchy, o jake ukony se jedna? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 48E9 - dvě housky s vysočinou 28C4 - staropramen 9737 - samolepka o provedení servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 aka: Ani by me to neprekvapilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Zdravim,v servisní knížce v "Záznamech servisu" mi poznacili pri garanckach v Auto Jarov kdysi tohle: "Dílenská akce: 48E9 28C4 9737" a nic víc... Na garancky uz k nim nechodim a pred par lety, kdyz se to na aute delalo, tak jsem u toho nebyl a nevim, o co slo...ale zajimalo by me, co s tim autem bylo, co se menilo. Mate nekdo potuchy, o jake ukony se jedna? Diky 48E9-vyměněná spona manžety převodky řízení 28C4-vyměněný držák zapalovacího modulu. 9737-kdyby to mohlo být 97J7 tak by to bylo odmotání kabelového svazku v motorovém prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š.e.m.í.k Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 s tím svazkem to mám já, ale co to znamená...???? To jako ten svazem je teď holý??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 48E9-vyměněná spona manžety převodky řízení28C4-vyměněný držák zapalovacího modulu. 9737-kdyby to mohlo být 97J7 tak by to bylo odmotání kabelového svazku v motorovém prostoru. diky to 9737 vypada skutecne jako 9737..no mozna se technik prepsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 s tím svazkem to mám já, ale co to znamená...???? To jako ten svazem je teď holý??? jj, holátko, aby nehnilo a větralo, psalo se o tom tady dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 s tím svazkem to mám já, ale co to znamená...???? To jako ten svazem je teď holý??? Tak tady to máš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=279&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 48E9-vyměněná spona manžety převodky řízení28C4-vyměněný držák zapalovacího modulu. 9737-kdyby to mohlo být 97J7 tak by to bylo odmotání kabelového svazku v motorovém prostoru. diky to 9737 vypada skutecne jako 9737..no mozna se technik prepsal... Já tam mám taky 9737, žeby se i u mě přepsal? Ptal jsem se na to, a tvrdili, že to je kontrola svazku, ale konkrétní odpověď jsem nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 48E9-vyměněná spona manžety převodky řízení28C4-vyměněný držák zapalovacího modulu. 9737-kdyby to mohlo být 97J7 tak by to bylo odmotání kabelového svazku v motorovém prostoru. diky to 9737 vypada skutecne jako 9737..no mozna se technik prepsal... Já tam mám taky 9737, žeby se i u mě přepsal? Ptal jsem se na to, a tvrdili, že to je kontrola svazku, ale konkrétní odpověď jsem nedostal... jAROV JSOU KURVY!!!!!!!!!!!!!!!BYL JSEM NA LETNI PR A REKLI MATE MOTOREK OD SVETLOMETU V PRDELI CENA 1500KC PLUS PRACE ALE OBA FUNGOVALY!!!JEBAT CELY JAROV! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 jAROV JSOU KURVY!!!!!!!!!!!!!!!BYL JSEM NA LETNI PR A REKLI MATE MOTOREK OD SVETLOMETU V PRDELI CENA 1500KC PLUS PRACE ALE OBA FUNGOVALY!!!JEBAT CELY JAROV! Taky jsou autoservisy, kde je nemam rad (mimo jine i Jarov), ale soulozit bych s nima teda nemusel A jestli jste mel motorek od svetlometu NEKDE, tak by bylo mozna lepsi ho vyndat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.