honza007 Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Jen malý dotaz-jaká je Octavie 1.4 16V 55 kW? Nemáte s ní někdo zkušenosti? Vlastnoti, lenost a spotřeba.....-teď jsem ji zahlédl u Porsche Plzeň a docela mě to zaskočilo....Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Zkus kapku pohledat ve starších diskuzích, dost obšírně se to tu řešilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza007 Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Já právě hledal ale nenašel....i když netvrdím že jsem hledal důkladně, spíš mně stačilo znát názor prvního kdo si to přečte a zná to-vůbec si to totiž nedokážu představit. Zkusím to najít znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza007 Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak jsem to prostě nenašel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 řeknu ti to asi ve zkratce takhle....stojí za.......vím i o pár případech, kdy byli nemalý problémy s ŘJ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Slabý motor na tak těžké auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Viezol som sa v tom a poviem Ti, nič horšie som nevidel. To auto ťahá len dolu kopcom a to ešte max. s 2ľudmi- vodič+spolujazdec. Opakujem len dolu kopcom. Inak je celkom fajn. Myslím tím farba, kola a pod. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza007 Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 OK,díky. To co jsem si přečetl stačilo k tomu abych poznal že to co jsem tušil je asi pravda.....To bude mít asi stejný kvality jako Roomster s 1.2 motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 OK,díky. To co jsem si přečetl stačilo k tomu abych poznal že to co jsem tušil je asi pravda.....To bude mít asi stejný kvality jako Roomster s 1.2 motorem Jo jenze Roomster je ralativne lehke auto oproti ochcafce :-) Myslim ze by ta 1,2 HTP mozna tehle 1,4 nalozila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 OK,díky. To co jsem si přečetl stačilo k tomu abych poznal že to co jsem tušil je asi pravda.....To bude mít asi stejný kvality jako Roomster s 1.2 motorem Jo jenze Roomster je ralativne lehke auto oproti ochcafce :-) Myslim ze by ta 1,2 HTP mozna tehle 1,4 nalozila :-) kolik ma roomste kg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 OK,díky. To co jsem si přečetl stačilo k tomu abych poznal že to co jsem tušil je asi pravda.....To bude mít asi stejný kvality jako Roomster s 1.2 motorem Jo jenze Roomster je ralativne lehke auto oproti ochcafce :-) Myslim ze by ta 1,2 HTP mozna tehle 1,4 nalozila :-) kolik ma roomste kg? Roomster ma pohotovostni hmotnost 1150 - 1260 kg podle motorizace. Porovnani motoru pro nej, je ve Svete motoru 24/2006. HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 OK,díky. To co jsem si přečetl stačilo k tomu abych poznal že to co jsem tušil je asi pravda.....To bude mít asi stejný kvality jako Roomster s 1.2 motorem Jo jenze Roomster je ralativne lehke auto oproti ochcafce :-) Myslim ze by ta 1,2 HTP mozna tehle 1,4 nalozila :-) kolik ma roomste kg? Roomster ma pohotovostni hmotnost 1150 - 1260 kg podle motorizace. Porovnani motoru pro nej, je ve Svete motoru 24/2006. HM 1,6 / 74 no tak to teda neni o moc lehci nez octavie to sem si presne myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nedáno jsem s ní jezdil. Má kratší kvalty. Do města dostačující. Na dálnice je to už horší. Podle mě i 1,6 není žádnej zázrak. Spotřeba po městě (standartní jízda) cca 8 litrů. S 1.6 mám podobnou spotřebu. toť můj dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Jsem byl já. Teď jde o to jaká je životnost takového motoru v Octávii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 by me stejne zajimalo, kolik se jich prodalo, to si musi koupit jenom blazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Myslim si, že tu 1,4 tam dalin kôli cene. Je to slabý a lacný motor, takže aj cena celého auta bude asi najlacnejšia spomedzi ostatných typov. To je môj názor, možno sa mýlim. Určite by som to nekupoval. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan... ... Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Zdarek... Pred mesicem jsem se stal vlastnikem... Take jsem vahal a dost pochyboval o pomeru vykonu k vaze... Ale byl jsem mile prekvapen.. Jde za plynem a z vahou nema vetsi problemy... I spotreba je kolem sesti litru pokud nemas drevenou nohu... Ale je to dovoz a i pres to, ze jsem po koupi vymenil olej, filtry, spojku a udelal rozvody.. Tak se mi vcera rozsvitilo mazani.. Hladina dobra.. Tak ze bud snimac tlaku oleje nebo vymackane saly na klice... Na to tyhle motory docela trpi.. Ale jak jssm psal byl jsem mile prekvapen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.