Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Buď musíš pořádně zabrat, nebo je můžeš zkusit povoli na pořádně zahřátém motoru. Mě jednou na Felicii nešla jedna svíčka povolit, a když jsem to zkusil na teplém motoru, tak jsem jí vyndal. A to ti nejdou všechny čtyři?

Zkoušel jsem zatim jen dvě,ale na studeném motoru.Ohřát ho mě taky napadlo až bude chvilka času zkusim to,,,

Vloženo
Buď musíš pořádně zabrat, nebo je můžeš zkusit povoli na pořádně zahřátém motoru. Mě jednou na Felicii nešla jedna svíčka povolit, a když jsem to zkusil na teplém motoru, tak jsem jí vyndal. A to ti nejdou všechny čtyři?

Zkoušel jsem zatim jen dvě,ale na studeném motoru.Ohřát ho mě taky napadlo až bude chvilka času zkusim to,,,

jo, ohřej to, ta díra na závit by se měla roztáhnout víc, jak svíčka.... :palec2:

Vloženo

Mám dotaz, čím je povolujete? Mám 1.6 74kW a svíčky jsou schované mezi sáním a zdají se mi dost nepřístupné. Máte na to nějaký speciální klíč? :disgust:

Vloženo

Já používám speciální ořech na svíčky, má v sobě i takovej gumovej kroužek, takže ta svíčka v tom klíči drží a pěkně se vyndá z motoru nebo naopak zašroubuje. K tomu nástavec a momenťák. A jde to nádherně. :palec2:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak jsem jsi vyměnil poprvý svíčky, bohužel jenom tři. Nemůžu sundat ze třetí z leva (asi nejhůř přístupná) ten plech kolem svíčky s kabelem. Zkoušel jsem to podebat šroubovákem, taky jsem tady vyčetl drátem z výpletu kola (opravdu dobrý), ale nic. Dokonce jsem tahal i za kabel. Prostě se nepohne. Nějaké typy? díky

Vloženo

Tak pokud jsi vyzkoušel vše co jsi napsal, tak asi budeš muset do servisu, jsou na to takové speciální kleště. Ale je mi to divné, je to tam jen nasazené, já to vždy nadzvednul šroubovákem a šlo to docela dobře.

Vloženo
Tak jsem jsi vyměnil poprvý svíčky, bohužel jenom tři. Nemůžu sundat ze třetí z leva (asi nejhůř přístupná) ten plech kolem svíčky s kabelem. Zkoušel jsem to podebat šroubovákem, taky jsem tady vyčetl drátem z výpletu kola (opravdu dobrý), ale nic. Dokonce jsem tahal i za kabel. Prostě se nepohne. Nějaké typy? díky

Tohle už se tu probíralo, ale poradím, vem nějakej nejlíp nerezovej drát a na konci udělej zobáček, ale jenom krátkej aby se neohnul a na druhým si to ohni podle potřeby nebo ještě se dá použít drát z jízdního kola s niplem...

Vloženo

Jedině decentně vypáčit šroubovákem, spíš jsem měl ale nervy s nandáním toho kabelu, taky pěkná sranda než si člověk najde systém v tom nepřístupném prostoru ... hlavně netahat za kabely!!!

• o 4 týdny později...
Vloženo
tak sem to ohřál a ejhle ,,svíčky povolily :rolleyes: , -_- dík

:palec2:

Dva klouby a nástavce.

asi se ptám blbě, ale jaký nástavce? :help: Nemůžu se tam nějak dostat. Díky za odpověď.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

zdravicko....mate nekdo zkuseniosti se svickama do 1.8T? naky lepcejsi...mam origo bosch uz asi 50 tisic km a sou teda porad super...ale prej se maji uz vymenit:-)...ale tak proc davat origo kdyz se bude delat sani chip a vyfuk....to se mi nechce:-) poradte mi nejaky TUNERSKY:-D

jinak resim sani kn nebo green...ale tam je to asi uplne fuk

diky

Vloženo
zdravicko....mate nekdo zkuseniosti se svickama do 1.8T? naky lepcejsi...mam origo bosch uz asi 50 tisic km a sou teda porad super...ale prej se maji uz vymenit:-)...ale tak proc davat origo kdyz se bude delat sani chip a vyfuk....to se mi nechce:-) poradte mi nejaky TUNERSKY:-D

jinak resim sani kn nebo green...ale tam je to asi uplne fuk

diky

Zdravím, já mám svíčky NGK ty se doporučují víc než Bosch!

Vloženo
diky za radu,ja myslel i zkusenosti.

Ty čtiř bodový vůbec nemaj co v 1.8t dělat i když je tam lidi cpou sám jsem je tam mšl když jsem auto koupil auto po sundání nohy z plynu cuklo a to i v nízkych otačkach třeba na 5 ted klid.Platinumky maji malou stredovou elektodu ale iridium jsou ještě menčí a slovo platina mluví snad samo za sebe ne

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...