Přejít na obsah

KESSY


wrc5

Doporučené příspěvky

Tak tohle me taky zajima....

Kazdopadne to budou kliky (a nevim, jestli ma nejaky koncernovy auto kliky v tomhle designu s KESSY, protoze vetsinou maji KESSY jen SuperB a Passat a ty maji jiny kliky...mozna faceliftovany EOS ma ty "nase"), pak tam bude nejaka ta jednotka, urcite to startovaci tlacitko a nejaky ty snimace neutralu a seslaple brzdy...ale to si nejsem jist, kazdopadne to bude financni darda a jsem zvedav, kdo se do toho pusti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no o to mi prave ide, ci sa je niekto ochotny do toho pustit a napisat tu, ze: treba tieto diely za X penazi a praca za X penazi

podciarknute zratane tolko a dajme tomu ze je riziko ze to nebude fungovat preto a preto...

(to riziko myslim v tom zmysle ferda ze pokial viem tak na cuvaciu kameru si kupil a nachystal vsetko a s Columbom sa to nakoniec nedalo rozchodit)

mne je jasne ze za priplatkovych 10 tis sa to nespravi ale je to vec kt. mi velmi chyba takze som ochotny dat za to zopar kaciek :)

To: Rimmer: tak ako pises klucky eos po facelifte pripadne phaeton...

To: Vasa: teraz jedna z kategorie jednoduchych ludi: ak by som nemal elektricke blokovanie stlpika riadenia co by sa stalo? to mechanicke aj tak vobec nepouzivam (ak som to teda dobre pochopil a je to "ludovo povedane zamok volantu)

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ferda má naprostou pravdu.Pokud je to příplatek 10.000,nemá cenu to řešit bodem,protože podle mě za to nenakoupíš díly.Nejde jen o to,že se ti auto otevře,ale dále odblokuje volant atd atd.Potřebuješ toho hodně včetně klíčů s KeyLess.Podle mě to nemá smysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpovím za Vašu.Keyless Go je prostě,že vůbec nevytáhneš klíč,je pořád v kapse.přiblížíš se a dotkneš kliky,auto se otevře,sedneš a zmačkneš start,samovolně se uvolní zámek volantu,nastartuje se,seřídí el.volant,sedadlo atd.

Pokud myslíš a chceš keyless pouze na dveře,tak to strácí smysl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Cosby: Zatial som mal keyles vo vsetkych autach snad okrem felicie a lady1500 ale to bolo chvalabohu velmi davno takze viem co to obnasa...

Nastavovanie podla kluca s ktorym to otvoris mam aj teraz a pokial viem ani sup nema el. nastavovanie volantu... moje auto soferujem iba ja a tak je vsetko nastavene a nehybem s tym ale aj tak sa tesim ak mi ho napr. pristavi mechanik po servise a otvorim si "svojim" klucom a vsetko je hned tak ako som si to nastavil

pytal som sa len na samotny zamok volantu, ci v aute vlastne musi vobec byt nakolko Vasa pisal ze su s nim problemy a ja osobne som si snad nikdy v zivote cielene nezamkol volant tak ako to robia niektori ludia, ze vypnu motor

a pootocia volantom tak aby sa zamkol... ani neviem naco to je dobre (myslim ze pred zlodejom nepomoze) ale to je na uplne inu diskusiu do ktorej by som nerad zachadzal.

staci mi co treba a kolko to bude dokopy stat aby som vedel ci ma vobec zmysel nad tym uvazovat nakolko ak mam byt uprimny tak ak by to vyslo do 1000 Eur tak by som do toho na 90% isiel a to mam firemne auto ale ten komfort ked sa nestaras v ktorom vrecku je kluc a treba ti ho vybrat prave vtedy ked mas plne ruky je super a stoji mi za to.

Editováno: , autor: wrc5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Superb el,nastavování nemá,ale Q7,Touareg,Cayene ano.Zamykání volantu myslím má a bude mít každé auto už jen kvůli pojišťovnám a stím je Keyless spojen.

Už jak píšeš-1000€ je nesmysl,když na přání to máš z výroby za 10.000,-Kč jak psal Ferda25

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ved to je v pohode ak to tam musi byt nech to tam je, ja s tym problem nemam a nemam problem ani s tymi eurami, ak sa to tam da dat.

Nechcem aby to zle vyznelo lebo nie som milionar ani snob, ktory sa rozhadzuje s peniazmi a ver mi, velmi rad by som za to dal tych priplatkovych 10 000 Kc za Keyless a kludne aj dalsich 10 000Kc za elektricke otvaranie a zatvaranie kufra lebo by som to v aute velmi rad mal ako aj napr. vacsiu nadrz co sa da v audi v pohode priplatit a za 3000Kc dostanes 80litrovu ale ked to nejde tak to nejde a musime si pomoct inak hoci za omnoho viac penazi...

Vies tu na fore su ludia co si kupia Ambiente vybavu a potom dorabaju jumbo boxy, svetla, navigacie a pod veci tiez podla mna za nezmyselne peniaze, ale chcu to tak to riesia, ci uz si niekto mysli ze to je alebo nie je nezmysel...

A potom su tu aj ludia, kt maju z roznych dovodov Octavku a chcu nieco naviac ( napr. dialkove k NT,co je cisto o komforte stoji s montazou cca 600€ a taky Omicron ho ma a mozno kopec dalsich ludi tu na fore a nepovazuju to za nezmysel vyhodit tie prachy za svoj komfort ), alebo veci, co su v dnesnej dobe normalne ( Bi-xenony napr.) a kedze ich asi VW skrtol tak si ich musia resp. chcu dorobit tak ako ja, lebo robia 70-80 tis km rocne dost casto v noci a natacaci bixenon to cestovanie dost sprijemni a este stupne bezpecnost. Ja viem ze Kessy je najma o komforte ale ked denne 20-30 krat nastupujes a vystupujes tak potesi... A financie su vzdy len otazka priorit, lebo 1000 € ( samozrejme za predpokladu, ze ich mas) sa da minut raz dva na hocico ine z mojho pohladu nezmyselne a z toho tvojho vyznamne. Tak len tolko som chcel k tomu povedat aby sme zbytocne neriesili ci sa to oplati alebo nie, ale aby sme riesili ci sa to da a za kolko. P.S. spomenul som aj el. ovladanie kufra aj to ma zaujma (a tusim aj Diamanta) ci by sa to dalo?

Dakujem za odpovede.

Editováno: , autor: wrc5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Chtěl bych požádat o radu majitele bezklíčového systému Kessy.

Uvažuji o pořízení tohoto systému do nového vozu, bohužel s tím nemám zkušenosti.

Zajímalo by mne, zda doporučíte dle Vašich zkušeností tento systém, nebo raději klasiku?

Děkuji za jakékoliv odpověďi.

Jiri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Chtěl bych požádat o radu majitele bezklíčového systému Kessy.

Uvažuji o pořízení tohoto systému do nového vozu, bohužel s tím nemám zkušenosti.

Zajímalo by mne, zda doporučíte dle Vašich zkušeností tento systém, nebo raději klasiku?

Děkuji za jakékoliv odpověďi.

Jiri.

Ahoj tento systém vlastním a je to opravdu báječná věc, už nikde memusíš hledat klíček po kapsách, klidně se ptej :palec2:

Přijdeš, dotkneš se dveří a máš otevřené celé auto,

kufr se ti po přistoupení taky otevře,

startování tlačítkem - jeden dotek - poloha jako u klíčku na 1, druhý dotek start, opětovné zmáčknutí stop ( startování se spojkou - případně maxík napíše )

odchod s auta - zavřít dveře a dotknou se prohlubně a je zavřeno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Taky ho mám a je to paráda, jen škoda, že to není řešeno jako u renaultu, že když se vzdálíš s klíčkem na určitou vzdálenost, že se automaticky zamkne :aggressive:

Ale jinak naprostá spokojenost, nemusíš pořád někde klíče vyndavat a zandavat, nikde ti nic necinká, když jedeš apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

zvykneš si rychle, problém je když jedeš potom jiným autem - přijdeš k autu, vezmeš za kliku - a nic hledáš klíček - odemkneš, vrátíš klíček do kapsy, sedneš sáhneš na tlačítko pro startování - ono tam není , hledáš po kapsách klíček, ... a říkáš si jaký seš blbec :-) Ale já už bych klíčkový auto nechtěl.

Zvykneš si i na další věci - handsfree i radio se odpojí až když otevřeš dveře - ne po vytažení klíčku,..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jo, tak to vypada ze tohle bude dalsi vec, kterou si pripisu na seznam prani u noveho auticka :o))) Zacina se to trochu rozrustat ...

¨Ted to skodovka nabizi v dobrem paketu - elegance plus vc. sound systemu, 18 kol a hfIII - to je celkem slusny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Tak už tohle někdo komplet vyřešil pro OII FL??? Origo řešení a za kolik? Jako jedna z možností je Magicar M 1090 AS CAN a to za docela dobrou cenu, ale už mám origo alarm, takže zbytečný a zase nosit ještě kromě klíčku a klíčku na defend lock ještě ten ovladač... Ale zase je zajímavej ten dálkovej start, když už mám DSG a benzín... No ale stejně bych radši origo řešení, takže?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...