Přejít na obsah

Přední náprava


Radiik5

Doporučené příspěvky

Mam najeto 30 tis a mam komplet v haji ulození přední nápravy. Tycky stabilizatoru ,utrzeny silembloky ramenou. A to svoji Fabku fakt nehonim pres díry. Uz se vam to nekomu stalo tak brzo? Nebo jen mame v Lbc tak hodne na H silnice a nebo mam pech. :disgust:

taky jezdim po lbc kraji, mám najeto cca 90 tis a zatim v pohodě, a to jezdim s velkejma kolama o předtim na sp. pružinách a tedˇ na kompl. sp. podvozku ;)

tak nevim co si stim prováděl ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_Pavel

Já mám najeto 152 tis a mám celkem bohatý zkušenosti. 1) cca 40 tis, nové uložení stabilizátoru. 2) 100 tis. komplet nový stabilizátor. Plus ještě asi 2x silenblok. Ten podvozek fakt hoří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
Bezvadný,tak ze opet mam spis pech ,jako vzdy. Fakt jezdim v poho a na 195/50 15 mam najezdeno jen 10 tis a podvozek zatim nesnižen.

Nemáš pech, ale ti co nemají potíže mají HTP s novým stablíkem, tam už to Skodovka vychytala -_-

Já mám MPi, najeto 55.000 km a jsou měněné kosti a teď se mi i rozpad stabilizátor a vysunul se do strany, klasika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz jsem vracel sluzebni TDi, melo 75tis najeto, odhadnul bych to pul na pul po Praze a dalnice a nemel jsme sebemensi problem. Kosti puvodni, stablik puvodni, nic na naprave nemeneny.

Par kanalu a der sem vymet taky, ale dalo by se to spocitat na prstech jedny ruky. Ale jestli ses kralem vsech kanalu a der, tak to potom asi i jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerekl bych ze je to vinou ridice. Menil jsem stabik, kosti a ostatni blbiny. Najeto 13tkm a muzu to na garancce udelat znovu. 12tisic kc jsem na podzim evidentne hodil do kanalu-do skody MB. navic jsem fakt klidnej ridic-jezdim na spotrebu a rychlostni limity dodrzuju na 99%. U mne na to ma asi vliv TDI motor,ale vic mne napada, ze svuj vliv a to podstatny budou mit tlumice na hrane zivotnosti. Takze na garancce za cca 1000km to bude zase palba. :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...