Harmm Vloženo 18. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2005 (editace) Tak jsem podle Holyho stránek dneska namontoval osvětlení odkládací schránky a svítí. Jenže mi přijde, že je to spíš bludička, než osvětlení. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes? NEbo tam dát sinější žárovičku? Editováno: 18. Srpen 2005, autor: Harmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2005 A napichls to spravne? Nenapichls to na mensi napeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2005 Ja to napichl na pin c5 od radia a sviti jak das... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 18. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2005 To snad ne... Postupoval jsem podle návodu na Holyho stránkách, jeden kablík je ukostřený na konzole, druhý je v rozbočce napíchnutý na bílý kablík u ventilátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2005 Zmeril bych napeti ktere jde do svetylka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Tam co to máš napíchnutý je + od regulovanýho napětí pro podsvětlení ve dveřích spolujezdce, je to tam napsaný. Takže je to závislý na nastavení intenzity osvětlení přístrojovky. Vyhovuje mi to tak, ve tmě není potřeba aby světlo svítilo jak o život, na orientaci stačí jen přisvítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 (editace) Holy: ja jsem mel reostat pri montazi na minimu, tak proto mi to nemuselo svitit co??? Jezkovo voko, ja su mamlas... Resil jsem to pak nahradni cestou - napichl na stalych 12v u radia (origo) pin c. 5 a bylo vymalovano. Sviti jak o zivot... Editováno: 19. Srpen 2005, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 19. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Já sem mamlas taky, mám stažený reostat na minimum. Díky Holy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 není zač..stačí se jen zeptat "Křižíka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Já sem mamlas taky, mám stažený reostat na minimum. Díky Holy... ty voe, ty si už dej oraz a jdi trávit víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 19. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Ju,ju Peťo, rád bych, ale večer jdu ještě do práce, Až zítra si dáchnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Tam co to máš napíchnutý je + od regulovanýho napětí pro podsvětlení ve dveřích spolujezdce, je to tam napsaný. Takže je to závislý na nastavení intenzity osvětlení přístrojovky. Vyhovuje mi to tak, ve tmě není potřeba aby světlo svítilo jak o život, na orientaci stačí jen přisvítit. Holy: Sice napsany to tam je, ale to, ze je to zavisly na regulatoru osvetleni slysim prvne... Mel bys to tam doplnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Překvapuje mně, že vůbec někoho napadlo zapojit sufitku 12V/3W na regulované napětí pro osvětlení přístrojů a vypínačů, které je navrženo pro ovětlení diodami LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 19. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Ale SVÍTÍ !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Překvapuje mně, že vůbec někoho napadlo zapojit sufitku 12V/3W na regulované napětí pro osvětlení přístrojů a vypínačů, které je navrženo pro ovětlení diodami LED. a co se ti na tom nezdá? Pokud nepřekročíš maximální příkon regulátoru, nehrozí žádné nebezpečí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakocman Vloženo 26. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2005 no pokud vím tak třeba v popelníku není ledka ale žárovka a pod zapalovačem tuším taky... a tyhle žárovky se také regulují s ostatním osvětlením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 26. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2005 (editace) Jasně...jedna sulfitka problém neudělá... Editováno: 26. Srpen 2005, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2005 Už ste to poriešili, ale mne by fakt nenapadlo, že to niekto zapojí takto. Ja by som to dal na trvalé napájanie, niekedy treba vybrať veci zo schránky hoci svetlá vozidla nie sú zapálené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 30. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2005 nechci se přít, ale mám pocit že i u ostatních vozů je nutné mít alespoň zapnuté zapalování aby svítila schránka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2005 Holy: Neni to nutne Pokud to ma fabia z vyroby, tak to nutne neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2005 Tak tak, mám Elegance a schránka svieti vždy, keď sa otvorí. Je to super, lebo často zabudnem nejaké papiere v aute a večer po nich bežím do garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 30. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2005 Tak to potom předpokládám, že se po nějakém čase sama zhasne i když ji zapomenu zavřít jako stropní světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2005 Neskusal som, ale predpokladam, ze ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 31. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2005 A neskusal to svetielko niekto riesit cez mikrospinac,ktory sa zopne otvorenim dvierok na skrinke? Konstrukcia dvierok to bez problemov dovoluje.A mate istotu,ze svetielko nesvieti zbytocne pri kazdom nastartovani,alebo len pri zapnutych svetlach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2005 A neskusal to svetielko niekto riesit cez mikrospinac,ktory sa zopne otvorenim dvierok na skrinke? Konstrukcia dvierok to bez problemov dovoluje.A mate istotu,ze svetielko nesvieti zbytocne pri kazdom nastartovani,alebo len pri zapnutych svetlach. T yblaho, kluci, vy me prekvapujete. Kazdy den nekdo z vas objevi Ameriku Ty blaho, kluciii, vstavejte!! Vzdyt takhle to prece je z vyroby!!! Dvirka maji rameno, ktere otevrenim schranky spoji kontakt na svetylku a to se rozsviti, po uzavreni dvirek se kontakt ramenem rozpoji a svetylko zhasne... To je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.