Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Dotazy a zkušenosti s exteriérem

Sponzor sekce: Autolepky.cz

Podfóra

1. Zahájeno uživatelem vlad11,

Ahojte chcel by som sa spýtať je možné namontovať na fabiu 2 facelift predný nárazník s rs?

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  2. Zdravím! O špatně svítících projektorech na Fabce před faceliftem, jsem toho tady načetl už hodně, protože jsem to sám nedávno řešil. Můj problém byl navíc ještě v tom, že jsem kupoval Fabku co byla cinkla trošku na předek a světla svítily tak špatně, že jsem se rozhodl jít do koupi nových orig. Hella ( clonka při potkávačkách navíc stínila komplet celé ohnisko, takže nebylo prakticky nic vidět.). Nakoupil jsem žárovky UNI-Tec (vyhrály test v Autobildu a na cenu 89,- svítí výborně) Stínitko mi teď prochází při potkávačkách už přesně ohniskem. A teď jádro problému. Ty světla svítí neskutečně bodově s minimálním rozptylem do stran - na vozovku mi dopadají dva půlmetrové k…

• 0 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem vitezslav2,

Ahoj,potřeboval bych poradit.Pořád mi na Roomsteru vylejzá konec tý slabounký lišty na střeše.Poradíte co se s tím dá dělat?Děkuji za radu

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem madmax42,

Ahoj všem. Jelikož jsem dostal od Ježíška krom jiného nové znaky na autí. Rozhodl jsem se Vám ukázat jak jsem postupoval při výměně předního znaku. Třeba se to bude hodit. Jdeme na to : Budeme potřebovat 1. ...........................Nový znak škoda : 5J0 853 621 AUL 2. ...........................Rybářský vlasec 3. ...........................Nůž na koberce 4. ...........................Fén nebo Horkovzdušnou pistoli …

• 4 odpovědi
    • 13tis zobrazení
  5. Ahoj,chci se zeptat zda někdo zkusil udělat úpravu svetla podobně jako má monte Carlo? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

• 3 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem polllll,

Dobrý den, jsem tady nový, snad nezakládám špatně umístěný dotaz - jde mi o to, že mi nefungovalo na Roomsteru přepínání dálkových světel, je to ta verze s čočkami a clonkou. Koupil jsem tedy nové světlo, Hella, po namontování jsem večer svítil na hladkou zeď a seřizoval. Zarazilo mě že v tom světelném poli je shora výseč, kde světlo nesvítí, taková jako slepá skvrna. Dělá to i na potkávací i na dálkové. Druhé světlo svítí normálně. Vyměnil jsem H7 žárovku za novou a stejný výsledek. Setkali jste se už s tímto? Mám světlo reklamovat? Díky! Pavel

• 5 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Corwin82,

Ahoj, mám dotaz dá se někde sehnat přední černá maska na Fabii II (Roomstra) před faceliftem rok výroby 2008. Podobně jako je na výbavě Monte Carlo. Jde mi o část pod znakem škoda a černou masku mřížky chladiče. Tak aby to ve výsledku na předfaceliftové Fábce vypadalo jako na obrázku. Díky moc

• 2 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Banan36,

Nevíte prosím někdo jak se jmenuje ten plast co je na obrázku popřípadě kde by se dal sehnat? děkuji za odpověd

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Escrito,

Jak máte upevněnou SPZ? Já jsem se rozhodl dát pryč podznačky, protože škaredí auto, hlavně předek auta. Přední SPZ jsem ze zadu SPZ přilepil gumu a přišrouboval jsem ji na narazník a dal na šroubky krytky a je přední maska pěknější nž ty hnusné podznačky s cizí reklamou. Napadlo mě to tak při dovolené ve španělsku jsem tam viděl Rooma bez podznaček a i na ostatní to moc nepoužívají. Jen ještě musím vyřešit zadní, tam je to horší díry vycházejí na čísla a to nesmí a vrtat nové to taky nejde. Jak to máte vy kdo nemáte podznačky?

10. Zahájeno uživatelem jozinec,

mám dotaz. jedná se o fabii II combi 2011. asi mi to udělal někdo přes noc. když se otevře na karoserii víčko od nádrže, tak ten otvor je vystlaný černou gumou. tu mám uvolněnou. v dolní části je díra.(nejspíš díra na odtok přebytečného paliva) koukal jsem na jinou fabii a v té díře je jakoby takový trychtýř která drží tu gumu a skrz něj může přebytek odtékat. teď to hlavní. zajel jsem do škodovky pro onen trychtýřek, ale tam jsem zjistil že to není trychtýřek ale asi cca 30cm dlouhá hadička. nikdo mi tam nebyl schopen říct kam vede. hadičku jsem sehnal za cca 20kč, ale kam napojit druhý konec? nemáte někdo s tímto zkušenost? díky

• 5 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Patres92,

Zdravim, potrebujem sa poradiť Mam fabču r.v 2008 číže 2 generácia a nastal mi problem že mi začala miznúť voda do ostrekovačov, vodu som ešte pred mrazmi vymenil za zimnu čiže si nemyslím žeby praskla nádobka ale aj to je možné, máte niekto podobnú skúsenosť ? Momentálne neviem zistiť odkial to presne tečie lebo je zima, sneh a rád by som išiel do servisu už iba na istotu že chcem to alebo ono vymeniť

• 4 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Radek116,

Dnes jsem si byl pro hnůstra v autorizovaném servisu, stříkali mě dveře u řidiče.. Jsem celkem nemile překvapen, o kolik je jiný odstín laku. Chápu že je původní lak starý 8 let, ale to opravdu nejde lépe? Nemám z lakováním zkušenosti. Co na to říkáte vy?

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 25 odpovědí
    • 9,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem petrjanik,

zvažuji výměnu poklic na autě, které by jste si zvolili Vy? samozřejmě liťáky by byly lepší, ale ty aktuálně pořizovat nechci .. aktuální stav varianty nových

• Pozitivní
    • 39 odpovědí
    • 13tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem foromen,

Tak jsem vznesl dotaz na prodejce, že bych měl zájem dodatečně doplastovat Romču, a to bez plastů na dveře, protože tam mám ten nápis. Prodejce se vyvalil a že mi zavolá, až něco zjistí. Volal asi za 2 hodiny s tím, že to lze objednat jako náhradní díly, tedy přední a zadní nárazník, lemy blatníků a prahy. Cena těchto dílů údajně je 26,500 Kč. Montáž asi 3,000,-Kč, tedy vyšlo by to na skoro 30,000,- kaček. A to jen v případě, že se nebude muset dávat nový přední nárazník. Tyhle plasty se dávají prý na stávající plasty, zadní nárazník je bez problémů, ale přední prý kvůli tvaru mlhovek je trochu problémový. Každopádně mě to trochu překvapilo, počítal jsem z trochu nižš…

• 30 odpovědí
    • 22,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem tomasbodlak,

Cau prosil bych o radu a nikde jsem na to nenasel tema naky blb mi na parkovisti urval a ukrad predni znak vrs Koupil jsem si novy ale nevim jak ho pridelat muzete mi prosim poradit?Ten puvodni znak byl pritaveny do mrizky predni masky.Dekuji moc za rady

• 5 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Jan Pokorný,

Dobrý den, mám dotaz, jde nějak jinak otevřít kapota u fabie 2? Lanko je pravděpodobně utržené a zespoda se nedostaneme přes chladič. Děkuji

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 4,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem martin 1_2 HTP,

Ahoj zajímalo by mě jak na FII vypadají zástěrky. Nemáte někdo foto kde je to dobře vidět? Hlavně by mě zajímalo jak s nimi auto vypadá zezadu...

• Pozitivní
    • 145 odpovědí
    • 37,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Davdav,

Zdravím všechny, podařilo se mi poškrábat skolo zadních pravých dveří. Říkal jsem si, že bych si ho zkusil vyměnit sám. Nedaří se mi však zjistit, jaký konkrétní výrobek objednat (koukám např, na CC Autodily). Potřebuji totiž sklo se sunsetem. V popisech na různých eshopech je však použity pojmy typu: zelené, zatmavené apod. Můžete mi, prosím, někdo poradit, zda zadní pravé stahovací okno se sunsetem má označení: - stahovací část: 5J9845206A, - trojúhelníček a těsnění: 5J9845210R, 5J9845210A, 5J9845210G, 5J9845210K, 5J9845210N. Potřebuji to na Škoda Fabia II Combi, rok výroby 2009. Díky. David P.S. Nenapadá vás někoho, na co je při výměně dát pozor…

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem ondra244,

Neví někdo proč je uprostřed čelního skla černá ryska? Roomster 2012

• Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 13,8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem mikyspf,

Nedávno jsem si všiml, jak mi koroduje přední i zadní znak - začíná se z něj odloupávat folie, kterou je potažen a pod ní se zřejmě dostává vlhkost viz foto. Už jste to někdo reklamoval? Auto mám ještě do srpna v záruce, tak doufám, že to vezmou.

• 4 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Honzik6098,

Zdravím, po 2 a půl roce se mi stala taková divná věc. zničejo nic mi prasklnul na dveřích u spolujezdce lak .Nejdříve malá boule a pak to prasklo.Už jsem to reklamoval...v uterý mám přiject,nafotí to poškou to do škodovky na posouzení zda je to vada nebo ne. Pak se to bude řešit dál.

• Pozitivní
    • 187 odpovědí
    • 55,9tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem mimoxx,

Mám poškrabané plasty, predný nárazník na oboch stranách! Jedno som spôsobil ja v Chorvátsku o vysunutý schodík a ďalšie niekto na parkovisku najskôr pred Tescom. Neviem čím to zatreť, lebo na plaste len tak niečo nedrží a ešte väčší problém strafiť tú farbu!! Poraďte, či už ste také dačo riešil. Foto pridám neskôr. Dík!

• 11 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem houdefabia3,

nevíte jak to udělal?

• 4 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Holys,

Ahojte, mám dotaz, nevite jak sundat těsnění na bočních sloupcích mezi okny? Myslim na tech černých sloupcích. Jestli už téma existuje, tak sorry, ale hledal jsem přes půl hodiny.

• 8 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  25. Predem se chci omluvit, za to kam jsem vlozil dotaz, ale nevim kam ho dat pac se to tyka vicero věci:-) problém zacal nebo sem ho zpozoroval, když mi nesly(nekdy, jednou sly jednou zase ne) otevřít dveře od kufru, ale rikam si je zima blbne to, nebudu resit, když se da otevřít dalkou, Ale včera jsem zjistil ze se mi na maxiku neukazuji otevreny ridicovy dveře. a ze ani vnitrni svetlo se nerozsviti. Podle me je chyba v nejakym cidle ve dveřích, ale kde ho najdu?? Popr muze byt problém jinde?? A ma to spojitost s tim kufrem?? Pac uz před tim sel kufr otevřít pouze az po otevreni ridicovych dveri, je to normalni funkce?? Diky za kazdou radu.

• 10 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.