Zadní část Roomster
Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu
27 témat v tomto fóru
-
Musím pořídit závěs. Na Fábii jsem měl záv. od fi. SVC Náchod a byl bezva. Ale někde jsem kdysi viděl fotku Roomstra s jejich závěsem, a zdálo se mi to nějak vystrčené a zásuvka na nějakém plechu hned vedle. Vypadalo to jak na náklaďáku. Originál se mi nechce platit. Už jste tohle někdo absolvoval? Dík Ježek.
-
-
- 145 odpovědí
- 62,9tis zobrazení
-
-
-
Zaseknute zadné dvere škoda Roomster
-
- 0 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Nazdar lidi, mám dotaz na někoho, komu se to už stalo: Mám na Roomu parkovací senzory, když jsou - jsou super, ale většinout s nimi něco je: 1) Pokud ihned po nastartování motoru (se sešlápnutou spojkou) zařadím ze zpátečky na jedničku, tak se mi kousne orig rádio (DANCE), resp. furt mi na něm svítí obrázek auta - jako když je zařazena zpátečka.... Pomůže pouze zařazení zpět zpátečky a zase jedničky, což např. na křižovatce, kde za vámi stojej auta nebudí u nich moc dobrý dojem :-) 2) Jakmile projedu myčkou, tak senzory nefungují cca 3 hodiny... asi tam do nich nateče a furt pískaj.... Ale už se mi to stalo i při jízdě, že když jsem vyjížděl fungovali, když jsem přijel…
-
- 26 odpovědí
- 23,2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, kde sehnat zadní nárazník na Roomster Scout? Všude nabízí jen ,,obyčejné,, a na scouta nikde. Předem děkuji a přeji krásný den.
-
- 21 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám nemocnej zadní stěrač (viz foto), když ho ručně "narovnám" tak funguje normálně, ale po čase (jízdě) se stejně dostane takhle dolů. Odtam už si s tím ten motorek neporadí a nestírá. Jinak je funkční. Nevíte někdo, co s tím?
-
-
- 3 odpovědi
- 6,4tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, mám velký dotaz ohledně serizeni pantů dveří zadních za řidičem. Začalo se mi deformovat těsnění, které je mezi dveřmi řidiče a zadními dveřmi. Při zavíráni dveří mi guma chytá o hranu dveří. Zadní dveře by chtěli nadzvednout tak o 3 mm a snad i seridit přítlak. Mate někdo s tím zkušenosti popřípadě někoho, kdo je šikovný a podíval se mi na to? Kdo to s auty umí a je opatrný? Děkuji moc! Jsem z Bystrice pod Hostýnem. Skoda Roomster 2007, 1,6 MPi. Luboš.
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám roomstra vyrobeného v roce 2011 se sunset packetem. Tento týden do mě narvala paní své auto a schrnula mi páté dveře, nárazník, atd. Na trhu je spousta dílů z vraků, ale podle fotek se blbě určuje jestli mají pětky respektive sklo na nich sunset. Je na původním sunset skle někde nějaký štítek, který bych zadal do poptávky na dveře, aby se nestalo že bych koupil pětky třeba s čirým sklem?
-
- 0 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
V patek jsem zjistil korozi lemu a 5 dveri ,jel sem do skody a tam mi rekl technik ze jsem prejel olej o 1500 km ( dovolena v chorvatsku a spatne naplanovany servis). jasne s tim olejem je to moje chyba ale jak to muze mit vliv na zaruku karaserie ?? no nedalo mi to a dnes sem sundal zadni naraznik. a je to jeste horsi nez sem myslel. auto je z roku 2007 to jest 4 roky a nebylo bourane!!!!! p.s.foto dodam zitra.
-
-
- 14 odpovědí
- 11tis zobrazení
-
-
Zdravím poraďte, kde seženu černé pravé okno boční do kufru tzv. Třetí okno lepené. Roomster. Je možno okno sehnat i na vrakovišti ?V obchodech mají pouze čirá nebo zatmavená zelená. Díky za odpovědi.
-
- 3 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dneska se mi nějak rozbil zámek u pátých dveří. Najednou nejdou zabouchnout, vůbec se nazacvakne zámek. Nevíte někdo co s tim? Potřeboval bych to nějak zavřít, nemám garáž a na ulici otevřený auto nechávat nechci. Nebo nevíte někdo o servise, který má otevřeno i v sobotu odpoledne v okolí Hradce Králové?
-
- 4 odpovědi
- 18,7tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, řeším problém s transportem čtyř kol na Roomstru (moje, drahé polovičky + dvou dorůstajících dětí). Potřebuji poradit, co pořídit na transport čtyř kol, nemám totiž na Roomstru tažné zařízení ani hagusy. Nejdřív jsem si myslel, že si pořídím tažné zařízení se svislým zatížením zvýšeném na 75 Kg, a nosič kol na tažné zařízení (komfort, rychlost, spotřeba). Tato varianta, jak jsem ale pochopil, mě moc nepomůže, protože je ve velkém techničáku uvedeno maximální svislé zatížení tažného zařízení pouze 50Kg (toto je poprvé, co mě Roomster jako rodinné auto skutečně zklamal). Další varianta je již reálná, ale značně nekomfortní. Nechat si dodělat hagusy a vo…
-
-
- 23 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
A velkou slávou se v roce 2007 začaly do Roomster Scout montovat plastové 5. dveře a dokonce jsem si i jednoho takového osahal. Zajímalo by mě, jak je to dál? Pokračovalo to nebo to v tichosti skončilo? Použilo se to pak ještě někde jinde?
-
- 5 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zdárec, chci se zeptat jestli někdo nenarazil na nějakej střešní nosič co se dá namontovat rovnou na střechu, a nebo si mám rovnou nachystat 5600 na montáž origo hagusů + 1500 příčníky Hakr? Thx Ace.
-
- 32 odpovědí
- 29,3tis zobrazení
-
-
Je potřeba dle montážního návodu použít lepící tmel? U prahovych list není potřeba. Oba produkty mají lepící pásky. Zajímá me zda to tu už někdo doma bastlil.
-
- 15 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
-
-
Nazdárek, nevíte někdo zda není ještě jiná barva té boční samolepky (nápisu) Roomster? Mám Romču Stříbrného Sršně a ta bílá není zrovna ono. Máte někdo, nebo viděl jste někdo, např. černou? Dík
-
- 37 odpovědí
- 24,3tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, mám možná trochu hloupý dotaz týkající se zadních lapačů nečistot - zástěrek u Roomstera. Mám R.Scout, pořízený na podzim 2012 a tak jako u všech předchozích aut jsem si i na Roomster nechal přidělat zástěrky. První, co mě zarazilo, je, že ani přední ani zadní nepasují tak bezvadně, jako třeba u Fábie I, ale třeba je to tím, že mám Scout, u kterého jsou plastové lemy blatníků a prahů a proto spoj zástěrka-kastle není tak dokonalý a vytváří mezeru. Co mě ale vyloženě štve, je to, že zadníma každou chvíli škrtám. Obzvlášť teď v zimě, zadní zástěrky jsou podle mě moc nízko. Díval jsem se na jiná auta, ať už škodovky, nebo jiné značky a opravdu jsem nenašel…
-
-
- 16 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Takže mi nešel zadní ostřivovač na pátých dveřích , závada originál plastová hadička zlomená přez gumový průchod a i kostra drát hnědý vysel na třech vláskách ... zaletováno a hadičku jsem protáhnul gumovou nevím co vydrží, je to častá závada stalo se to už někomu
-
-
- 8 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
-
-
Zdravím prosím o radu a případně o vaše zkušenosti . Předevčírem u nás zastříkávali silnice tekutým asfaltem a na laku a skle se mi vytvořili kapičky tohoto humusu a za boha to nejde umejt. Nevíte někdo o něčem co by pomohlo? Nějáká chemie ? Benzín ,ředidlo ? Nepoškodí to lak? Díky za odpovědi
-
-
- 10 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
zdravim koukaljsem pod sveho roomstra 1,6 a zjistil jsem ze vejfuk neni nic moc tak jsem informativne koukal na internet na ceny a vubec nikde jsem vejfuk na roomstra nesehnal vubec ho nikde nemaji!!nevite proc a nebo kde ho popripade kouoit protoze original bude natazenej?diky za odpovedi
-
-
- 2 odpovědi
- 4,8tis zobrazení
-
-
Svetla sviti, stirace stiraji... no ja som si tiez zatial nic z toho co pisete nevsimol. Ani problem so stieracmi ani so zabuchovanim dveri... Jedine co mi vadi e zabuchovanie kufrovych dveri. Malo kedy sa to podari na prvy raz. Ostanu trosku odskocene...ako keby nedosadali. No neviem ci sa to casom zlepsi, no skusim to reklamovat. Ostatne veci nemam s nimi problem. Ani palubovka nevrza. Mozno aj zalezi kedy auto bolo vyrobene a ake chyby boli vychytane... Verim a pevne dufam ze tie o ktorych pisete na mojom uz vychytane boli. Uvidite ake to bude auticko Roomster II. Alebo tak o dva roky. Nove auto ma vzdy svoje muchy. Ved vid ked prisla na trh Fabia...
-
- 69 odpovědí
- 22,7tis zobrazení
-
-
Zdravim,kámoš privezl z bouraného auta tažné.ale není k němu typoví list ani štítek.dá se to nějak přihlásit??? Díky za odpověď...
-
- 5 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
Možná mě ostatní budou kamenovat, ale jsem zde nováčkem a asi se zeptám blbě. Od kdy do kdy byly přímo ve výrobě značeny částí VIN všechny skla na Roomster laserem? Mám Roomster který má VIN: TMBMD25JXA5****** (Škoda Roomster Style/Sport/Comfort 1.6 16V 77kw modelový rok 2010), ale skla nejsou částí VINu označená, na všech sklech to vypadá asi jako na přiložené fotografii. Pod výrobním označením skla je jen tmavší obdélník, kde by zřejmě mělo být část VINu, ale tady nic. ****** Nějak se nedaří přidat fotku ????
-
- 14 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Zdravím, má někdo zkušenosti/nápad jak utlumit ten plech pátých dveří úplně nahoře? Je to drobnost, ale kdyby měl někdo tip co na to třeba zevnitř nalepit (např. jako se tlumí dřezy), zkusil bych to vylepšit. Půl dne tady pršelo a byl to strašnej kravál. Mám dokonce pocit, že ty dveře mají kvůli tomu hnusnej zvuk i při zavírání.
-
- 7 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
ja mam ted jinej potiz. na zadnim okne se mi cim dal vic zvyraznuje takova linka. Nevim co to jeale vadi mi to. resil uz to nekdo? ma to cenu stim jit do servisu? je to na obou stranach.
-
- 17 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
-
-
Co říkáte na oplastování Roomstru Scaut. Nebude pod plasty reznout a jaká bude cena?
-
- 17 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
- 1 sledující
-