Start stop mě až tak netrápí, většinu jízd do práce mám v režimu, kdy doma se rozjedu a zastavím až u práce. To inteligentní dobíjení mi vadí více. Ale v paneláku máme těžší život. Leda bych vždy baterku musel vyndat a nabít doma, což je opruz.
edit: jo a nic z Číny se mi nechce do auta v záruce cpát, tedy ne nic podstatného samozřejmě.
Když si to tedy shrneme, tak výměna ve stylu "jistota je kulomet" by byla takto:
1) Originální svíčky.
2) Dodržet orientaci elektrody (označit si polohu při demontáži), protože je to vlastně zdarma a jeden nikdy neví.
3) Mít stahovák na cívky. Stahovat na teplém motoru, pak počkat až vychladne a teprve pracovat se svíčkami.
4) Utahovat bez diskuze na moment a snažit se trefit i tu polohu.
5) Při montáži namazat cívky silikonem (Vážně si někdo koupí 20 gramů "škodovácké" silikonové pasty za 1200Kč ? )
Souhlas ?
Máte rádi závodní trenažéry? Žádný není tak elegantní jako tento kokpit Aston Martin z uhlíkových vláken. Ale jeho cena rozhodně není nízká, stojí 75 tisíc dolarů, tedy zhruba 1,7 milionu korun. To je minimální cena, kterou zaplatíte za umístění tohoto závodního kokpitu Aston Martin AMR-C01-R do vaší garáže. Stojí investice za to? Pro srovnání můžete mít Toyotu Supra se sadou vyhrazených pásových pneumatik a penězi nazbyt. Mohli byste si koupit nové Subaru BRZ, spoustu rychlých dílů a pěkný přívěs, který ho táhne. Nebo si můžete koupit nové Porsche 718 Cayman, než budou plně elektrické. Dokonce i BMW M3 je srovnatelné […]
Článek Aston Martin Sim Racing Rig stojí jako nové BMW M3 se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
myslel som dotlačené tesnenie či je všade.
tiež ma napadla jedna vec ešte - skúšal si ísť na vapkovú umyváreň? tam skúsiť striekať z uhlov kde to zateká,
niekoho posadiť dnu a nech počas vapkovania pozerá či nezačne zatekať, je to predsa silný prúd vody a problém by sa mal ukázať aj počas toho testu si myslím.