Přejít na obsah

Motor 1.4 TDI / 1.9 TDI / 1.9 SDI

718 témat v tomto fóru

• 10 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  1. DoubleChip tdi

• 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  2. Drážkový řemen AMF

• 9 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  3. EGR

• 11 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  4. elektronika motoru

• 4 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
  5. F RS

• 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  6. F1 SDI nad 130km/h umře

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
  7. F1 TDI 74 KW

• 11 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 19.3k zobrazení
  8. Fabia (SDI) vs Felicia (D) 1 2 3 4

• 75 odpovědí
    • 20.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 728 zobrazení
    • 48 odpovědí
    • 34.2k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 13.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Alternátory budou rozdílné například dle výbavy, zašel bych na vrakáč. 
    • Bych si nechal poslat od autonorma.cz tam mají za 3800 kč ,ale horší bude,že ho neumím demontovat a namontovat a ani na to nemám nářadí.Dám to někam do servisu a řeknu jim jestli není lepší repasovaný,že bude zachován stejný výkon než u nových.
    • Jen osobní zkušenost, známý si koupil alternátor tuším zn. Valeo a měl o něco niží výkon než origo, záleží kolik by stál repas alternátoru v tvém okolí.
    • ahojte, vedel by mi niekto poradit ako dostat kameru von? to ze treba tlacit na plastove zobaciky viem. ak sa nemylim su tam 2 po boku a dva na jednej pozdlznej strane a to by malo byt vsetko. skusal som to uz 3x demontovat, plastove zobaciky uz mam aj celkom poskodene ale kamera stale drzi v otvore. spolujazdcova strana evidentne chce ist von a to aj z hora aj dola ale soferova strana v hornej casti (zakruzkovana) drzi a nechce ist von. fakt uz nevem co s tym. nejaka rada?
    • Tak menší aktualizace ohledně mého problému.   Najezdil jsem cca 2000km od posledního servisu.   Od včera je auto v servisu, závada je tam stále na stejném válci, takže mě zítra prohází vstřiky a odpoledne jedu auto vyzvednout a budu jezdit dále a zase po nějakém čase se tam zastavím, případně dříve pokud se vyskytne problém dříve.   Ještě mě měřili komprese na válcích, ty jsou téměř jako z továrny - 11,4 až 11,7 baru.   Až budu mít další info, dám vědět, ale zatím to podle všeho vypadá že by mohli měnit vstřiky.
  • Vytvořit nový...