Interiér
220 témat v tomto fóru
-
Ahoj všem, řešilijste někdo intenzitu klimatizace vzadu? Víc lidí mi říkalo, že je vzadu v létě dusno. Když převážim v létě vzadu psa, tak to taky blbě snáší. Ucpana trubka není. Mám dvouzónu Clinatronic. Díkyza tipy.
-
- 21 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdar chlapci. Pokud to víte. SII Combi vzadu vpravo nahoře v místě kde by měla být lékarnička. To je nějaký zbytek po Changeru nebo co? Díky.
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, chci se zeptat. Šel by nějak dodělat phonebox s bezdrátovým nabíjením ? Jako má třeba Superb 3. Nemá s tím někdo zkušenost ?
-
- 1 odpověď
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Prosím o radu. Při jízdě po nerovnostech mi příšerně vrže dekorační lišta na přístrojovce - ta dlouhá před spolujezdcem. Už jsem to zkoušel podlepovat vším možným, ale vrže pořád. Nemáte někdo stejnou zkušenost ale s návodem jak to odstranit? Ty zvuky mě pomalu dohání k šílenství... Díky!
-
- 4 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj poradil by, prosím, někdo, jak demontovatpopelník vepředu? Sice dílenskou příručku "Karoserie - montážní práce mám", ale nejsem z toho moc moudrý. Dík
-
- 0 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Sedačky z octavia 3 nebo Superb 3 pasovaly by? Třeba jenom přední?
-
- 29 odpovědí
- 23,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, čo mam stlačiť alebo vytiahnuť na zaražkach na elektricky otváracom kufri (zhrdzaveli mi bolzne a nechcem aby sa hrdza pustila aj do kapoty kufru) .... vopred dakujem za nejaky obrazok P.S. v škodovke mi povedali ze to nie je oreginal vzpera a ze nevedia 0
-
-
- 4 odpovědi
- 22tis zobrazení
-
-
Ahoj zamlžuji se mi okna na supů 2, 1.8tsi 118kw,2008 myslím si že bude prasklé topení, jak se to projevuje ?uniká mi trochu i chladící kapalina
-
-
- 16 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Zdravím, sháním nějakého čalouníka co by mi dokázal obšít řadicí páku a ruční brzdu. Nejlíp na počkání. Okolí Nymburk, Mladá Boleslav, Praha. Mám Superba 2014 manuál.
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám otázku a budu rád, pokud tu někdo zná a podělí se o odpověď - na svém Superbu II (sedan, MR 2010, Ambition) nemám osvětlení nohou vzadu. Chápu, že je to otázka dvou lampiček na spodní straně předních sedaček. Otázka ale zní - jde to dodatečně dodělat? Je mi jasné, že asi určitě ano, spíš mi jde o to, co je pro to třeba udělat, aby se vůbec vyplatilo do toho jít. Díky!
-
-
- 23 odpovědí
- 10,2tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, u sup2 při zapnutí ofuků na čelní sklo foukají tak 3/4, 1/4 u strany řidiče fouká minimálně, tak na 20% max řekl bych. Vzduchový a kabinový filtr je měněný a reset klapek taky proběhl, nevíte čím by to mohlo být? Díky za rady
-
- 9 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Mate nekdo zkusenost material atd. popripade fotky jak to vubec vypada?
-
-
- 29 odpovědí
- 18tis zobrazení
-
-
Zdravím, Nefunguje mi osvětlení sluneční clony u řidiče, pouze u spolujezdce, žárovka i světlo samotné je v pořádku, takže chyba bude asi někde v tom šoupacím spínačni. Nevíte si s tím někdo prosím rady? Děkuji moc za odpovědi.
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak sjem dodelal veskery osvetleni ledkama v interieru, vypada to super, nechapu ze to furt skodovka dava do zluty (kdyz v lampicce jsou ty dva body uz bily) Pokusim se zitra nafotit ale vrele doporucuju. Jinak nevite jak se sundavaj zrcatka? chci do nich taky dat ledky ale trosku se toho bojim, uz v OII to slo docela na ho.. sundavat. a Jaka pripadne zarovka tam je, nemuzu nikde sehnat DP tak kdyby nekdo mel budu rad za ni
-
-
- 136 odpovědí
- 63,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám v autě všechno možné jen ne zadní boční airbagy. Dávaly se vůbec do před FL combi? šlo by je dodělat? Nedodělával si je někdo? Představuvuji si, že by to znamenalo 2x airbag, kabeláž?? (pokud tam není příprava) a kodování. Budou potřeba nějaká čidla?
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Jak vypadá mezipodlaha kufru sklopená, aby se tam vešly děti? Mohl by mi to někdo nafotit od zadních sedadel? Uvažuji o koupi Superb. Díky
-
- 6 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím , Chtel bych se zeptat zda nevíte kde bych sehnal nahradni clonu s plast drzakem do zadnich dveri , bohuzel praskl plastovy drzak a nemohu to nikde sehnat .
-
- 3 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Dobrý den, máte tu někdo zkušenost s pískajícími případně vrzajícími okénky? Při stahování u předních dveří to dělá hlavně teď v suchém létě strašný zvuky. Za mokra nic... Budou to vodící kolejničky, řešil to někdo? Je třeba sundat tapec a případně co dál? Díky za rady.
-
- 13 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chci se zeptat jestli jde vyměnit hlavice řadící páky DSG rv.2010 za hlavici z DSG facelift a vše bude normálně fungovat? Řešil už někdo? Děkuji
-
-
- 18 odpovědí
- 34,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás, měl bych dotaz. Na Superbu II (2.0 TDI, 103 kW), rok: 2008, Elegance, bez KESSY, nefunguje otevírání dveří řidiče - nejde pouze z venku (zevnitř jde). Pravděpodobně bude na vině vnější táhlo (pokud nebude zřejmě urvaný nějaký jiný uchycení). Nevíte, jak se k tomu dostat? Resp. stačí sundat tapecírunk a pod ním dekl, na kterym je přichycená stahovačka okna s centrální komfortní jednotkou a nějak se zkusit k tomu dostat, nebo se jde na to spíše přes zámek, či venkovní kliku, popř. to zahrnuje víc kombinací? Přikládám když tak i schéma, ze kterýho sem na to ale uplně nepřišel. Děkuju všem za rady.
-
- 5 odpovědí
- 15,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám v Supu II combi elektricky ovládané sedadlo řidiče s látkovým potahem. Je tam i dofoukávání, ale i po úplném vypuštění/vyfouknutí bederní části opěrky zůstává hrb. Nevíte někdo jak se toho zbavit. Při delších jízdách je to nepříjemné, tlačí to do zad v oblasti beder. Díky za info. Kotlick
-
-
- 4 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Zdravim, poslední půl rok mně trápí bolest v bedrech - a to už po půl hodině jízdy. Zkoušel jsem sedačku všelijak nastavit, ale nepomáhá mi to. Prostě sedačka mně tlačí do beder, nicméně nějak ty hejblata s těmi částmi sedačky jezdí dle pokynů ovladačů. Objednal jsem se do servisu, ale i tak - měl s tím někdo zkušenosti? Mam 175cm. díky K.
-
-
- 33 odpovědí
- 12tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se již někdo z Vás nepátral po tom zda jdou osadit dekorativní lišty z SIII viz. celokov či s plastem na SII. Podle obrázků si myslím že by to jít mohlo, ale bohužel nemám možnost porovnat s SIII. Děkuji.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Jakého výrobce doporučíte plynové vzpěry do zadního kufru pro Škoda Superb II, sedan 2008? Nechci Čínu ale také to nemusí být originál Škoda.
-
- 7 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
ahojte, kupil som Superba z nemecka, ale ma nejake kozmeticke vady, ale co mi najviac vadi, je doslova vyslapana diera od zenskeho podpatku pod pedalmi, diera asi 3-5cm aj durchom cez tapacir. neviete poradit cim by sa to dalo opravit, aby to bolo co najmenej viditelne?
-
-
- 19 odpovědí
- 6tis zobrazení
-