Přejít na obsah

88 témat v tomto fóru

1. Vymena DSG

• 1 odpověď
    • 4.6k zobrazení
  2. Výměna oleje - Praha

• 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 63 odpovědí
    • 67.1k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 50.4k zobrazení
    • 34 odpovědí
    • 70.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 7.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 22.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 63.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den, měl bych dotaz mám škodu Octavii 3 combi gtech rok výroby 2017 a můj dotaz je : klimatizace funguje normálně pouhou hodinku a půl, poté nevychází z průduchu žádný vzduch, ani studený, ani teplý. Když vypnu motor, po cca co minutách tak poté začne fungovat jen slabě a zase přestane foukat, když je motor vypnutý delší dobu cca hodinku, tak klima jede normálně, vím to může být?
    • Přikládám foto č. 1 posun po 50km jízdy, foto č. 2 nouzové řešení.
    • Tak byla neuznána reklamační oprava,  s vozem byl proveden jízdní test dle pokynů výrobce a  výsledek :  pohyb opěradla je v povolené toleranci, To je ale nehoráznost, tolik let prodávají auta, která stále trpí  stejnou závadou a proto to zapíší do příručky, že se to děje a je to v pořádku. Má toto nějaký jiný výrobce uvedeno také v příručce??? Tak v novém autě přes mega jsem si ze zoufalství omotal gumové škrtidlo mezi sedačkou a ovládacím kolečkem a světe div se drží to. Je to ostuda ŠKODY, je to moje poslední auto od nich.
    • Čaute stretol sa stým niekto keď zapnem predné hmlovky tak mi ľava nesvieti ale ak vytočim volant ták prisvevovanie do zákrut funguje čo to môže byť 
    • Ahoj. Mě dnes přišel adaptér, tak jsem to nastavoval. Taky jsem chvíli přemýšlel, jaký profil nastavit. Podle označení motoru nic neodpovídalo, tak jsem zvolil co ty "Skoda MQB, PQ26: TSI/TFSI EA211 1.0L/1.2L/1.4L/1.5L" a po připojení se mi nabídka kódování zobrazila. Mám 1.0 TSI (70kW). Experimentální funkce jsem ještě nezapínal. Jedu přes iOS. Zatím neplacená verze.   Jen jsem tak přemýšlel, že kdybych zvolil špatný profil, připojilo by se to i tak?    
  • Vytvořit nový...