Přejít na obsah

Elektrika

577 témat v tomto fóru

• 4 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 431 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 451 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 7.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 7.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 9.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  1. Nefunkční tempomat

• 4 odpovědi
    • 6.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dekuji za odpověď. Nejspíše to tak bude, jeste jsem ve svem aute pal.filtr neměnil. Dival jsem s ena videa výměny, a pak jsem se dival poradne a nejspise to byli superb 2, a tam se pridavalo tesneni k filtru a davalu na to "viko" toho drzaku filtru. Viz foto. A ano, u superb 3 to bude jak píšete 😉. Dekuji 
    • Potom ta cena je jasna. Platis skatulu s logom skoda  Ak vies zisti si kto tam original vyraba pre nich. Bude to jedna z tych beznych znaciek co robia brzdy. Ja uz roky preferujem ate po prvovyrobe resp. zimmermani som maval este. 
    • Tak jsem zjistil, kde je zakopaný pes. Když jsem měl auto v servisu tak jsem měl půjčenou O4. A zjistil jsem, že v K2 kompletně chybí podmenu všech digitálních budíků ať je to telefon, rádio, navigace, spotřeba. U O4 po zmáčknutí scrolovacíhi tlačítka budík zezelená a zobrazí se šipky nahoru, dolu, doprava. Stiskem šipky vpravo se dosrane do menu (poslední hovory, změna stanice, změna spotřeby) tato šipka v K2 vůbec není a tak přicházíme o 70% funkcí ovládání na volantu. Aktuálně to reklamuji u Škoda Auto. Technik potvrdil, že pár zákazníků si na toto už stěžovalo.   Nechápu jak toto mohlo projít vývojem.
    • Hezký večer, nevím jaký typ zkušenosti hledáte, je to prostě panorama ala VW, měl jsem předtím úplně stejnou v Passatu. Za mě super v zimním období, krásně prosvětlí interiér, v létě zatahuji, jinak je vedro. A abych jezdil s otevřeným oknem, tak to vůbec, možná tak někde chvilku pro vyvětrání horka/smradu do 40km/h, potom už je to hukot. Ale chtěl jsem to a jsem rád, že to tam je. A přeci jen jeden poznatek z Kodiaqu 2 - téměř pokaždé, když chci posouvat clonu, tak se také dotknu dotykového tlačítka hned vedle té plochy na ovládání clony, které slouží k přivolání pomoci nebo servisu.. pokaždé se leknu, když se na infotaimentu najednou objeví, že se bude telefonovat 😉 To se fakt nepovedlo, nebo mám asi tlustý prsty...
    • Tak dnes dorazil nový větrák zn. borshung. Plastový vrtule je křívá jak prase. Už vidím ty vibrace. Navíc ta ovládací jednotka je pod plastovým krytem místo v kovovém obalu. No prostě to na mne působí jako přebalená čína. Budu jim to muset poslat zpět. Sakra. No a vyvstává otázka a kde místo toho koupit.
  • Vytvořit nový...