tak já nakonec na ty ventilovaný masážní kožený sedačky nedám dopustit i když jsem chtěl raději tu rádoby Alcantaru, s mojí postavou zde nemám problém, v tom Sportline mě to tlačilo hlavu dopředu
Kůže je v pohodě, nic se nekrabati ani po skoro 10tkm, byla to vada u počáteční série těchto sedadel. A samozřejmě ta masáž nemá chybu 👌
Ahojte,
Řeším stejný problém.
Narazil jsem na Polskou druhovýrobu od dlaauta, mám s díly od nich dobré zkušenosti.
https://allegro.cz/nabidka/skoda-fabia-ii-2-06-14-mechanismus-steracu-predni-16458089404
Zde mají kompletní mechanismus. Myslíte, že půjde vyměnit kus za kus, nebo je vhodné ještě přiobjednat něco dalšího?
Přijde mi, že tam nic nechybí a bude stačit nasadit motor, ale raději se ještě ptám.
Děkuji!
napravnice budu asi zamenitelne lebo tie 5q0 su nahradene 3q0 a kadejako , tiez ju mam na aute ale do zbytku som nesiel no ... ramena jesto v nahrade, mal som v ruke starline tusim a nejake ine este nenapadne ma nazov a nevyzerali zle ... rusi ich bezne pouzivaju k origo otoci resp. cepu - zavaria alebo zalisuju vlozky do povodnych dier a vyvrtaju ku klasickemu cepu ale mne sa to osobne nepaci ani trochu