Autohifi, Navigace
247 témat v tomto fóru
-
Zdravím, mám problém s tím, že když při připojím telefon přes bluetooth k radiu, tak hovory přijímám, kontakty vidím, vše je super, kromě toho, že když přijde nová SMS, tak jak je telefon bez signálu a přejímá to vše Columbus, tak SMS se ukážou na MAXDOITu, ale když ji chci otevřít nebo přečíst ... zobrazí se že nelze. V telefonu se po po odpojení od auta už SMS nezobrazí, jako kdyby nic nepřišlo. Tím pádem jsem přišel o SMS a nemám tušení že někdo psal, a když vím, že přišla SMS, tak stejnak už se nedozvím co bylo obsahem. Máte někdo podobný problém a je nějaké řešení? Díky
-
- 10 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
-
Pro všechny co by chtěli nové startovací logo do Columbuse je zde malý dárek: http://www.megaupload.com/?d=0DVEJ12H Stačí vypálit v Neru na cdčko(rychlost co nejnižší a vložit do mechaniky)
-
- 8 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, nenašel sem nikde diskuzi jestli se to probiralo tak se předem omlouvám když tak. Nefunguje mi výškový reproduktor u řidiče a ve škodovce mi řekli že se dá objednat pouze nějaký komplet s otvíráním. Poradí mi někdo jaký mám sehnat reproduktor aby tam pasoval a fungoval? Nebo musím koupit pouze ten nějaký komplet od škodovky? Díky všem M.
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
ahoj všem máte už někdo zkušenosti s výměnou reproduktorů ve dveřích,jak na to,čím to vytlumit,kolik toho bude potřeba a jaké reproduktory jste dávali a jak hrajou,popřípadě foto instalace zatím dík
-
- 32 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam v navigaci posledni firmware a posledni mapy, vsechno fungovalo paradne, prejel jsem celou Evropu a 50 km pred Cechama se navigace vypla, hraje porad jen jeden kus pisne a je tam uvodni obrazovka, po chvilce se restartuje a vse se opakuje. Ma nekdo nejakou radu co s tim ? Popripade byl by nekdo ochotny mi pomoct ze severnich cech ? (Teplice +-) Diky Radek
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
dobrý den, nerad bych zákládal téma do špatné sekce, tak se předem omlouvám, pokud jsem tak udělal. Jsem prvním dnem majitelem Škody Superb II , 2010. V autě mám rádio bolero, a nejde mi spárovat s telefonem. Mám HTC Desire 601, telefon mi najde, ovšem při párování hodí chybu. Může mi prosím někdo poradit jak tento problém vyřešit ? děkuji za každou radu ...
-
- 13 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Ahoj nevíte někdo jaký je rozdíl při nastavení na maxidotu u telefonu zda bude telefon jako vzdálená Sim karta nebo handsfree a co také znamená doba vypnutí telefonu. Díky za idpověď
-
- 5 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, začala mi blbnout navigace Amundsen+. Začalo to při návratu z lyží v Itálii. Prostě navigace nemohla najít polohu, a ukazovala úplně nesmyslně. Přisuzoval jsem to zhoršenému příjmu signálu GPS v horách a rakvi s lyžemi na střeše. Doma už to bylo OK. Teď už v podstatě nenajde cestu skoro nikdy. Mapa se načte, ale šipka pro navigování je úplně mimo realitu, někdy i o několik km. Nemáte s tím někdo zkušenost, čím by to mohlo být? Díky za každé přínosné info.
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Ahoj klubáci, nezkoušel jste prosím někdo připojit k Boleru subwoofer? Malinký aktivní basáček např. pod sedadlo spolujezce by možná nebyl špatný. Vzhledem k tomu, že rádio nemá standardní RCA výstup pro zesilovač, určitě by se muselo za použití přechodek - adaptérů si výstup "vytvořit". Nezkoušel jste někdo? Přiložená fotka - dle mě RCA výstup z FAKRA konektoru, který by mělo Škodovácké Bolero mít ... Nebo "ukrást" signál přímo z kablíku k repro - pak tedy připojit přímo na vstup aktivního subwooferu na svorky Hi +- a LO +- ?
-
- 6 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Nemá někdo tip na slušný servis autorádií Columbus (ideálně Olomouc, ale není podmínkou). Zkoušel jsem "Car diagnostik" ale telefony neberou a email se mi vrací zpět, že je plný mailbox. Autorádio po zapnutí nahodí podsvícení tlačítek, ale vše ostatní je mrtvé (a cd nebere).
-
- 9 odpovědí
- 10,4tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, nemá někdo radu na následující problém? Při požadavku na hlasové vytáčení kontaktu / volej xxx apod/ mi systém hned hlásí "možné povely jsou ": vytočit číslo, opakovat volání apod, ale hlasový pokyn nefunguje. Autorádio je Bolero, telefon Samsung Galaxy Core Prime SM G360F,android 5.0.2. Díky. Ladislav
-
-
- 3 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravim všechny ... pořidil jsem si Superba Combi a muj iphone ne a ne komunikovat s Bluetooth sadou orig. ze Škodovky... tak nevim zda je to v rukach nebo nevim :-D
-
-
- 123 odpovědí
- 77,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahojda znalci Superbu. Mám dotaz ohledně Columbuse. Koupil jsem rok 2010 11. měsíc a chci se zeptat, co by bylo potřeba a zda vůbec něco shánět na propojení telefonu do Columbusu. Mám u volantu připojené HF Parrot 3110 a to funguje, ale nejde mi do hlavy, proč je ještě na Columbusu tlačítko Phone a pokud ho zmáčku, tak mi jen zapne funkci MUTE a přestane hrát rádio. Pokud mám spárováno s Parrotem, tak mi to samé udělá Parrot, tak na co tam ta funkce je??? Je možné že tam nemám nějakou řídící jednotku a pokud bych ji koupil a věděl kam ji připojit, tak jaké bude vylepšení? Děkuji za info.
-
-
- 5 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám trochu menší problém. Pokud přehrávám přes bluetooth (A2DP), běží mi pouze čistý stream. Nemohu přepnout písničku přes displej RNSka či z volantu (ani info o přehrávaném songu neukáže). Vím, že to umí, ale za boha nemůžu přijít na to, jak to zprovoznit. RNS510 verze Firmware aj: Bluetooth jednotka pod sedadlem spolujezdce: Zajímalo by mě jak to zprovoznit. Je vůbec tato bluetooth jednotka schopna něčeho takového? Potřebuji trochu postrčit. Jestli mám začít jiným firmwarem v RNSku či kódováním. Případně jakým či co kódovat.
-
- 17 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj ......kluci.... mam Supa ...rv. 2010... puvodne v nem byl z nejvetsi pravdepodobnosti columbus.... v dobe co jsem ho kupuval tam byl a stale je Zenec 2010 ale ...prestal fungovat.... je nekdo schopny ho opravit ....? nebo prodat a namontovat ... neco jineho? auto ma Sound system ,senzory vzadu, MF volant.... s tim zenecem vse chodilo ...myslim zobrazovani na maxi dotu i displeji radia.....(klima,senzory.....i bluetooth....... nema nekdo Bolero ze Supa ll za rozumnou cenu.....
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Predne v navaznosti na http://forum.skodahome.cz/topic/136202-columbus-bt-handsfree-a-usb/ - Protoze se v zadnem tematu neresi USB, zadne nepasuje konkretne na mou otazku. Ahoj, nasi si koupili superba a je v nem Columbus. Vybavove super, jen vypada, ze chybi BT modul, protoze pri zmacknuti tlacitka phone se radio pouze ztlumi. Kazdopadne z jiz zalozenych temat jsem pochopil, ze bude treba koupit jednotku BT GSM3 premium - muze byt tato: 7P6035730F? Co krom jednotky je k zapojeni potreba? A pochopil jsem, ze kdyz tam bude tato jednotka, pujde i prehravani hudby pomoci bluetooth, je to tak? To by bylo fajn, ale preci jen, USB je USB. Je nejaka moznost, ja…
-
-
- 15 odpovědí
- 17,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, máte někdo zkušenost s výměnou Bolera za Columba, tak aby fungovala navi a přehrávání DVD. Díky
-
-
- 32 odpovědí
- 26,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám dotaz. Vyřešil už někdo, zda se dá rozleštit škrábanec na display a na lesklém plastovém rámečku, co je na Columbusu? Četl jsem, že Čistící pastou raději ne. A že možná zabere zubní pasta. Má někdo bližší zkušenosti? Díky!
-
-
- 26 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s timto: http://www.ahifi.cz/autoradio-pioneer-sph-da120.html?utm_source=google_merchant&utm_medium=product Melo by umet Apple Carplay atd... Asi stokrat vic nez Columbus. Zajimalo by me, jestli umi zobrazit i veci, o kterych informuje auto... napr. vyhrivani sedacek, foukani, atd.... Nekdo? Diky
-
- 9 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, daji se na Boleru u S2 zobrazit nazvy skladeb pres BT-Audio? Mam iphone 6 normalne pripojeny, BT-Audio funguje, ale nic nezobrazuje a skladby jdou prepinat pouze pres telefon. Diky
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím vás. V superbu mám zabudovanou originální hands.f gsm 3. Používam z ní pouze přehrávač medií. Vadí mě po každém startu hláška o nepřipojenem telefonu a že spojení z h.f se nezdařilo. Pokaždé musím na volantu tlačítkem zpět tuto hlášku odstranit. Dá se nějak vyblokovat tuto zpravu ? I kdybych neměl připojen telefon ani pro přehrávaní medii stejnak první co po zapnutí zapalování naběhne je že auto hledá telefon a když nenajde zustane to tam zobrazené a ja musim vždy klikat zpět H.f používat nechci z duvodu že mě na telefonu nefunguje internet a tím pádem ani mail atd..
-
- 4 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravim lidi. Jsem tu novy a nikde jsem nenasel podobne problemy. Mam toho trosku vice... 1. Nejde mi na autoradiu columbus samodiagnostika. Pouze nastaveni radia,pak uz to nespadne do diagnostiky 2. V radiu nezustavaji ulozene stanice,kdyz je delsi dobu vypnuty motor. 3. Navigace: auto ukazuje na jednom miste a ani se nehne. (Diagnostikou smazana chyba "skrat na kostru",pote uz se chyba nezobrazi)
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdar! Mám problém s navigací. Když zadám cíl, tak mi naskočí nesmyslná trasa "letadlem" k moři a pak k cíli. Nelze navigovat. Pro lepší popis jsem vytvořil video: https://youtu.be/4rW0xBdXp_U
-
- 7 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, chcem sa opytat ci je mozne zapojit columbus namiesto amundsenu? Co vsetko k tomu potrebujem? Mam superb combi, r.v. 10/2010.
-
- 7 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Docela mne dostala informace ze Škoda-Auto origo příslušenství, že adaptéry na GSM telefony pro hands-free zakázkovou montáž - stojí (dle typu mobilu) všechny kolem 5 tis Kč. No, koukám jak ...puk. To je víc jak celý mobil. Vždyť ten adaptér vlastně neumí nic víc než dobíjet mobil při jeho vložení... Jinak si vše zajišťuje BT úplně odjinud. Nenašel náhodou někdo nějakou alternativu/zdroj. Cítím se teď jak hlupák, že jsem si nechal za skoro 4 tis namontovat tu přípravu (držák) pro GSM. Jestli změním typ mobilu tak ... jé...hele... nanovo nějakých 5 tisíc? No nazdar! Díky předem za event řešení.
-
- 14 odpovědí
- 11,6tis zobrazení
- 1 sledující
-