Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

co se jinam nehodí

1. Zahájeno uživatelem picak,

Dobrý denb prave jsem dostal zpravu od prodejce ze vsroba meho yetiho je naplanovana na 38. tyden s tim ze se zrejme zavadi restrikce na radia Bolera a misto nich Amundsen navigace za stejnou cenu nevite o tom neco ? diik

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem picak,

Dobrý den chci se zeptat videl jsem jiz na nekolik yeti ze maj na zadnim skle samolpeku od prodejce, da se tomu nejak vyhnout ?

• 4 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  3. Ne každý už má doma svého vysněného Yetiho. Někdo ještě přemýšlí, mezi motory a výbavou vybírá, po fórech informace sbírá. Někdo už má vybráno, své auto objednáno a už jen čeká, kdy na cesty s Yetim se vydá. Vítám zde všechny čekatele a snad si zde trošku zkrátíme ten čas, než přijde ta krásná výzva k převzetí nového Yetiho. Pro admina : chybička se vloudila. Prosím celé téma přesunout do podfóra OSTATNÍ

• Negativní
      • Pozitivní
    • 524 odpovědí
    • 69,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem devil,

Zdravim, tak jsem se koukal na technicke specifikace Yetiho. Vysledek je (aspon na prvni pohled), ze pro rodinu s detmi je porad prostornejsi Octavia Combi. Pokud mate nekdo jiz s Yetim zkusenosti a muzete porovnat s Octaviou Combi, uvitam vase reakce (vyhody/nevyhody obou aut).

• Pozitivní
    • 36 odpovědí
    • 26,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Milan Růžička,

Ahoj, přidávám sem dobrou zkušenost s Yetim. Jednou v noci usnul v Yetim řidič a ten se vřítil do levého rigólu u silnice, tam to bylo ještě dobrý, ale pak potkal betonový mostek, narazil do něj levým předním kolem. V tu ránu jel rychlostí asi tak 50 km.h-1, celej předek vyskočil opravdu hodně vysoko a auto vyletělo opět na silnic a zastavilo. K údivu se zjistilo, že jediná poškozená věc je pneuamtika s ráfkem a geometrie. Pneu byla protržená z boku, takže na vyhození. Ráfek (Moon 16") ťuklej a lehce zmáčklej (opravdu minimálně). Jinak náprava naprosto v pořádku, všechno drží. Geometrie je potřeba opravit, protože to byla šlupka jako prase. Upřímně bych chtěl to stejn…

• 3 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem z.docekal,

Viz příspěvek http://www.novinky.cz/ekonomika/239845-skoda-zdrazi-fabie-octavie-superby-a-yeti.html :aggressive:

• 21 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem marek2,

Ahoj, už někdo viděl fotky Yetiho combi? Nemyslím toho o 6cm delšího, ale přímo combi. A nevíte jestli se bude dělat jen combi, nebo současně i nynější model? Měl by být o 30cm delší a nabízet se má již v roce 2012.[/size]

• 1 odpověď
    • 4,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem zzdeny,

mate nekdo oboji pojisteni pod 10000kc na rok? Jak se dostat k dobrymu levnymu pojisteni?

• 7 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem ivanpav,

Ahoj, v lete sa isto mnohy chystaju na dovolenku napr. do Chorvatska, kde je silne slnko a UV. Skuste doporucit vhodnu auto plachtu na prikrytie vasho Yetiho, popripade kde je najlepsie ju kupit.

• 4 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem tetkauni,

Snad no comment... http://img684.imageshack.us/g/21022011074.jpg/

• 55 odpovědí
    • 12,5tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Frikulín,

Zdravím, tak jsem objednal dneska Játyho, bílá benzínová čtyřkolka, výbava Experience. Podle nového ceníku MY 2012 se dají objednat za 4.500,- sportovní sedačky, co se dávaly do Championa a teď do Freshe. Má to cenu? V prodejně Championa už neměli, Fresh se ještě nevyrábí. Zkoušel jsem sedat do sportovních sedaček ve Fabii (ne RS, měly stejný dekor jako ty v Yetíkovi) a přišly mi dost úzké. Prodejce říkal, že ve Fabii jsou o něco užší než v Yetim, ale já jsem trochu přerostlý, mám 2 metry a do šířky mám že by se za mě schovali dva vychrtlí, tak váhám, jestli do toho jít. Ty standardní mi přišly pohodlnější, jen se mi tam moc nelíbí ten dekor, jsou tam takové prolisované …

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem VladoFII,

Skoda asi prisla nato, že musi tam dat aj iny motor.... http://auto.sme.sk/c/5214172/skoda-yeti-do...-z-octavie.html

13. Zahájeno uživatelem Georgeos,

Ahoj, Chtěl jsem se zeptat zkušenějších - o kolik můžu "přejet" servisní interval, abych nepřišel o záruku? je to jedno nebo záleží na servisu? Nerad bych o ní přišel... Díky moc

• 5 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem worm5,

Ahoj vsem. Mej bych celkem zajimave tema. Vseobecne se rika, ze Octavie se hodne kradou. Ale jak je to s Yetim? Mate nekdo nejakou negativni zkusenost, ze by vam Yetika ukradli? Nebo zna nekdo oficialni statistiky, jak moc se Yetici kradou?

• 4 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem tom271,

Jaké máte zkušenosti se zavíráním 5. dveří ??? U mého Yeti-ho již od samého začátku (000005 km) zavírám tyto dveře z 90-ti % na dvakrát, až na potřetí. První přibouchnutí není natolik razantní, aby se dveře zavřely tak, aniž by nesvítila indikace otevřených dveří na multifunkčním displeji. Na podruhé dveře trochu nadzvednu a při dopadu ještě rukou dotlačím, někdy musím i tento pokus opakovat s větším důrazem. To jsem popsal, jak zavírání dveří provádím já. Když zavírá dveře někdo jiný, je těch pokusů i více a od těch ran mne bolí v uších (a lítostí i u srdce nad těmi ranami). Většinou přiskočím a dveře raději dovřu sám. Nedá se jednoduše zámek dveří nastavit, abych…

• 17 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem tetkauni,

Tak cekam doma na odtahovku, nemuzu za studena nastartovat... motor 2.0 Tdi 103KW, tocim jak chci, ale nechytne, uz to trva delsi dobu, ale dneska uz mne to dozralo a zavolal jsem service mobil.. Pocitam ze to bude bud spatnej zhavic, nebo predvstrik.. nevim, ale docela mne to stve

• 4 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem tentacle,

Ahoj, tak mám Yetíka přesně 5 měsíců a na parkovišti u Globusu mi ho během nákupů někdo poprvé pokřtil a zřejmě při parkování vedle mě si "škrtnul" . Nejsem naštvanej, protože bylo všude kolem fakt hromady sněhu a hustě sněžilo, takže možná někdo špatně viděl a sklouzlo mu to, to se stane. Naštěstí trefil jen zadní černý plastový nárazník. Takže na karoserii a laku vůbec nic není a jenom škrábance na tom plastu. Neví někdo jak to trochu opticky zakamuflovat ? Ta odřenina je jakoby světlejší proti tomu černýmu plastu. Nějaký černý lak, kit nebo tak něco ? Není na to něco ? Díky předem za rady ?

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem martyrs4,

Krásné,že?

• 26 odpovědí
    • 11tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Lukiin,

nevíte náhodou někdo, jestli už exituje yeti club - už je nás docela dost ne?

• 9 odpovědí
    • 9,9tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem zzdeny,

Co na vaseho Yetika reaguji sousedi? Nevim kde ho mam parkovat. Nerad bych ho nasel poskrabanyho. Ne vsichni tu maji auto a kdyz tak staryho pasata. A to ve dvore mame zastavarnu a sekac. Kdybych privez novou Q7 tak se nediv, ze to bud sousedy zrat. Ale ze jim bude lezet skodovka v zaldku, to me nenapadlo.

• 9 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem George Couser,

EURO NCAP: PĚT HVĚZDIČEK PRO MODEL YETI Dle nezávislých nárazových testů Euro NCAP je Škoda Yeti jedním z nejbezpečnějších SUV. Dosažení maximálního možného zisku 5 hvězdiček v novém, náročnějším hodnocení testu Euro NCAP je vynikající vizitkou pro nový model, který je v současné době zaváděn na evropské trhy. Vedle ochrany dospělých pasažérů měl na celkovém hodnocení velký podíl i stupeň ochrany dětí uvnitř vozu a ochrany chodců. Model Yeti, který nabízí až 9 airbagů a vyznačuje se stabilní strukturou karoserie z vysokopevnostních plechů, získal v kategorii ochrana posádky hodnocení přes 92%. Euro NCAP vyzdvihuje ve své zprávě zejména ochranu, kterou poskytuje kolenní …

• 8 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem TomášT,

Nevím jestli to tu je: Test základní 1.2TSI : http://magazin.auto.cz/testy/skoda-yeti-1-...-vam-libit.html V tý barvě vypadá naprosto skvěle

• 3 odpovědi
    • 9,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.