Přejít na obsah

Motor 1.4 16V / 1.6 16V

168 témat v tomto fóru

• 4 odpovědi
    • 8.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  1. LPG svíčky

• 6 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
  2. 16525 vadná lambda

• 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 104 odpovědí
    • 24.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  3. 1.4 16v 63kW - tlaky

• 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
  4. Hlučnost 1.6 77kw

• 7 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 13.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  5. Rozbor oleje 1 2 3

• 66 odpovědí
    • 9.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  6. Nestartuje motor 1.4 16V

• 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 11.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 7.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Bohužel ne ale 10.2 jsem objednán do servisu, tak jsem zvědavý co řeknou. 
    • Viděl jsem testy na Youtube a chtělo se mi blít jak ukazovali vrzání.Je to hrozné kam to dotáhli  
    • sem na tom stejně, špatné starty, chcípání po startu, před křižovatkou...jednou jede špatně, a někdy ok. V čem si měl závadu...Dík
    • Ako majiteľ druhej generácie Kodiaqa som z celkovej kvality tohto auta dost sklamaný a to najma s ohladom na to, ze som sa predtym s nicim podobnym nestretol ani pri autach s polovicnou cenovkou... Vŕzganie tapacira prednych dverí je po problemoch s asistentami, a najnovsie buchanim a hlasnými ranami od ľavej strany prednej napravy už len čerešnička na torte. To ma auto najazdených nejakých 7k km (polovica dialnicnych) Vzhľadom na moje audiofilne uši to vrzganie ale "prehltam " dosť ťažko.    @laznick @Mizu911 @F1L1Pmate prosím nejaký update ohľadom vašej situácie? 
    • OTA 1985 dorazila dnes i na H56. Stažení chvilku trvalo. Raději jsem přepnul na wlan z telefonu kde mám neomezená data. Samotná aktualizace pak trvala cca 20 minut. Vše funkční. Pocitově možná trošku rychlejší. Bezdrátové carplay mi nespadlo zatím, ale s výpadky jsme neměl potíže ani na 1941. Uvidíme dál jak to bude nebo nebude fungovat 🙂  
  • Vytvořit nový...