Exteriér
34 témat v tomto fóru
-
Při ostřikování s ucpanou zadní tryskou jsem pozoroval masivní únik kapaliny, která vytékala pod záslepkou v přední dolní části levého prahu a vytvořila pod autem louži. Jedná se o nějaký přetlakový ventil anebo o prasklou hadičku? Jak lze případně tuto hadicku vyměnit?
-
-
- 6 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
-
Nenasel jsem jine tema, tak zakladam nove. Jak jste na tom zejmena u starsich Citigo s korozi? Mame ho od roku 2015 a nasel jsem letos zacinajici korozi na obou zadnich blatnicich (v miste styku s naraznikem), okolo hrdla palivove nadrze (zde jiz docela hodne bublinek, ackoliv pred zimou jeste nic nebylo) a na prahu vpredu v miste styku s prednim naraznikem (zde zcela zacinajici). Jsem tedy docela zklaman. Jednickova Fabie na tom po deseti letech byla daleko lepe. Jsem docela zvedav na reklamaci, i kdyz zatim jsem vzdy s reklamaci koroze u vsech Skodovek po vetsim ci mensim boji uspel. Zajimalo by me jak na tom jsou podobne stara auta kde byly dodatecne instalovany podbeh…
-
- 1 odpověď
- 893 zobrazení
-
-
Zdravím. Nemáte někdo vyzkoušené, zda jsou stejné (zda pasují) přední stěrače určené pro Citigo na VW up!? Co jsem se díval v ETCE, tak kódy nesouhlasí.
-
- 6 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dá se dostat k tlačítku na pátých dveří zvenku? Nějakým odloupnutím plastu kolem tlačítka?
-
- 1 odpověď
- 3,9tis zobrazení
-
-
Našel sem na FB tohle Citigo a strašně se mi líbí ty mračítka, TADY sem je našel ke koupi. Píšou tam že jsou včetně homologace TUV. Bude s nima problém na STK? Popřípadě čím je nalepit aby šli každý 2 roky sundat (teď bych je měl na 4 roky).
-
-
- 3 odpovědi
- 9,4tis zobrazení
-
-
Ahoj Vsem... Pls nevali se nekomu doma ochranna na Citigo na zadni naraznik... Cislo na objednani je 1ST 061 197 a ve skodovce se neda objednat a ani ve skladech ji nemaji. Nahrada neexistuje... Dik za jakoukoliv radu... :)
-
-
- 7 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím lidičky, přemýšlel tu někdo už o plynovejch vzpěrách kapoty? Z čeho je použít, popřípadě délku atp? Ti naši špunti tu kapotu maj maličkou, což bude asi trošičku překážkou, ale nerad slyším že něco nejde A byla by to frajeřina
-
-
- 29 odpovědí
- 19,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, Kupuji zánovní Citigo FL (11/2017) v modré metalíze. Auto se jeví jako velmi zachovalé (najeto 47k) a lak velmi pěkný. Nenašel jsem žádné známky opravy karoserie. Nicméně hodnoty laku na autě se pohybují v rozmezí mezi 130-170 mikronů. Ne více, ne méně. Určitě to tedy vylučuje kit, znamená to ovšem, že auto bylo 100% přestříkané a nebo jsou tyto hodnoty klidně možné z výroby? Auto fyzicky nejeví žádné známky bouračky a nebo zásahů do karoserie. Auto je původem ČR a Cebia/Carvertical neevidují žádné bouračky. Díky
-
-
- 5 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-
-
Zdravím. Kdo jste z Plzně či okolí, doporučite nějaký kvalitní servis na výměnu předního skla (VW up!)? Popř. jej nechat vyměnit v autorizovaném servisu (Šmucler, nebo Porsche)? Sklo mám pojištěné, auto již není v záruce. Díky.
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci se zeptat zdali se s tím také někdo nesetkal. Na našem Citigu se nám na střeše začala jakoby loupat vrchní černá barva (máme color paket), servis tvrdí, že je to od ptačího trusu a že se na to záruka nevztahuje..
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
-
Ahoj všem muže někdo poradit čím muže být tahle závada ? Dělají to obě okna. Lezou ven mimo “rám” prostě mimo vodící gumu. Až nakonec nejde zavřít okno. Musí vždy pritlacit rukou na okno abych zavřel.
-
-
- 7 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Ahoj. Tak už se podařilo někomu trefit manželky Goucko a prasknul kryt zrcátka a vyskočil rámeček. Nevíte někdo zda je stejný styl rozebrání jako u Octy? Tzn. vycvaknout sklo atd. Díky za radu.
-
- 15 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
-
-
Dobry den, snad se pristi tyden stanu majitelem rocniho Citigo 3D a rozsirim vase rady. Muj dotaz smeruje ke stresnimu nosici. Mam moznost koupit, nikoliv vsak vyzkouset, original od Skody zde za polovicni cenu. Majitel tvrdi, ze pasuje na 3D i 5D, cemuz by se asi dalo verit, nebot kod produktu se lisi jen 1ST071126 a 126A, ma s tim nekdo z vas nejakou zkusenost, nez se obratim, na nejakou Skoda technickou podporu ? Diky Ales - Brno
-
- 8 odpovědí
- 5,6tis zobrazení
-
-
Další maličkost nebo vychytávka je samočinné otevírání kufru po odjištění dálkovým ovládačem. Technicky by to neměl být problém jen bude asi nutno vyměnit plynové vzpěry,které při zavřeném kufru neposkytují dostatek prostoru pro nasunutí pomocných pružin které mají za úkol kufr otevřít. Nezkoušel to někdo vychytat?Díky D.
-
- 4 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, neřešil někdo odstranění znaku Škoda na zadních dveřích? Jde to bez problému? Jsou dveře pod znakem rovné nebo je tam nějaký prolis?
-
-
- 9 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, chceme si na Citigo pořídit střešní box, jaký by jste nám doporučili a který by nám na auto šel? Děkuji za tipy.
-
- 29 odpovědí
- 18,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, taky jsem čerstvým majitel červeného Citigo, ale jedna věc mi tam bohužel chybí a to POLEPY. Už nevím jak dál, nejsem schopen sehnat někoho seriózního, kdo by byl ochoten mi pomoci s tím, je naměřit + určit materiál (lesk, mat), vzálenosti mezi pruhy atd. no proste vše pro to, abych si mohl nechat plotrem udělat a nalepit.... Najde se prosím? Předem děkuji
-
-
- 16 odpovědí
- 12,7tis zobrazení
-
-
Tak další prů*er je na světě, dnes sem přijel domu otevřel sem kufr a vypadla na mě levá zadní lampa. Ulomilo se to v místě viz. obrázek (ono se to teda ani nikde jinde ulomit nedá)
-
-
- 17 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
VW UP! TSI má standardně z výroby už kryt kapoty, viz foto. Neví někdo pod jakým číslem se dá objednat u VW popř. Škody?
-
-
- 33 odpovědí
- 21,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mám Citigo Elegance plus.Koupil jsem paket Monte Carlo (křídlo,přední lízo) Barva auta je pearl chci to nechat nastříkat na černou ale nevím jakou ? Nejlépe která se dává na Monte carlo.Nevíte někdo kdo barvy ? dík za info
-
-
- 31 odpovědí
- 16,9tis zobrazení
-
-
Chtěl bych se zeptat jestli někdo už předělával světla z neFL na FL. Myslím přerní světlomety.. Co vše se musí upravit?
-
- 6 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, neresil jste uz nekdo jak dodelat listu u zadniho okna u tridverove varianty. Nelibi se mi ten zub.
-
- 0 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, záteká mi do interieru. Jsou ucpané hadičky co jsou pod oknem. Pod tím cerným plastem je vidět stojící voda. Nemůžu ale oddělat ty plasty, abych se tam dostal. Stěrače jsem už sundal. Mechoš mi po telefonu moc neporadil, že citigo ještě v těch místech rozdělaný neměl. Němáte někdo zkušenost?? nechci si rozbít sklo. Ty plasty drží celkem napevno a jsou zasunuty pod okno. Díky
-
- 8 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
-
-
Zimní clona chladiče Citigo, Zimní clony se upevňují na masku Používáním zimních clon se zkracuje dobu zahřátí motoru, zrychluje se funkčnost topení a zkracuje se doba použití sytiče
-
-
- 7 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
-