Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Autohifi, Navigace

1. Zahájeno uživatelem MoGamer,

dobrý den chci si pořídit škodu rapid v eleganci a zajímalo by mě jestli na radiu amundsen+ jsou přehrávat videa pokud ano v jakém formátu děkuji

2. Host amissus
    Zahájeno uživatelem Host amissus,

Nadpis asi hovoří za vše, může se někdo fundovanější vyjádřit, jestli by s tím v Rapidu měl být problém, když Columbus, který se oficiálně nenabízí, tam jde? Včetně zachování ovládánín na volantu a zobrazování parkovacího asistenta.

3. Zahájeno uživatelem jaroslav25,

Ahojte potreboval by som vedieť ako zdemontovať autorádio SWING na Rapide SB aby som sa dostal ku kabeláži. Ďakujem za odpovede

4. Zahájeno uživatelem 21Marek,

Ahojte, mam skodu rapid s radiom swing a nejakym nedopatrenim sa zabudlo pri vybere konfiguracie na bluetooth. Dost casto v aute telefonujem a s tymi sluchatkami z telefonu je to otrava. Viete poradit, ake riesenie by bolo najvhodnejsie pre dodatocne doplnenie?

5. Zahájeno uživatelem Rommy,

Tak mám 4 týdny nového Rapida 1.2 tsi a protože v autě travím hodně času hlavně čekáním, nechal jsem si tam dát z mé bejvalé II octávky columbuse. Čekal jsem nějaké nastavování nebo úpravu softwaru, ale nic nebylo potřeba. Spolupracuje s ovládáním na volantu, nevybíjí baterii, píše stanice na maxidotu.... Vše co mě chodilo na octavii.

6. Ahojte, ak má niekto záujem môže si stiahnuť update. Heslo: skodahome MST2_EU_SK_ZR_P0478T

7. Zahájeno uživatelem sdworak,

Zdravím chci se zeptat jestli má někdo zakoupené autorádio s Číny a namontované . Prosí o foto a zkušenosti.

8. Zahájeno uživatelem JendaBu,

Zdravím všechny. Koupili jsme synovi subwofer a kabely mám natažené, ale nedokážu natáhnout plusový kabel od baterky, Poradíte prosím někdo jak ho dostat do vnitřku, Našel jsem svazek, který je pod volantem, ale nevím jak na to, abych nějak kabel nepoškodil. Máte někdo nějaký nápad nebo fígl. Díky předem

• 1 odpověď
    • 278 zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Funlife,

Ahoj, Prosím o radu jestli se někdo setkal se situací, kdy telefon připojený do USB vstupu v režimu "pouze dobít" nestíhá při použití navigace telefon dobíjet. Vyzkoušel jsem několik kabelů, včetně opravdu kvalitních a krátkých, ale kapacita baterie mobilu pořád ubívá. Pomohlo by zakoupit originál Škoda kabel? Nebo jak to řešíte Vy? Tahat kabel a nabíjet z autozásuvky přes celé auto je hrozná opičárna a výsledek je o něco lepší ale také ne 100% rychlosti dobíjení na kterou jsem zvyklí. Auto Rapid Spaceback 2016 Telefon HTC M8 Díky za rady Funlife

• Negativní
    • 23 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Wexino,

Myslím si že je škoda, že Android Auto nemá samostatné vlákno, takže tady to je. jaké jsou vaše zkušenosti s Android Auto? Vykopávám naší recenzí

11. Zahájeno uživatelem Lupekar,

Dobrý den, měl bych dotaz, mám rapida z roku 2018 dodatečně jsem na něm teď aktivoval smartlink v autorizovaném servisu. Po aktivaci jsem ale narazil na problém, že po zapnutí smartlink na displeji auta vidím jen možnosti android auto a mirrorlink. úplně mi ale chybí možnost carplay. dokázal by mi někdo říct proč to tak je?

12. Zdravím, Mám Rapida Style+MR2019, kde mám 6xrepro + ŠkodaSurround a virtuální subwofer (který je podle mě k ničemu). Mám odhlučněné skoro celé auto viz. moje téma https://forum.skodahome.cz/topic/155821-vytlumen%C3%AD-odhlu%C4%8Dn%C4%9Bn%C3%AD-vozu/ Hudba je oproti mému služebnímu autu (Rapid Ambition+ MR2019 4xrepro jenom přední) mnohem kvalitnější. Po vytlumení/odhlučnění se audio posunulo o několik tříd výš. Díky vytlumení je hudba kvalitnější a díky odhlučnění je ve voze větší ticho takže to audio vynikne. Můj dotaz je, zda se vyplatí i přes moje úpravy výměna repro? Moje představa je cca 2xset: 2x 4258,-Kč https://ww…

• Díky
      • Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 58 odpovědí
    • 15,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem TobiasCZ,

Dobrý den, vlastním škodu Rapid rv. 2016 mám problém s bluetooth (různě se seká, a při volání je sekání tak nesnesitelné že vůbec nerozumím co volající říká) Myslíte si že by aktualizace Swingu (5JA035871) pomohla? Popř. jak aktualizovat? Děkuji za pomoc!

• 1 odpověď
    • 454 zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Hil1,

Přeji dobrý den, vlastním rapida r.v. 2015, ale již model 2016 , V tomto mám asi obyč. Swing rádio, viz. foto, bez BT, je nějaká reálná šance u tohoto rádia nějakým způsobem dodělat navigaci a handsfree , mám multifinkční volant, kde jsou i nefunkční tlačítka na ovládání telefonu, vůz má i maxidot.

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem henrybrno,

Ahoj, poslední dobou mám dost problém s přehráváním hudby z telefonu, rapida mám rok výroby 2013 a rádio Amundsen+. Již od začátku co auto mám to občas dělalo problémy, ale v poslední době neustále. Připojím telefon pomocí bluetooth, telefonování bez problému, ale hudba se mi nechce spustit. Smažu tedy párování a spáruju znovu. Hudba pouštět jde, ale třeba druhý den už mám opět problém, že po připojení telefon ukazuje připojeno pro telefonování, ale už tam nejsou media. Vyzkoušeno na dvou telefonech, měl někdo také takový problém?

• 2 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Tomasn24,

Zdravím lidi,nemáte náhodou manuál na zapojení MDI jednotky na rapida rok 2013 a autoradio swing? Děkuji za odpověď

17. Ahoj všem, jsem tu nový a to nejen jako uživatel fóra, ale i jako řidič Škodovky. Do dneška jsem jezdil v Citroenu vyrobeným v roce ještě před naším letopočtem, který elektriku viděl možná jen když jsem se ploužil kolem nabíjecích stanic moderních elektroaut. Nicméně.. před dvěma dny jsem si pořídil Škodu Rapid, modelový rok 2018. Aktuálně v něm mám Swing+ infotainment (bluetooth, konektivita SmartLink - ta ale není uvolněná, AUX, USB, mikrofon, bez navigace, slot pro SD kartu umístěn pod displejem přímo na rádiu). Abych byl úplně konkrétní, číslo zařízení: 5JA 035 871C, hardware: C71, software: 8395. Ve výbavě vozu jsou také zadní park…

18. Zahájeno uživatelem Josef_1,

Ahoj, mam dotaz, DAB je samozrejme zatim hudba budoucnosti,ale kdyz uz ted budu uvazovat, ze jsem si bohuzel v Boleru nedal funkci DAB s vyhledem do budoucna neb se nechci po 5 letech auta zbavovat,, lze to dodatecne dodelat-aktivovat?Je to otazka softwaru nebo hardwaru? Zatim mam dojem ze skoda ma bolero snad v nekolika verzich, tzn bolero se smartlink a bez dale bolero s dab a bez,bolero se smartlinkem a dab atd.Jinak nevite kdy by melo dojit k ukonceni analogoveho vysilani? Dekuji za objasneni

19. Zahájeno uživatelem Mareczekh,

Zdravím, nikde jsem nic nenašel, pokud to někde je, prosím o nasměrování :-) Mám škoda Rapid Spaceback, rádio SWING, rv. 7/2014. Jedná se mi o šumění rádia, když kterékoliv naladím. Některé jde lépe, některé hůře. Ale když jedu jiným autem, tak rádio hraje krásně a nikde se neztrácí signal, nešumí. U mě ano a cestou do práce, cca 30km, to je neustále. Čím to může být? Prut jsem zkusil jiný, a stejné. Když vyměním celou anténu - uvažuji o ploutvi, pomůže to? Nebo to může být něco jiného? Díky moc za jakoukoliv radu!

• 5 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem kerim1,

Potřeboval bych poradit ? jak dám a kde najdu barevné loga stanic do svého autorádia. ŠKODA RAPID výbava STYLE Děkuji.

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 15,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem michalcrha,

Ahoj , premýšľam o kúpe Škoda Rapid. Zaujímalo by ma či sa nejak líši audio systém podľa roku výroby auta resp. úrovne výbavy. Nedávno som bol na služobnej ceste na 2019 1.0 81kw , a hralo to celkom fajn. Druhá vec čo ma zaujíma, bol v niektorej z výbav rapid aj subwoofer ? A tiež je niekde uvedená špecifikácia výkonu a repro pre konkrétnu úroveň výbavy ? Vopred Ďakujem za odpovede. Michal

• 1 odpověď
    • 1,1tis zobrazení
  22. Host
    Zahájeno uživatelem Host,

Zdravím, mam problém u Rapida z druhé ruky s tím, že se nedá připojit žádné zařízení přes Bluetooth. Když v maxi dotu zkusím navázat spojení, hledá to jen telefon původního majitele který do toho nacpal všechny čtyři telefony (pokud se nepletu, tak víc to myslím nejde, takže přidat další nepůjde), tovární nastavení je nesmaže, zůstanou tam jakoby zařízení bez názvu a při pokusu smazání z možnosti Přehrávač hudby píše, že je používáno zařízení jako telefon. Škoda servis absolutně netuší, zkoušel jsem androidy, zkoušel jsem iPhone, iPad, vytáhnout pojistky pod volantem a pořad nic. Nevíte někdo, co s tím? Jinak to tak je už asi rok a půl a neřešil jsem to, pak jsem v T…

• 3 odpovědi
    • 5,7tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem miklisek,

Protože můj RAPID nebyl ze série (ani za příplatek) vybaven zadními reproduktory (stejně dle ohlasů zde nevalné kvality), nastal čas dodělání ozvučení zadní části auta. Využil jsem nabídky vsetínské formy HTCAR a stal se pokusným králíkem aplikace reproduktorů do zadních výplní dveří. Zadní reproduktory jsou totožné jako přední u OI nebo zadní u OII, tzn.širokopásmový s uchycením 165mm, výkon 80W, výškový 50W, oba impendance 4 Ohm. Dodané reproduktory mají originální koncernové označení čísla ND. Balení reproduktorů: Relativně zkušenému a znalému člověku montáž zabere cca 6 hodin práce, protože tato montáž se musí dělat s rozmyslem a trpělivě. Doporuč…

24. Zahájeno uživatelem Ureczech,

Zdravím, potřeboval bych radu, moc se v tom nevyznám. V mém Rapidu není od výroby HF sada s BT. Proto jsem se rozhodl, že si pořídím místo aktuálního rádia Swing, rádio Amundsen+, které má integrovanou bluetooth handsfree sadu. Zřejmě najivně jsem si myslel, že stačí poté následná dodatečná instalace mikrofonu a vše bude fungovat jak má. Při dotazu v servise Škodovky mi bylo řečeno, že bude potřeba doinstalovat i řídící jednotku pro HF sadu. Může mi někdo poradit, zda to je nutné když je BT HF sada integrovaná v Amundsen+? Děkuji za rady.

25. Zahájeno uživatelem Polo987654,

Caute, zhanam navigaciu na Skoda Rapid a neviem ci mozem pozerat aj navigacie pre Octaviu ako napr. tuto z aliexpress: https://www.aliexpress.com/item/1005003720821494.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.75421473nOZOFN&algo_pvid=5021abd6-cbac-4f88-8aea-f70371716a2e&aem_p4p_detail=202210121023213173554138477920002507827&algo_exp_id=5021abd6-cbac-4f88-8aea-f70371716a2e-9&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000026930375167%22%7D&pdp_npi=2%40dis%21USD%21138.29%2189.89%21%21%21%21%21%402101e9d316655954014351700e6110%2112000026930375167%21sea&curPageLogUid=aML0XjxKtoc8&ad_pvid=202210121023213173554138477920002507827_2 Popripade, …

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.