Přejít na obsah

Autohifi, Navigace

109 témat v tomto fóru

• 76 odpovědí
    • 36.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  1. USB flashka

• 13 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  2. iPod a Swing MR2017

• 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
  3. Rušenie BLUETOOTH

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  4. Přehrávání z SSD

• 9 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
  5. Swing a SD karta

• 13 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  6. AUX vstup na SWINGu

• 8 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
  7. Nefunkční AUX.

• 6 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• A máš to v telefonu určitě spuštěný?  f4d35658-569a-4aa6-a4e2-6ce09f5d409d.jfif
    • Ahojte škoda superb 1 2.5 TDi 120kw mám tu taký problém že keď vám vypne smerovku pri vyrovnaní volantu (puknutie) tak mi to teraz puká celú dobu stačí otočiť kľúč do prvej polohy a už to puká smerovky idú normálne. Ďakujem za každú radu 
    • Stejně by mně zajímalo jaký je rozdíl mezi plachtěním v EKO režimu a "plachtěním"  v režimu N u dvouspojkového DSG DQ381 (2024). V různých návodech jsem se dočetl, že 1. v ECO režimu při sundání nohy z plynového pedálu se u motoru vysune ze záběru spojka a motor běží na volnoběh. 2. když jede vozidlo v režimu N ze svahu dolů (tedy na volnoběh), převodovka nemaže. Tím se automatická převodovka může přehřát a poškodit. Proč v ECO režimu je volnoběh povolený, ale při zařazení N není? V obou případech jde  o stejný mechanismus vypnutí spojky? Může to nějaký znalec na DSG vysvětlit?      
    • Dušane takže když se dám strhnout, zapojím velkou baterku, tak se mi může stát, že si odpálím alternátor kvůli jeho přetěžování? Já silnější AKB chci proro, že po startu zapnu výhřev přední + zadní skla + zrcátka a jedu s tím jen 5 km do práce. mmch Yeti 1,4  
    • Je to blbost už jen proto že OII měla sedačky ve vyšší výbavě mnohem lepší než OIII. Eletrika ti samozřejmě nebude sedět například airbagy jsou úplně jiné a zadní sedačky ti nesednou ani mechanicky. Když už měnit díval bych se po sedačkách z golfu mk5-6
  • Vytvořit nový...