Přejít na obsah

Elektrika

378 témat v tomto fóru

• 5 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
  1. Dobianie na Felde

• 5 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  2. Felicia konektor

• 5 odpovědí
    • 16.4k zobrazení
  3. Význam signálů lambda

• 5 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
  4. Zadní mlhovky

• 5 odpovědí
    • 5k zobrazení
  5. Klakson

• 5 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
  6. problém s dobíjením

• 5 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
  7. Jak zavřít el. okna

• 4 odpovědi
    • 14.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
  8. el. okna felicie

• 4 odpovědi
    • 5.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
  9. zapojenie imobilizera

• 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.2k zobrazení
  10. Pomoc asi je někde zkrat?

• 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  11. Co to je?

• 4 odpovědi
    • 2.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ani podla navodu to mozne nie je. Maximalne ovladanie PP cez packu stieracov (ak to vobec nieco take ma) 
    • Amundsen ostavaju mapy na karte a karta vlozena v radiu. Nic netreba stlacat
    • mozna bych zkusil naformátovat kartu v necem jinem. nebo to zkusit pres USB. 
    • Ahojte,   Stiahol som nove mapy, rozbalil, naformatoval kartu, nakopiroval nove mapy na kartu, vlozil som to naspat do auta a postupoval som podla tohto manualu (teda:  NAV -> settings (in NAV) -> Information about version -> actualization (SD/USB) -> proceed as the navigation system requires) a vyhodilo to chybu, ze nevie najst data/zdroj.   Ale ked pozriem verziu databazy tak je tam novsia. Viete mi prosim niekto poradit? robim nieco zle? Diky   Pred aktualizaciou:   Po:  
    • Tak pár stovák km od výmeny chladiča oleja už nabehané. Teplota oleja klesla cca o 8-10°C.   Dnes cesta do práce 75km, z toho cca 50 diaľnica.  Vonk. teplota 21°C, tempomat 137km/h na diaľnici. Najvyššia teplota oleja 108°C. Pri zaťažení a stúpaní teplota klesala až k 99°C, pri klesaní naopak stúpala. V priemere 104°C je za mňa už super.   Minulý piatok diaľnica so zastávkou na pol ceste-cca 10 min zastávka. Teplota vonkajšia 35°C, najvyššia nameraná teplota oleja 113°C.   Uvidíme cestou domov, keď budú vyššie teploty a dám súvislú jazdu. Ale myslím si, že tá výmena mala opodstatnenie.   Čo ma mrzí je servis. - olej nedoplnený po výmene chladiča oleja - toto je za mňa úplne, že mimo technického a logického vnímania   - plus včera som dopĺňal asi 2 dl chladiacej kvapaliny. Dúfam, že všetko dobre poskladali a nestráca sa. Odvzdušnené vraj bolo.  
  • Vytvořit nový...