Interiér
258 témat v tomto fóru
-
Ahojte, mam nestandardnu otazku a "problem", ktory pravdepodobne este nikto neriesil. Ide o to, ze soferujem s rucnym ovladanim a teda lava ruka obsluhuje volant, smerovky a pravou iba plyn a brzdu. Kedze mam 3.5 FL RSu, tak rad sa obcas preveziem sportovo a jednoducho kvoli tomu, ze lava ruka je samozrejme na lavej strane volantu, nemam ako preradit na vyssi stupen prevodovky a viem iba podradit. Aj v Sku prevodovka neradi ako by som chcel a v skratke chcem vediet radit aj manualne ako kazdy "zdravy" clovek. Otazka teda je, ci je nejako mozne preprogramovat "upshift" na ine tlacidlo volantu, ktore je na lavej strane? Rozmyslal som nad tlacitkom…
-
-
- 3 odpovědi
- 936 zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Nesetkali jste se někdo s tím, že se zasekl zadní bezpečnostní pás v poloze, kdy jsou sklopené zadní opěradla? Pás se pak neuvolní ani při vrácení opěradla zpět a je dost napnutý. Auto je na rovině, čili sedačka není v nějaké poloze, kde by měl být pás zaseknutý. Díky moc
-
-
- 8 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zdravíčko, zaujímalo by ma, či sa nedá tak nastaviť to osvetlenie aby fungovali podobne ako stropné svetlá. T.j. keď dvere sú otvorené tak svietia. Dosť som prekvapený z toho že v noci svieti v kuse. Viem že sa dá nastaviť intenzita svietenia, ale neviem či sa nedá nastavaiť tak ako to píšem vyššie. Ďakujem.
-
-
- 68 odpovědí
- 38,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, zvazuji koupit ozonovy generator za ucelem dezinfekce klimatizace. Mohl bych se zeptat na vse zkusenosti/doporuceni ? Ma to smysl ? Opravdu mne to zbavi pripadne plisne v klimatizaci ? Stale se rozmyslim, zda usetrit a koupit na dodelani generatot z Ciny. https://www.aliexpress.com/item/32912994787.html?algo_pvid=d786b80a-850f-4f81-a365-6ede10a5d96b&algo_expid=d786b80a-850f-4f81-a365-6ede10a5d96b-3&btsid=8e9f1be8-5cae-46ee-8cab-578372d1ae7f&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_8,searchweb201603_52 Nebo uz hotovy zakrytovany vyrobek. https://www.expondo.cz/ulsonix-ozonovy-generato…
-
-
- 32 odpovědí
- 18,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, měl bych dotaz ohledně zadních středových výduchů. Když mám puštěné topení nebo i klimu, tak ze zadních výduchů nic nefouká. Nevíte co s tím?
-
-
- 3 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Neriešil niekto výmenu plastov - medzi dverami a prahové? Pohrávam sa s myšlienkou, že ich vymením za bledé (béžové) ako je stropnica a časť dverí by som dal do hnedej kože. Nepáči sa mi táto kombinácia ako je v L&K. Nemáte niekto foto ako by to mohlo vyzerať, prípadne nevie to niekto upraviť v nejakom programe pre predstavu? Ďakujem :-) ....
-
- 4 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám nové auto Škoda Octavia 3 2018 2.0 DSG, cca 75k najeto. Jezdím s ním už měsíc, a všechno bylo v pohodě, dokud se nezačali ozývat zvuk, jako kdybych měl vzadu cvrčka. Ozývá se to hlavně vzadu od kufru nebo od zadních dveří a přijde mi, že ze střechy, ale to je spíše jen pocitově. Není to tak silný zvuk, ale když otočím hlavou, je to mírně slyšet. Někdy se ten zvuk vůbec neozývá. Zkoušel jsem vypnout klimatizaci, rádio, ale zvuk se stále ozývá. Napadlo mě, jestli by to nemohlo být nějaké ložisko nebo něco v klimatizaci, co by tam mohlo překážet. Nevím, jestli má cenu auto dávat do servisu, jestli to nebude nějaká blbost. Nebo by stačil…
-
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den škodováci. Doufám, že se zde najde někdo kdo dokáže poradit. Na O3 combi 2016 1.6tdi 81kw se zasekává bezpečnostní pás. Pokud auto zaparkuji odpoutám se, pás se navine. Když auto stojí v mírném kopci (už se děje i na rovině) se mi nedaří znovu připoutat. Pás je zaseklý v navinuté pozici. Pro odblokování se musím lehce rozjet s autem a poté se připoutat. Ví někdo v čem by mohl být problém popř poradit nějaké řešení? Díky
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím. Chlapi mám menší problém. Chci si dát led pásek (zasouvací světlovod) do do drážky palubovky. Jenomže ta drážka je vcelku není tam mezera . Viz obr. Takže se ptám můžu to prořezat nebo vznikne nějaký problém s očalouněním nebo s pozdějším vrzáním nebo eventuálně s airbagem? Ten plast v té mezeře je nějaký měkký. Díky za případné rady. Ještě mě napadlo nalepit pásek úzkou oboustrannou páskou. Jestli to ale přežije letní vedra.
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mám elektrickou sedačku řidiče s pamětí v O3, Sedačku nastavím do určité polohy, tuto polohu uložím do paměti. Po vypnutí motoru a uzamčení auta dojde za pár minut k narovnání opěradla sedačky o nějaký centimetr do přímější polohy a sedačka vyjede nahoru o pár mm. Pokud obnovím paměť je to poloha, kterou mi "doporučuje auto", nikoliv ta moje. Když jsem zkoušel uložit jiné polohy vyšší sedadlo, nebo více narovnaný opěrák, tak to zůstalo tak. Mám z toho pocit, že auto nechce, abych v něm "ležel". Má to někdo stejně a zkoušeli jste s tím něco dlělat? Díky
-
- 0 odpovědí
- 955 zobrazení
-
-
-
Mám barevný MaxiDot (nebo jak se tomu oficiálně říká) a asi dvakrát jsem si všiml, že když listuju mezi údaji (aktuální spotřeba -> průměrná spotřeba atp.), tak čísla v průběhu toho listování zoranžoví a když se to okno "zvětší", zase to zbělá. Barvu mění jenom ta čísla, nic jiného. Normálně jsou ta čísla pořád bílá, i v průběhu listování. Tuší někdo, co to znamená? Nikde v manuálu jsem to nenašel a googlení bylo taky neúspěšné. A bohužel tím, že jsem si toho zatím všiml jenom dvakrát, nedokážu ani odhadnout, s čím by to mělo souviset. Nějaké nápady? (ono to není důležité, ale vrtá mi to hlavou)
-
-
- 58 odpovědí
- 20,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry den, napadlo me ze bych si mohl udelat v me ofci (2013 Octavia 3) barevne zadni svetla, ale nikde nemuzu najit zadne zarovky, je to vubec legalni mit? Popripade zkousel jste to nekdo? Zatim jenom vim ze patice na zadni zarovky je CW5 a 12V.
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Ahojte chcem sa spytat mam oct 3 a stalo sa mi ,ze mam jemne skrabance na pristrojovke.Poradte prosim nejaku dobru radu a kozmetiku na pristrojovku.Aby tie skrabance zmizli.Dakujem
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Hezký den, skočil mi do rozvodu vzduchu pod sedačkou řidiče kámen :-( Je nějaké řešení, jak ho vytáhnout, aby se nemusela vyndávat sedačka? Přípdaně co všechno se musí vymontovat, aby se dal vyndat ten rozvaděč a kámen vysypat? Díky za rady.
-
-
- 5 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám OIII standart sedačky a chtěl bych nějaké sportovní,aby měli trochu boční vedení...ty sedačky v provedení Dynamic se skoro nikde nenabízí a tak jsem přemýšlel jestli není možná záměna s jiným modelem,kde ty sedačky s bočním vedením jsou...např. Škoda Rapid Spaceback...předpokládám,že asi není nějaký model v nabídce,kde by se dali sedačky prohodit,aby seděli bez úprav a nebo jen s maléma úpravama...momentálně mám vyhřívané předky a to bych chtěl zachovat...je něco co by se případně dalo použít např. napříč koncernem?A co přímo ten rapid,nedali by se sedačky použít?Jestli žádná varianta není,tak budu muset počkat až se někdy v budoucnu objeví na OIII z paketu Dyn…
-
-
- 60 odpovědí
- 30tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Čaute.Kúpil som si tento držiak,vojde sa tam v pohode Samsung Galaxy S20 Ultra aj s puzdrom.Problém je v tom že mi v priestore na poháre nedrží.Je to celé robené do kónusu.Vybral som aj tú gumovú vložku zospodu ale pomohlo len minimálne.
-
- 6 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Dobry den. Neviete náhodou kde by sa dalo kúpit nové ošatenie sedaku, alebo celý komplet sedak alebo celá sedačka na O3, alcantara? dik
-
- 7 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Nikde jsem to tady nenašel budou pasovat sedačky z OII RS na OIII bez nějakých úprav?Myslím jestli prostě do toho auta sednou?A jestli je rozdíl v prohození verze liftback a kombi nebo sedačky jsou stále stejné?
-
-
- 17 odpovědí
- 17,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, Mám takový problém, teď od 23.12 jsem odstavil auto, celý dny pršelo a v noci mrzlo a dneska jsem došel do auta a bylo zamrzlé venku i uvnitř čelní sklo a dokonce celý sklo na panoramatické střeše ( mám octavii vrs combi, takže přes celé auto) Přemýšlel jsem, čím to mohlo být, tak jsem po tom jak se auto zahřálo otevřel panoramu a předek totálně zamrzlý a pak jsem tak 25 minut bojoval se zavřením, nešlo to, vracelo se to, už jsem myslel, že to bude stát venku do zítra s otevřeným oknem :D nakonec se to zavřelo.. nicméně jsem celkem v šoku, že jsem měl poprvé v životě zamrznuté čelní sklo..nevíte čím to může být? panorama po otevře…
-
- 10 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci se zeptat, jakým způsobem řešíte připevnění kabeláže k přístrojové desce v případě připojení telefonu k infotainmentu vozu. (přilepení/přichycení kabelu pomocí nějakých úchytek, vedení kabelu skrz přístrojovku, ...) kabel může být trvale umístěn ve voze. Díky
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, koukal jsem na netu po nějákých potazích na sedačky u OIII ale všechny potahy jsou vzhledově horší než originální sedačky. Máte nějaké doporučení?
-
-
- 52 odpovědí
- 19tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý deň, ja by som sa chcel informovať, či Octavia III mala priestor na dáždník v predných dverách garantovaný len výbavou alebo čím, lebo ja v octavii tento priestor nemám, ale brat v Superbe II už áno. Vďaka za odpoveď.
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravím pánové, zatím jsem zde všechno našel a touhle cestou Vám chci zároveň za všechny informce co jsem tu našel moc poděkovat, hrozně jste mi pomohli :) A k věci - zatím jedinou věc, kterou jsem nebyl schopný díky Vám tady si vyměnit jsou ledky v přístrojovce (podsvícení budíků) chtěl bych si tam dát celo červené podsvícení, žárovky na to mám, ale nevím jak to rozebrat, na co si dát pozor atp. - nemáte někdo zkušenost? :) Moc díky a mějte se :)
-
-
- 5 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Dobry den. Mam pustenu ventilaciu, AC vypnuta. Akoze v pohode vzduch, normalka. Pocas jazdy nic nezvycajne. Chcem zaparkovat, zaradim spiatocku a v tom akokeby sa nieco preplo vo ventilacke a je citit take ako plesen jak keby z klimatizacie. Ale ta je stale vypnuta. Skratka nieco sa tam automaticky prepne a fuka vzduch ja neviem ci na predne sklo.. No v kazdom pripade budem musiet dat precistit klimu.. Viete poradit, ze co sa tam prepina, preco smrdi klima len pri cuvani?
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Poraďte mi prosím, jak demontovat v OIII přední popelník včetně zajížděcí krytky, zapadl mi za něj malý TP a nemůžu se tam dostat. Díky moc 🤟👍
-
- 4 odpovědi
- 4,5tis zobrazení
-