Exteriér
224 témat v tomto fóru
-
Měsíc mám objednanou O III RS Combi a přemýšlím o přiobjednání panoramatické střechy. Po přečtení manuálu mě ale odrazuje poznámka, že ovládání střechy je funkční pouze do 20 stupnů C. Máte s ní někdo zkušenosti? Když v létě přijdu k rozpálenému autu znamená to, že si střechou k vyvětrání nepomůžu?
-
-
- 51 odpovědí
- 57,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
...tak je tu jaro a čas pohnout se dál, dětí už nechcou jezdit na pronajatý chalupy a dostali nápad vozit si chalupu sebou, otázka tedy zní: dodělávali jste někdo tažný ? a druhá otázka: táhl někdo za Olll karavan ?...dík za reakce...
-
-
- 132 odpovědí
- 81,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, mám pár dotazů na které neznám odpověď a potřeboval bych poradit od zkušenějších. Potřebuji vyměnit přední masku(praskla), ale při porovnání s cenou bych to vazl rovnou s celým nárazníkem (tu tam dírka, oděrka v barvě). 1. Jak se jmenuje polystyrenová výztuha viditelná skrze masku? Viz příloha. Mám ji taky prasklou po ťukanci a asi bych taky vyměnil při jednom. 2. Maska je s nárázníkem v jednom kuse a kdybych se rozhodl měnit jen masku bude to pro mě pracnější, že? 2. Rozhodující pro mě je hledat nárazník na O III, před faceliftem, v mé barvě černé (je jich více, než jen magická?) - 1Z1Z? Díky. Nárazník už jsem měl dole, takže vím jaká to je krás…
-
- 16 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Ahoj ve spolek, poptával jsem pár lakoven s přelakováním kapoty motoru, kterou už mám po nějakých 230 000 km pěkně omlácenou od kamínků. Hold zástěrky nejsou cool. Cena je kolem 7 500 Kč, ale dali mi tip, že cena za lakování více dílů je nižší. Neměl by zájem se někdo spolčit a přidat se na jeden termín? Hádám, že s bílou candy tu mají všichni stejné zkušenosti. Jako musím říct, že jsem nikdy takový jev na kapotě jiných značek aut neviděl... Jsem z Prahy. Termín, někdy v roce 2025. Chtěl by se někdo s bílou candynou přidat? Jirka
-
- 0 odpovědí
- 274 zobrazení
-
-
Ahoj, řešil jste někdo molitanovou výplň blatníku u předních dveří, je permanentně nasáklá vodou. Podle mě dobrý "škoda kurvítko", na zrezivění.
-
-
- 54 odpovědí
- 25tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mám dotaz. Když venku prší a auto stojí celý den na dešti, tak po otevření dveří u řidiče vyteče na můj vkus dost vody z prostoru někde pod panty dveří. Kde se tam voda udrží netuším. Máte někdo podobnou zkušenost? Ostatní dveře jsem nezkoumal (zatím).
-
-
- 87 odpovědí
- 54tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, potřeboval bych sehnat šroub, co drží zámek dvěří na zadních dvěřích u spolujezdce. Co jsem koukal, tak jsou ve všech dvěřích stejný. Bohužel se mi na netu nepovedlo najít ten konkrétní šroub, resp. sem našel kód toho dílu, ale na netu podle toho už pak ani jeden neodpovídá tomu, co mám v autě. Mělo by se jednat o šroub pod kódem WHT002541, ale na netu pak ty šrouby vypadaj odlišně. Poradil byste někdo, kde koupit ten samý, co je na fotce? Jinak přikládám ještě schéma dílu, tam se jedná o č. 19.
-
- 3 odpovědi
- 430 zobrazení
-
-
Zdravím. Hledám a stále nenacházím jeden druh spoileru, křídla, odtrhove hrany, lipu, prostě nevím jak to nazvat 5 dveří. Na Škoda eshopu a u jiných prodejců se prodávají hrany, které jsou vyvýšené, přesahují přes hranu kufru ale tohle já nechci. Domnívám se, že už se to neprodává a mohlo to být u aut kolem roku 2014, 2015. To co hledám a ani na fotkách u vašich aut to není vždy jasně zřetelné, je hrana spoileru, která je zároveň s hranou kufru, do výšky to je tak půl až centimetr vysoký. Špatně se to popisuje, proto budu rád za fotku a pokud se najde někdo, kdo to pochopil, budu rád za číslo dílu. Děkuji.
-
- 7 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, Dneska jsem si při vykládání nákupu z kufru auta všiml na jedné ze dvou vzpěr kufru poškozenou/prasklou plastovou krytku dané vzpěry viz. foto Zajímalo by mě co s tím jestli to nějak může ovlivňovat funkčnost případně zda li vyměnit celou vzpěru , pár vzpěr nebo jen samostatnou krytku pokud to vůbec jde. Předem díky
-
-
- 8 odpovědí
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Caute. Chcem sa opytat skusenejsich clenov. Mam elektricky sklopne spatne zrkadla a lave soferove pocas sklapania a odklapania sem tam tak pukoce. Prave to nerobi. Je to normalne ci treba dat reklamovat. Auto je este v zaruke. Dakujem.
-
- 23 odpovědí
- 18,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Dobrý den kolegové, prosím o pomoc, přečetl jsem manuál včetně dílenské příručky, nikde ale není popsané vedení hadic s kapalinou do ostřikovačů. Přestal mi fungovat ostřik na zadním okně. Pojistka, vzhledem k tomu že je souběžně ještě s centrálem je ok, přední otřik jak okna tak světel funguje. Stěrač jako takový také funguje. Sundal jsem zadní tapec v kufru a je tam sucho. Když zkusím na čisté podlaze ostříknout zadní okno, nic pod autem není. Zkusím dnes ještě vyčistit trysku ale to si myslím že by tlak vody pročistil. Auto je garážované, takže namrznutí nehrozí. Nesetkal se s tím už někdo? Děkuji
-
-
- 24 odpovědí
- 14,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím. Měl bych prosím dotaz na zkušenější uživatele tohoto fóra, zda je prakticky možné vyndat vnitřní díl blatníku - Hluková izolace předního blatníku / číslo dílu dle ETKA : 5E0 864 235 / vlevo / - pěnová záležitost, která v tomto prostoru má tendenci zadržovat vlhkost /, za v některých modelech montovaný " Zákryt blatníku " , číslo dle ETKA : 5E0 821 111 / vlevo /. Ve servise Škoda mě bylo řečeno, že na tento plastový díl na mojí karoserii vozu dle VIN nebudou body pro montáž těchto plastových prvků. prosím, zda s tímto máte někdo jinou praktickou zkušenost. Děkuji předem za veškeré Vaše názory.
-
-
- 1 odpověď
- 533 zobrazení
-
-
Ahoj, nyní v mrazech (cca pouze -10°) mi nejdou ráno zavřít dveře, prostě se jen odráží od gumového těsnění. Po chvilce jízdy když se interiér prohřeje tak asi zámek povolí a dveře jdou dobouchnout. Nesetkal se s tím někdo? Popřípadě co je třeba například prostříknout WD aby k tomu nedocházelo? Mnohokrát díky.
-
- 6 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Čus hoši, chci si z estetického hlediska přelakovat rámeček mřížky chladiče a lišty na spodku bočních oken. Oboje mám v chromu, ovce je černá, tudíž chci jít do černé. Jedná se o liftback 3.generace. Jelikož si nechci to auto úplně dodrbat, tak se chci zeptat na radu zkušenějších, zdali už něco podobného dělali a jak je bezpečné s běžným nářadím/bez nářadí tyto části sundat/nandat a jestli to stačí zabrousit a vzít nějakým sprejem na plasty, nebo bude s ohledem na budoucí vzhled toho spreje lepší tyto díly rovnou koupit jako nové v černé a jednoduše vyměnit. Díky a škodě zdar, Martin
-
- 4 odpovědi
- 895 zobrazení
-
-
Ahoj kolegové, mám na Vás dotaz. Při čištění auta jsem přišel na to, že na řidičových dveřích mám puchýř o velikosti cca 0,5cm. Je možné, aby se toto stalo na cca 5 měsíců starém autě? Jen dodám, že auto nebylo nikdy v mičce, jen ručně myto, kosmetika Chemical Guys a Collinite vosk. Přikládám i foto...myslíte, že mám s tím na reklamaci do autorizáku?
-
-
- 112 odpovědí
- 67,2tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Já ho mám v supu a už bych ho nechtěl. Nicméně ideální by bylo, kdyby bylo vše jako na výhřev, ale plácli tam obyč. sklo.
-
-
- 104 odpovědí
- 42,7tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
-
Zdravím. Chcem sa opýtať, či niekto náhodou neviete, či sa dajú dať zadné svetlá z O3 po FL na O3 pred FL. Jedná sa o výmenu ledkových svetiel na O3 RS pred FL. Dik za odpoveď.
-
-
- 31 odpovědí
- 24,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo pozitivni zkusenost s opravnou sadou (opravny stetecek) na drobne skrabance. V doporuceni u produktu je uvedeno, ze pred samotnou aplikaci by mel byt povrch ocisteny a odmasteny, zaroven bych chtel pro jistotu mit po ruce redidlo, kdyby se oprava nepovedla. Tak by me zajimalo, jestli byste mohli poradit, cim je opravna sada reditelna, na webu eshopu jsem dohledal bezpectnostni list, ale z neho jsem redidlo nezjistil. Popr. kdybyste mely nejake rady i k samotne oprave, budu rad za cokoliv. Diky
-
-
- 9 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, nesetkal se někdo s problémem na své O3 s tím, že se mu nezamyká víčko nádrže??? Teď jsem na to náhodou přišel... Zajímalo by mě co by mohl být za problém a kolik si servis naúčtuje za opravu
-
-
- 9 odpovědí
- 12,1tis zobrazení
-
-
Ahoij potreboval by som od vás radu, dajú sa nastaviť manuálne svetlá na škoda octavia 3 2015 xenóny? Ľavé svetlo mi svieti do ľavej strany na fotke to nieje moc vidieť preto si myslím že je zbytočné ju sem dávať Vopred Ďakujem.
-
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, Stává se mi, že když odemknu auto a zrcátka se otevřou a pak si něco jen vezmu z auta a zavřu dveře a po chvíli opět přijdu k autu a otevřu dveře tak se mi zrcátka sklopí a když otočím klíčkem tak se zase otevřou. Nebo někdo čím to může být ?
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jestli je v zamku kapoty nějaká pružinka která by mohla způsobit pokud je slabá nebo nějak vymačkaná, že se mi moc nechce vracet páčka po otevření kapoty. Našel jsem jen tu dělící část nad světlem a tam žádna pružinka není a nezdá se mi že by lanko směrem do auta mělo nějaký odpor takže soudím že spíš právě bude pružinka až v zamku ? Díky za radu
-
- 2 odpovědi
- 852 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, nedávno jsem pořídil novou Octavii 3 FL 2019 s led světlama. Bohužel cestou trefil kamínek přímo roh levého předního světla. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli s tím má někdo zkušenost. Jde to nějak opravit (nějaké lepidlo třeba, aby do toho popřípadně netekla voda) a nebo je potřeba rovnou měnit? Prasklina je tak centimetrová. Děkuji za případné odpovědi.
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, měl bych prosím dotaz. Kolik by mohla přibližně stát oprava v autorizovaném servisu viz fotka v příloze. Je prasklé zadní pravé světlo a i dole je to trochu ťuklé. Nemám odhad. Děkuji.
-
-
- 1 odpověď
- 1,1tis zobrazení
-