Exteriér
224 témat v tomto fóru
-
Vím že se to tu někde řešilo a snad to někomu k něčemu bude. Dlouho sem řešil co se zničenýma a poškrábanýma b sloupkama a kamarád co lepí fólie na auto přišel s řešením pomocí PPF fólie. Fólie má životnost zhruba 10 let, když se poškrábe tak po zahřátí všechny škrábance zmizí a vzhledově to není rozeznatelné od původního laku. Po nalepení maji sloupky stejný lesk a odstín černé barvy, před lepením nebylo nutné sloupky leštit, fólie všechny škrábance naprosto skryje.
-
- 3 odpovědi
- 6,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím, mám dotaz , zda přední nárazník III RS má stejný konektor jako obyčejný nárazník , a u zadního III RS se řeší výfuk jak ? Díky L.
-
-
- 33 odpovědí
- 30,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nevíte někdo maximální rychlosti pro manipulaci se střešním oknem u O3 FL liftback? Hledal jsem zde i v návodu a o rychlostech nikde žádná zmínka. Hlavně mě zajímá maximální rychlost při otevřeném (ne pouze vyklopeném) okně a také maximální rychlost, do které je možné střešní okno posouvat (manipulovat s ním). Díky za info.
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, Včera při údržbě jsem si všimnoul, že mi popraskalo krycí plexi blinkru na pravém zrcátku. Napadá někoho příčina tohoto prasknutí? Auto na zrcátko nikdy nedostalo žádný naráz atd. Jedná se 5 let staré auto, takže záruka už samozřejmě padla.
-
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, někdy v prosinci 2018, cca 3 měsíce po koupi nové O3 FL, jsem si všiml drobného škrábance na čelním skle. Taková krátká teňounká vlásečnicová rýha. Je stoprocentně z vnější strany skla, když přes ni přejedu nehtem, je to cítít. Do té doby auto nebylo ani v myčce, za tu dobu jsem ho myl jednou ručně. Pak jsem někdy na konci ledna 2019, když bylo krásné počasí, zajel jsem s tím teda poprvé do myčky. Na čistém skle po mytí se objevily další vlásečnicové škrábance. Všechny jsou vertikální, je to vidět hlavně proti slunci, některý jsou dlouhý kolem 1-2 cm, jiný třeba i 10 cm. Méte s tímto někdo taky problém ?? Na zadním skle ani na sklech ve dveřích jsem si žádných podob…
-
-
- 23 odpovědí
- 22,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím vás, nedávno jsem si pořídil O3 verze Scout ale chybí mi logo Scout na přední masce, už jsem si ho koupil přes internet a dnes mi přišel domu, ale k tomu žáden montážní materiál... Prosím o radu jak tam to logo přichytit, jestli stačí lepidlo, případně jaké...Děkuji za rady
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Díval jsem se do dílenské příručky jak se dají seřídit přední dveře, ale je to tam nějak divně popsané. Nemá někdo zkušenost jak na to? Podle témat teče mi do auta, jsem vyměnil spodní těsnění a zkontroloval odtokové kanálky, ale nepomohlo mi to a občas mi voda nateče do auta. Záleží jak auto stojí. Jak je nakloněné. Voda je v tom těsnění v karoserii a pak přeteče přes okraj až do auta na gumový koberec. Už nevím co s tím, tak snad jen trošku poštelovat dveře. Štelovat to přes zámek to moc nepomůže, tak asi jedině zkusit panty.
-
-
- 6 odpovědí
- 6,8tis zobrazení
-
-
Ahojte, po pol roku (35 000km) mi auto dnes zahlasilo, ze mam skontrolovat prave zadne svetlo. Ide o LED svetla. Jedine, co funguje je smerovka. V servise mi povedali, ze auto musim doniest na diagnostiku a ze budu musiet urobit nejake protokoly... Som zvedavy, ako dlho budem bez auta. Takze nie vzdy su LED vyhoda. Mate prosim niekto skusenosti?
-
-
- 4 odpovědi
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Mám OIII RS Combi a nefunguje mi zadní stěrač. Motorek stěrače je v pořádku (vyzkoušen v jiném autě). Na diag bez chyb a ani přes diag nelze zadní stěrač spustit. Nevíte někdo, kde by mohl být problém?
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, na muj vkus musim az moc bouchnout 5. dvermi, aby byl kufr poradne zavreny. Nekoho dalsiho to taky nebavi? Jak to vyresit? Ostatni dvere jako po maslicku a od kufru rana jako kdyz se zaviraji dvere od trambusu:(
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Vozidlo: Octavia 3 combi, 1.4 TSI G-TEC (CNG) (vyrobena 10/2015) Problem: Ked prsi (alebo snezi) - voda bubla za bocno-zrkadielkovym-stlpikom na bocnych oknach a leje sa po nich. Najlepsie je asi si to pozriet na videu (prikladam youtube linky). Robi to na obidvoch stranach! video 1 video 2 video 3 video 4 video 5 lave okno: fotka 1 fotka 2 prave okno: fotka 3 fotka 4 Mam to auto uz 3 roky (kupil som ho zo skoda plus). Ked som sa na to opakovane v servise pytal, povedali mi ze si mam zapnut vyhrievanie zrkadiel, ze si mam natocit fukace na okna... povedali mi, ze gumova izolacia …
-
-
- 16 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chci se zeptat, jestli existuje nějaká firma nebo někdo, kdo mi bude schopný dodatecne namontovat do auta automatické/ dálkové otevírání 5. dveří u Škoda Octavia RS 3 sedan. Pokud to vůbec tedy jde ? Děkuji za rady
-
- 4 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Dobré, byť pošmourné ráno. Hledám náhradní levé zadní světlo (bez vnitřku) pro O III combi - LED provedení. Brána se potkala s autem, naštěstí se zastavila o plastový nárazník... Na světlometu je ze zadní strany papírová nálepka s typovým číslem 5E9.945.207, avšak na plastovém krytu jsou uvedena obě čísla 5E9.945.207 a 5E9.945.711. Vizte přílohy. Netušíte někdo, zda jsou to identické díly? Nebo se něčím liší (barvou, atd.).
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, takto dopadla maska po nehode. Nárazník vyzerá OK. Je možné vymeniť samotnú mriežku? Je nutné demontovať nárazník? Ďakujem
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravim, na 6 mesicu stare octavce mi popraskal lak na strese. Vubec nevim co to.mohlo zpusobit a jestli se to pujde dat vyreklamovat nebo opravit. Videl nekdo neco podobneho ? Diky
-
-
- 17 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat čím namazat zámky dveří vč. 5dv? Četl jsem že se zámky mazat nemají. Já je mám suché a to i dorazy na dveřích ale třeba manželka na své O3 je má namazané něčím jako vazelína a to je máme stejně staré rv 2018. Můžete případně poradit konkrétně čím? Děkuju.
-
- 6 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
-
-
Poradi nekdo jak dostat do nádrže 16 td trychtyř?Zkoušel jsem plast i kov.Nejde protlačit zpětnà klapka.
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Pokud někdo chce velký střešní box, tak se mi osvědčil Neuman XX-line. Má objem cca.600 litrů, takže vlastně zvětšuje objem zavazadel na dvojnásobek. Zatím jedna cesta do Itálie a jedna do Rakouska, a spokojenost. Thule jsem nakonec nevybral kvůli ceně (cca. o 5 000 dražší) a oblíbenosti zlodějů. Důvodem výběru bylo i to, že se do něj vejde vozík za kolo pro 2 děti (Charriot CX2). Ten když dám do kufru, tak už se tam nic moc nevejde. Další detaily viz http://forum.skodahome.cz/topic/116997-st%C5%99e%C5%A1n%C3%AD-box/
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám jeden malý problém. Při srážce se srnou to odnesl levý blatník ( naštěstí jen on) tak jsem se rozhodl sehnat nalakovaný a vyměnit si ho sám. Zarazil jsem se ale při demontáži molitanové výplně viz obrázek (díl 5). Na jedné straně je jakoby ze spoda přilepený a nejde jednoduše vyjmout. Druhá jde úplně hladce odehnout. Moc jsem za to ale netahal, jelikož se bojím, že bych si poškodil antikorozní barvu na tom nosníku. Škoda totiž píše, že je jen nasunutý.Neví někdo, co ho mohlo k nosníku jakoby přilepit? A nestrhnu si základovku s plničem, když to utrhnu větší silou?? Děkuji mockrát všem... Edit: Ještě jsem zapomněl dodat, že se jedná o molitan, co je zespoda …
-
- 3 odpovědi
- 7,1tis zobrazení
-
-
Ahojte, má někdo zkušenost s těmito výbojkami? Jsou opravdu tak dobrý? :) Má cenu je kupovat? Nebo bohatě stačí základní? Musím je vyměnit a furt nejsem rozhodnutej. Auto má 200000 km.Dík za radu
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím lidi, chtěl bych se poptat ohledne nové Škody Octavie zda je pozinková, někdo říká, že od doby kdy začali vyrábět nového Rapida tak už se díly nepozinkují. Díky za info
-
- 8 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, přítelkyně má O3 2013 najeto 109xxx a dnes mi volala, že stojí na pumpě a nemůže zničeho nic otevřít kryt nádrže. (auto odemčené) Zkoušela několikrát odemknout - zamknout auto i pobouchat okolí víčka a nic. Já se k jejímu autu ještě nedostal, tak se chci zeptat jak nouzově otevřít nádrž? Co se mohlo podělat? Motorek? Víčko? Je složitá výměna motorku? Moc díky za odpovědi
-
- 1 odpověď
- 10,5tis zobrazení
-
-
Čaute chlapy, včera som mal nemilé prekvapenie. Zbadal som, že kryt "zámku" dverí mi nedolieha. Zatlačil som na to ale stále to bolo volné. Potiahol som a ľahko to pustilo. Pozerám, že na vnútornej strane nie je žiadna priehlbina kde by mal zapadnúť vrchný a spodný drap. Mám to prilepiť sekundákom??? Priložil som aj fotky.
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, na ulici jsem viděl pár trojkových oktávek a všimnul jsem si, že žádná neměla přední čočkové světlomety. Znamená to, že škodovka do všech výbavových verzí začala montovat je parabolický reflektory? To je docela škoda, na Octavia 2 měly všechny verze světla s čočkovou optikou. Řekl bych, že při svícení se to dost pozná. Kužel světla je ostřeji ohraničený. Taky to líp vypadá. Je to tak, že Škoda přešla na levnější variantu a čočkovou optiku budou mít jen xenony?
-
-
- 79 odpovědí
- 35,5tis zobrazení
- 3 sledující
-