Cau, nejsem expert, ale asi bych rekl, ze to bude ve spojeni s nezavislym topenim.
A mohli by si take upravit informace na tom webu. Portal skoda connect na webu uz neexistuje.
Presne toto som si myslel aj ja. Takže, pretože tie Q5 subwoofre stoja 160€ a viac asi porozmýšľam o tvojej verzii upgradu. Monacor je fajn, tie top ale fajn. Staviam občas reprobedne a v rámci možností je to dobrá voľba. Mňa by ale bavilo viac asi obetovať ten "hluchý priestor za blatníkom. Žena by ma asi vykostila, keby som do kufra dal takú hranatú bedňu. 🤪
Mohol by som ti napísať na PM, keby som potreboval trošku odkonzultovať výrobu?
1) ano, obyčejná světla - díky, zkusím (nemám kabel, SW, takže až budu u někoho), ty brzdová světla (Leuchte20BR, Leuchte21BR) - bude potom svítit jen to 5W vlákno?
2) našel jsem návod, že novější Swing s větším LCD (tuším 6,5"?) by to zjednodušeně umět měl, ale ten můj to pravděpodobně nepodporuje
Moc děkuji za rady!
Ahoj, mají všechny nové Superby "Ovládání ventilace online" bez závislosti na výbavě nebo jen některé?
https://www.skoda-auto.cz/apps/availability#/service/40
Můžu se zeptat jestli vám min helper zobrazoval poslední aktualizaci 1800 nebo nějakou nižší?
Jde mi o to, kdyby to dělal autorizovaný servis, tak ať to nahrají na tu poslední, co existuje.. a ne jen co nabízí rádio